Şimdi Ara

dh TEMA,WALLPAPER ve SKIN Merkezi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.551
Cevap
19
Favori
2.817.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Technics

VISTA ile ilgili Yeniliklere devam...

2. BOMBA !!

Windows Vista Customization Pack

Window
     dh TEMA,WALLPAPER ve SKIN Merkezi

Windows Media Player 11

Window

Windows Vista Customization Pack
    http://www.joejoe.biz/joejoe/Download/Vista%20Customization%20Pack.exe

Vista Explorer
    http://www.funwithvista.com/explorer.zip

Vista Slidebar
    LINK

Vista Fonts
    http://www.funwithvista.com/vistafonts.zip

Vista Icons & Boot Screens

/>

/>

>>ÇEK<<

Windows Vista toolbar skin & Windows Vista logon UI.

/>

/>

>>ÇEK<<

resimde vista beta 1 yazısını gördüm de acaba bunun yüklenebilmesi için vista beta 1 mi olması gerekiyor ama zaten bu onun teması çok saçma bir soru oldu o kadar tema yükledim kafam karıştı allahtan acronis var yedek almıştım

• http://r.apidshare.de/files/10084050/VistaTransPack_3.0_.zip.htm ("r"den sonraki noktayı kaldırın linki girerken)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 7 Ocak 2006 22:00:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: achfighter
    resimde vista beta 1 yazısını gördüm de acaba bunun yüklenebilmesi için vista beta 1 mi olması gerekiyor ama zaten bu onun teması çok saçma bir soru oldu o kadar tema yükledim kafam karıştı allahtan acronis var yedek almıştım

Hayır.. vista beta 1 explorer yazıyo dikkatle bakıcak olursan eğer.. onlarda sıkı programcıklar baya bişi oldu sayfada Vistayla ilgili :)
  • aga bu vista beta 1 en üstte verilen linkdekiyle aynı deilmi full yazanla ????????
  • aga sen en iyisi hangisini daa ii onu söle link1 mi - lite versionmu - link 2 mi yoksa hepside aynı mı?????????????
  • hepside birbirinden farklı.. ilk linktekini yükle... diğerleri alternatif... yani olsada olur olmasada ama ilk linkteki inanılmaz iyi briopack falan atçöpe gitsin..
    quote:

Orjinalden alıntı: CoMe_On

aga sen en iyisi hangisini daa ii onu söle link1 mi - lite versionmu - link 2 mi yoksa hepside aynı mı?????????????
  • saatlerdir uxtaheme.dll dosyasını kırmaya çalışıyorum patch'i ile bir türlü olmadı neyi eksik yapıyorum anlamadım hatta eski temamıda bozdum. Makina kasmasın diye .dll değiştirelim dedik olmadı napalım mecbur bunu indireceğiz artık yoksa win3.1 görünümünde kalacak makina
  • yükledim kurdum ama kurulurken üstüste "error 52" diye bir hata verdi bilgisayarı yeniden başlattığımda açılma hızı yarı yarıya arttı ve açıldığındada o ne görünüm yarı xp yarı vista olmuş ben melez bir işletim sistemi istemiyom ayrıca açılırkende birkaçkez hata verdi şimdi silmeye çalışıyorum "e:\i386" klasöründen felan bahsediyo

• abi kafamı iyidir nedir neyazdın anlamadım ben hiç..neyi kırıyosun, neden kırıyosun? kuramadığın şey ne? programın kurulumuda kaldırımıda gayet basit.. kaldırma işleminide aynı exeye tıklayarak yapıyosun.. eğer bu şekilde kaldıramadıysan transformation diye hem windowsta hemde registeryde arat bulduğun +değerleride sill..

quote:

Orjinalden alıntı: EL NINO

yükledim kurdum ama kurulurken üstüste "error 52" diye bir hata verdi bilgisayarı yeniden başlattığımda açılma hızı yarı yarıya arttı ve açıldığındada o ne görünüm yarı xp yarı vista olmuş ben melez bir işletim sistemi istemiyom ayrıca açılırkende birkaçkez hata verdi şimdi silmeye çalışıyorum "e:\i386" klasöründen felan bahsediyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 8 Ocak 2006 2:37:14 >

