Şimdi Ara

DH The Crims Rehber (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.035
Cevap
3
Favori
110.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yaa bnde ii oynom ama bi kaç günlğk bbi mide hastalığına yakalandım çetesine almak istiyen varsa geliyim say=+2200

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pit10alp -- 6 Temmuz 2007; 11:32:15 >

• Geçmiş Olsun Arkadaşım
  • saolasın çetesine alcak yooook mu? nick= pit10alp
  • kendinden bahset biraz puan falan
  • say 3000 ve her geçen gün artıyo karılar kızlarım bi hayli vaar 10 ero tesis bi club var rus soyabiliyom ölüm+nomex var
  • ve şimdi 3500 yaptım
  • al capone soycak çete arıom bu arada o olmassa uyuşturucu piyasasını etkileyecek
  • Bu sezon 1 hafta bile oynamadım çok az kastım

2 ayrı adam kastım arkadaşlarıma verdim en son 70000 saygınlığı görücektim ama fahişe aldım bi sürü o yüzden saygınlığım 13000'e düştü

İkiside ayrı adam bunların ve 150+ biletleri var arkadaşıma verdim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Broadwayci -- 15 Temmuz 2007; 10:56:31 >

• Cosmussun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Beefyking

Cosmussun

yok be şefim ne çoşması..150 biletim vardı onlarlada ac yapsaydım zaten 70000 say vardı 50000 sayda 150 bilete adama ac soydurucaktım 120 k olucaktım ilk resimde gördüğün adamı ben iki günde kastım ve arkadaşa verdim o adam ve biletleride olsaydı klon yapardım birini diğerine saldırdırtır baya iyi stat ve say kasardım ama uğraşmadım bıraktım oyunu.İlk sayfada yazanların hepsini biliyorum ki çoğuda yanlış bilgiler çünkü her sezon özellikler değişiyor..Artık bu oyunun profesörü oldum ben
  • Ya canım sıkıldı yeni bi adam kastım bu sezon 50 k(50000) stat rahat dağattım her isteyene ya aclık adam yada stat veriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Broadwayci -- 18 Temmuz 2007; 6:43:55 >
  • dark fox banada versene

walla warsa fazladan ver banada
  • Hapishanedesiniz!
    Çıkış tarihi: Gün 80 17:56

çıktım cıkıcam
  • Zeka kasmam lazım zeka Salaklık edip tüm kastığım adamları arkadaşıma verdim Şimdi ortada statsız kaldım.Ama genede 12 tane aclık adamım var oyuna yeni başladım onları kasıyorum 10 tane aynı anda pencere açıp ac yapıtıyorum

not:siz siz olun benim gibi yapmayın ben gittim tüm adamları tetikçi yaptım sonradan fikir değiştirdim zeka kasıyım dedim ama tetikçilerinde zekası kötü olduğu için sorun oldu şimdi zorluk çıkarıyor yoksa daha iyi olurdu adam şu anda zaten 1 hafta bile olmadı oyuna başlayalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Broadwayci -- 20 Temmuz 2007; 1:52:11 >

• benide alın Çeteye

adım : CoDManiaC
  • thecrimsciler toplanın bi çete kuralım oyun zaten birazdan başlar 1 -2 saat sonra ok?
  • Yeni sezonda hepinize başarılar şimdiye kadar hiç bi sezon boyu kasmak nasip olmadı eğer olursa görürsünüz zaten.Oyunla ilgli bilmediğim şey yok bu forumda benden iyi bilende yoktur zaten.Olucağını zannetmiyorum :) Zamanım olsa tüm sorularınızı cevaplardım
  • quote:

Orjinalden alıntı: GoldWolf

thecrimsciler toplanın bi çete kuralım oyun zaten birazdan başlar 1 -2 saat sonra ok?

oyundaki nick ne ve saygınlık kaç
  • kardeş benide alın kullanıcı adı ranax34
  • Arkadaşlar bilet bitti dio.bilet almanın bi yolu yokmu
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.