Şimdi Ara

DH The Crims Rehber (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.035
Cevap
3
Favori
110.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yahu beyler bu fahişelerden hep hastanelik oluyom bunlarda nelere dikkat etçez söylerseniz iyi olur..!!!

Bu aarada beni çetesine alacak war mı say 873

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GörkeM! -- 16 Haziran 2007; 10:59:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: GoldWolf

yahu beyler bu fahişelerden hep hastanelik oluyom bunlarda nelere dikkat etçez söylerseniz iyi olur..!!!

Bu aarada beni çetesine alacak war mı say 873

Güç doldurmak için:Genelev yerine,kendi ürettiğin mallar ile açtığın kendi gece klübünde uyuşturucu kullanmak daha iyi..Hastaneye gitme oranın 0 a yakın aşırı dozda kullanmadığın sürece..
  • Bilgiler İçin Sağol
  • Bİlgi paylaşmak içindir.
  • saygınlık 3672 cete adı coolboyz 2500 we yukarsı glsin
  • bende varım saygınlığım 597
  • Rehber İçin Saol
  • beyler yeni crims yarın geliyo çete kurup kendimizi geliştirdikten sonra hemen çete soygunlarına karışalım he nerdesiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GörkeM! -- 21 Haziran 2007; 16:06:36 >
  • quote:

beyler yeni crims yarın geliyo çete kurup kendimizi geliştirdikten sonra hemen çete soygunlarına karışalım he nerdesiniz?

ben yine soyguncu olacam powerım yettiği halde hapse girmekten bıktım (1 sezon ara vermiştim bu arada)

oyun 180 gün değil miydi yaw arttırmışlar galiba en az 8-9 gün sonra gelir yenisi
  • quote:

Orjinalden alıntı: akktwell

quote:

beyler yeni crims yarın geliyo çete kurup kendimizi geliştirdikten sonra hemen çete soygunlarına karışalım he nerdesiniz?

ben yine soyguncu olacam powerım yettiği halde hapse girmekten bıktım (1 sezon ara vermiştim bu arada)

oyun 180 gün değil miydi yaw arttırmışlar galiba en az 8-9 gün sonra gelir yenisi

yarın geliyo yeni crims naptın sen koçum

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: akktwell

quote:

yarın geliyo yeni crims naptın sen koçum

hemen peşine gelmez bence eskiden öyleydi yani bittikten 1 2 hafta sonra geliyodu yenisi neyse boşver

• arkadaşlar bitti artık haftaya perşembe gelecek...
  • @GoldWolf ne oldu gelmemiş yenisi
  • http://thecrimscredit.s.tripod.com/id1.html uyanıklara bakın bedava credi diye milletin şifresini çalacaklar bi de utanmadan en düşük saygınlık 800 yazmışlar
  • yeni sezon 28 haziran perşembe günü 21:00 tarihinde açılacakmış
  • evet 3 gün sonra açılıyor
  • sağol.
  • beyler oyun yeniden başladın da çete kuralım mı ?
    bnde bi aralar oynamıştım gene başlıjam glba .. 2000 saygınlık flndim .
  • faydalı bilgiler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: overdosenos

arkadaşlar bitti artık haftaya perşembe gelecek...

bekleyeceğiz artık...
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.