• Bu Vistanın temaları çok güzel. Ellerine sağlık arkadaşım.
  • sağol
  • quote:

Orjinalden alıntı: Technics

abi kafamı iyidir nedir neyazdın anlamadım ben hiç..neyi kırıyosun, neden kırıyosun? kuramadığın şey ne? programın kurulumuda kaldırımıda gayet basit.. kaldırma işleminide aynı exeye tıklayarak yapıyosun.. eğer bu şekilde kaldıramadıysan transformation diye hem windowsta hemde registeryde arat bulduğun +değerleride sill..

quote:

yükledim kurdum ama kurulurken üstüste "error 52" diye bir hata verdi bilgisayarı yeniden başlattığımda açılma hızı yarı yarıya arttı ve açıldığındada o ne görünüm yarı xp yarı vista olmuş ben melez bir işletim sistemi istemiyom ayrıca açılırkende birkaçkez hata verdi şimdi silmeye çalışıyorum "e:\i386" klasöründen felan bahsediyo

kurulurken hata verdi hojam o yüzden tam yüklenmedi tema program ekle kaldırdan kaldır dedim "i386" dosyasından felan bahsetti ama exe'den kaldırıldığını bilmiyordum birde öyle deniyim olmazsa diğer alternatifler hakkında yardımını alırım sağol

• quote:

kurulurken hata verdi hojam o yüzden tam yüklenmedi tema program ekle kaldırdan kaldır dedim "i386" dosyasından felan bahsetti ama exe'den kaldırıldığını bilmiyordum birde öyle deniyim olmazsa diğer alternatifler hakkında yardımını alırım sağol

ok hocam.. programın üzerine 2 kere tıkladığında kurulu versiyonu onarmaktan bileşen yükleyip kaldırmaya kadar ne ararsan var, bibak sorun olursa paylaş yardımcı olalım elimizden geldiğince..
  • bendede kurarken SP2 hatası verdi
    bendede aynen melez işletim sistemi oldu:)
    Side bar açılıyor ama içi boş:) içinde saat filan yok.Ama Media Player 11 harika olmuş keşke onu tek başına kurabilsek
    ekranın üstündede sanki sansürlü yerler kapatılırya öyle bölgeler oluştu:)
  • aynı exe yi tekrar çalıştır.. ve önce repairi seç.. hatalar varsa düzeltecektir.. eğer düzelmezse kaldırıp tekrar kurmayı dene
    quote:

Orjinalden alıntı: ramroat

bendede kurarken SP2 hatası verdi
    bendede aynen melez işletim sistemi oldu:)
    Side bar açılıyor ama içi boş:) içinde saat filan yok.Ama Media Player 11 harika olmuş keşke onu tek başına kurabilsek
    ekranın üstündede sanki sansürlü yerler kapatılırya öyle bölgeler oluştu:)
  • Arkadaşlar dosyayı enaz 300 kişi çekmiş sadece sorunu olanlar yazıyo.. sizlerde olumlu görüşlerinizi paylaşsanız burada enazından çokmu yorulursunuz.. insanlara yardımcı olursunuz buşekilde belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 8 Ocak 2006 15:35:08 >
  • beyler sadece vista kurulu olanlarmı kurabılır bunu? xp 32 bıt uzerıne caksak olmaz sanırım... sorum kısa ve öz eger uyarsa ındırıp kurcam cunku gayet guzel gozukuyo....
  • quote:

Orjinalden alıntı: abcdefxxx

beyler sadece vista kurulu olanlarmı kurabılır bunu? xp 32 bıt uzerıne caksak olmaz sanırım... sorum kısa ve öz eger uyarsa ındırıp kurcam cunku gayet guzel gozukuyo....

hayır bende senin gibi 32 bit kullanıyorum
    ayrıca bende bir sorun var nedense xpde mavi yeşil gümüş olan bar tamamen cam gibi değil onu nasıl cam gibi yapacam ya da siz hangi ayarlarla kullanıyorusunuz bide longhorn sidebar acayip kastırıyo işlemciden %20 yiyo o yüzden onu kapatıyorum ama güzel görüntü veriyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.