Şimdi Ara

DH | Stark99 | Sergisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eleştiri , öneri gibi şeyleri bekliyorum. Alıngan biri değilim istediğinizi söyleyin .
    Bir de elimde şuanda bunlar var devamını pc gelince makinadan aktarıp atarım.

DH | Stark99 | Sergisi
    Ekipman: Nikon D90 18-105 VR DH | Stark99 | Sergisi
    Ekipman: Nikon D90 18-105 VR
     DH | Stark99 | Sergisi
     DH | Stark99 | Sergisi
     DH | Stark99 | Sergisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stark-_99_- -- 27 Aralık 2014; 22:39:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ellerinize sağlık, hoş çekimler
  • cc_A17 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• Fotoğraflarda eksik bir şeyler var gibi. En basitinden netlik yok ve kadraj hataları var. Nikon D90 ve 18-105mm lens ile çok daha iyi çıkmalıydı resimler ama sanki cep telefonu ile çekilmiş gibi duruyor. Eleştirim biraz fazla olduysa kusura bakmayın ama benim gördüklerim bunlar. Fotoğraflarınızın exif değerlerini de belirtirseniz daha doğru yorum yapma şansımız olur.
  • AhmetSelçuk kullanıcısına yanıt
    Zaten direkt olarak makineden atmadığım için böyle gözüküyorlar .konunun başında dediğim gibi istediğinizi söyleyebilirsiniz ( çünkü söylrmezseniz öğrenemem ) . Yanimda pc olmadığı için Facebook a yüklediğim resimleri kaydettim . Piksel olarak düşük olabilirler. Zaten ben de öyle ahım şahım profesyonel bi fotoğrafçı değilim :) bildiğin amatörlük aşamasındayım :) bide exif değerlerini atarsam bana gülersiniz :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stark-_99_- -- 29 Aralık 2014; 17:31:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stark-_99_-

Zaten direkt olarak makineden atmadığım için böyle gözüküyorlar .konunun başında dediğim gibi istediğinizi söyleyebilirsiniz ( çünkü söylrmezseniz öğrenemem ) . Yanimda pc olmadığı için Facebook a yüklediğim resimleri kaydettim . Piksel olarak düşük olabilirler. Zaten ben de öyle ahım şahım profesyonel bi fotoğrafçı değilim :) bildiğin amatörlük aşamasındayım :) bide exif değerlerini atarsam bana gülersiniz :D

Estağfurullah, sonuçta ben de profesyonel değilim, amatör sayılırım. Ama bence bol bol fotoğraf inceleyin ve bilhassa da exif değerlerine bakın. Beğendiğiniz bir fotoğrafın hangi ortam ve değerlerle çekildiğini görüp fikir sahibi olabilirsiniz.
  • AhmetSelçuk kullanıcısına yanıt
    Yani bu konuda çok bi bilgim yok . Bi Fotoğrafın exif değerlerine bakarak iyi bi fotoğraf olduğunu nasıl anlarız ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH mz_snr sergisi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Up

• Güzel: Store.donanimhaber.com/38/a0/36/38A0361BDB7B103C8643199C9DB8DAB4.jpg
  • güzel
  • güzel çekimler, devam edin.
  • Başarılarınızın devamını dilerim. Gerçekten çok hoşlar.
  • Teşekkürler

• tebrikler
  • çok güzelmiş başarılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.