Güzel yorumun için çok teşekkür ediyorum, bir fark yaratabildiysem ne mutlu bana. 1-2 yıl önce yapılan tasarım değişikliğinden sonra güncellenmiştir, açıkçası şu anki halinin de ufak tefek kısımlar hariç tamamen çalışır durumda olması mutluluk verici, tabi userscript ile eklediğim sol frame gibi özellikler patlamış. Github'da beta branch'ında özellik denemeleri ve iyileştirmeler yapıyorum ama tema kısmında yapacağım düzenlemeleri direkt master branch'a ekleyeceğim. Önceliğim beyaz bir yer bırakmamak. Sonrasında quality of life özellikleri ekleyeceğim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
DH Supercharged [Gece Modu][+4YIL][v1.2-UserScript][02.11.2021][EOL] (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: poyrazispir12
Hocam İOS içinde yapınApple sistemlerde userscript yüklemenize izin veren herhangi bir tarayıcı veya tarayıcı eklentisi ile tıpkı Windows ve Linux sistemlerde olduğu gibi çalışacaktır, ancak mobil tarayıcılar için ne yazık ki zaman ayırabileceğim kadar popüler bir özellik değil, zira mobilde eklenti veya userscript desteği için genellikle tarayıcı değiştirmek gerekiyor. Bu tarayıcılar da genellikle deneysel oluyorlar. Tarayıcılar varsayılan olarak eklenti veya userscript desteği vermedikleri sürece ne yazık ki mobil sürüm için geliştirme yapamayacağım. Ancak DH mobil uygulaması gördüğüm kadarıyla karanlık tema sunmakta halihazırda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çoğu özelliği düzelttiğim ama halen hatalı beta sürüm için https://raw.githubusercontent.com/impulsivus/dh-dark-advanced/beta/dhdarkadvanced.user.js adresine gidin.
Hatalar:
- AÇAR AÇMAZ ÇALIŞMIYOR! BİLDİRİM İKONUNUN YANINDAKİ ŞİMŞEK İŞARETİNE ANA SAYFADA TIKLAYIP AÇILAN KUTUDA EN ÜSTTEKİ SEÇENEĞİ İŞARETLEYİP KAYDETMELİSİNİZ.
Geri kalan konuda belirttiğim özellikler sorunsuz. En son düzenlediğim temayı anında yüklüyorum, yani anında tema güncellemelerini alabiliyorsunuz. Özellik güncellemeleri için userscript güncellemeniz gerekmekte.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Time Lord -- 25 Ağustos 2021; 17:55:37 >
-
Betada artık ayarlar kaydediliyor, açık renkli tema henüz geliştirme aşamasında, dark temada yaptığım düzenlemeleri oraya renkleri aktarmadan geçiriyorum. Güncel.
-
Sessizden yaptığım v1.2 güncellemesi yayında!
Aydınlık tema kaldırıldı
Embedler için karanlık tema
Yeni header için düzeltmeler
float inline-block çakışması
Açık tema için ıvır zıvır
Anasayfa konu aç kutuları
Hata düzeltmeleri
Ayarlar düğmesinin yeri değişti
Hızlı cevap kısmına karanlık tema uygulandı
Google News butonuna karanlık tema uygulandı
Sıcak Fırsatlar menüsüne tema uygulandı
Çıkış yazısı gizlendi
Kaydırmalı Öne Çıkar düzeltildi, yeni ayarlar menüsü için stiller eklendi, sol frameyi bozan kısım düzeltildi
-
Emek var. Yukarı
-
Teşekkür ederim. Geliştirme devam ediyor halen gizli gizli.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar 2 aydır dokunmadım, geliştirmeyi bıraktığımı belirtmek istiyorum. Zaten çoğu kullanıcı artık mobil sürümden kullanıyor siteyi. Üzerinde daha da uğraşmak hata olur. Birkaç sorun var bilgim dahilinde olan ama dokunmayacağım. Kodlar github'da, fork veya pull request atmak isteyen varsa review'ını mutlulukla yaparım ama enerjimi hayatıma yönlendirmem gerekiyor artık. Forum da zaten ölü.
Projenin 4 yıllık ömründe şans verip kullanan herkese teşekkür ederim. İyi forumlar.
Bilinen sorunlar:
Yeni editörde renkler karışıyor, tema olarak koyu arkaplan kullanınca yazı beyaz gönderiliyor, kullanmayanlar okuyamıyor.
Hızlı cevap butonu karışık. userstyle versiyonundan kalma bir sorun, düzeltmesi kolay.
Bazı yerlerde eksik kaldı temalandırma.
Menü istediğim gibi mükemmel değil, ama iş görüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Time Lord -- 8 Ocak 2022; 23:2:53 >
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X