Nasıl yani çıktımı yeni bölüm de altyazısı çıkcak ?
quote:
Orjinalden alıntı: osmanTR
EKLEMEMISSIN AGA YAPMA YA BAK SU MESAJLARA
ekleyen arkadaş banlandı diye biliyorum
quote:
Orjinalden alıntı: beyazpiyon
Nasıl yani çıktımı yeni bölüm de altyazısı çıkcak ?
7. sayfayı okursan..
Altyazısı çıkmış 14 ve 15in divxplanet da var isteyenlere..
quote:
Orjinalden alıntı: Cousin
Altyazısı çıkmış 14 ve 15in divxplanet da var isteyenlere..
İşte budur. Şu 2 bölümü bi izleyim
fazla umutlanmayın derim
quote:
Orjinalden alıntı: lejyonerx
fazla umutlanmayın derim
Aynen. Koca iki bölümü nerdeyse boşa harcamışlar. Aang'den hiç bi hareket göremedik. Daha avatar olmayı bile öğrenemedi. Sokka'nın babasını kurtarmasıyla geçiyor iki bölüm
quote:
Orjinalden alıntı: PHI
quote:
fazla umutlanmayın derim
Aynen. Koca iki bölümü nerdeyse boşa harcamışlar. Aang'den hiç bi hareket göremedik. Daha avatar olmayı bile öğrenemedi. Sokka'nın babasını kurtarmasıyla geçiyor iki bölüm
Aslında fazla sinirlenmek yersiz... Tabi ki her bölümde aang i gösterecek değil ama part I ve part II die ayrılması biraz garip olmuş. Ben adam akıllı 2 bölüm olur diyordum 2 parça olduğundan yola çıkarak. Sıradandı ama bu kadar bekledik ve çıka çıka bu çıktı benden de
İnse de izlesek beklediğimize değmişmi ?
üzgünüm ama hayır
quote:
quote:
quote:
fazla umutlanmayın derim
Aslında fazla sinirlenmek yersiz... Tabi ki her bölümde aang i gösterecek değil ama part I ve part II die ayrılması biraz garip olmuş. Ben adam akıllı 2 bölüm olur diyordum 2 parça olduğundan yola çıkarak. Sıradandı ama bu kadar bekledik ve çıka çıka bu çıktı benden de
1 bölüme sığdırılabilecek bir hikaye 2 bölüme uzatılmış. Gereksizdi bu bence. Zaten sona yaklaşıyorsun. Üstüne üstlük kaç aydır yayında değil. Başroldeki aang'e daha fazla yer verilmeli idi bu bölümlerde bence. Şurda kaç bölüm kaldı da zaten.
quote:
quote:
quote:
quote:
fazla umutlanmayın derim
1 bölüme sığdırılabilecek bir hikaye 2 bölüme uzatılmış. Gereksizdi bu bence. Zaten sona yaklaşıyorsun. Üstüne üstlük kaç aydır yayında değil. Başroldeki aang'e daha fazla yer verilmeli idi bu bölümlerde bence. Şurda kaç bölüm kaldı da zaten.
Demek istediğim buydu aslında
quote:
Orjinalden alıntı: beyazpiyon
İnse de izlesek beklediğimize değmişmi ?
beklentilerimi karşılamadı ama bunada şükür sıkıcıda değildi fakat çok uzatmışlar PHI'nın dediği gibi 1 bölüme sığabilirdi..
ya ben bulamadım arkadaşlar siteyi bi daha verirmisiniz ?
ben hala 11 12 13 ızleyemedım en son turkce olarak 9u ızledım ındırmeden ızleyebılcegım bı yer varmı turkce alt yazılı yada turkce:d
Ya ara ara bulamadım nereden indirebilirim şu 14 ve 15. bölümleri
Bugün izledim iki bölümü birden ama tatmin olamadım ne yazık ki çünkü bu kadar uzun süre bekledikten sonra bu bölümlerde aang i görüp biraz coşmayı bekliyordum ama olmadı olamadı direk yalan oldu...
Evet biraz avatar cosmasi bekliyoduk ama yinede cok hos blumlerdi. Arkadaslarinin Azula'ya sirt cevirmeleri oldukca onemli bi nokta bence, senaryonun gidisatini etkileyecektir.
indirmek isteyen arkadaşlar torrent sitelerinden indirebilirler. altyazılarıda bildiğiniz sitede mevcut divx.....
quote:
Orjinalden alıntı: fallen_angel17
Arkadaslarinin Azula'ya sirt cevirmeleri oldukca onemli bi nokta bence, senaryonun gidisatini etkileyecektir.