Şimdi Ara

DH Tenisçiler Klubü - Toplanıyoruz (73. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.443
Cevap
34
Favori
79.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1 sayfada 3 yıllık girişler var bu kadar ilgisiz mi bu millet tenise.

Ayrıca diğer spor dallarının altında olması da garip, Admine tenise ayrı sayfa aç dedim, form yapmışlar bir sürü soru soruyo.Alt tarafı ayrı menü açıcak.Sorduğu herşey google da var zaten.

Tek başına senelik turnuva muhabbetleri bile bi ton geyik çevirtir.

DH ın bi noktalık forum olduğu oradan öteye gidemeyeceği her yerinden belli.

• Ben de hort yapmaya çalışayım bari, liseden beri oynuyordum ara vermiştim şimdi tekrar başladım seneler sonra (yaş 26 oldu tabi) fakat oynayacak birini bulamıyorum malesef çevremde..

Top çevirmelik, kısa / uzun ralli yapmalık orta/iyi seviye tenis oynayan varsa hafta sonu top çevirir maç yaparız yardımcı da oluruz birbirimize tekniğimizi geliştirme konusunda da.

Kırıkkalede ikamet ediyorum ankarada/kırıkkalede oynamaya müsaitim. Asıl arzum forumda bir grup oluşturup gerek antrenmanda gerek de sohbet ederek tenis ile biraz gerçek hayat sorunlarından uzaklaşmaktır.  DH Tenisçiler Klubü - Toplanıyoruz 

Orta iyi seviye dememin sebebi forehand backhand bilmek yani giriş dersi veriyor gibi olmamak adınadır yoksa prof maça eleman aramıyoruz tabiki

edit: aslında konu açılma sebebi tam bu olaymış fakat çok pasif gördüğüm kadarıyla, konu biraz aktifleşirse telegram grubu açarız ve şehirlere ayırırız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoureGodDamnRight -- 6 Temmuz 2024; 13:7:48 >
  • Bursa - Nilüfer

Giriş - Orta seviye

Yaş 34

Partnerlik için PM

• 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.