Şimdi Ara

DH - TORIBASH FAN CLUP !! + FAQ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
4.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla zor oyun. Basit felan değil. Yerde kilitlenip kalıyorum sürekli :P
  • quote:

Orjinalden alıntı: _MikaeL_

Valla zor oyun. Basit felan değil. Yerde kilitlenip kalıyorum sürekli :P

:):) Zaten ilkbaşlarda hep öyle olur. Adamı gövdesinden tutup yürümeye çalış yenme şansın çoğalır :) Abs denilen arkadaki kası içeri kapanacak şekilde yapıp pec yani göğüsleri içeri doğru birleştir. Elleri tutma eli yap ve bekle. Adamı tutunca pecsleri terse çevir , dirsekleri contract yap ve yürümeye başla. Adamı kendine çekip yürüyünce bişey yapamiolar :D
  • denemek lazım boş olduğum bi gün indiricem
  • İlginç bir oyuna benziyor konuyu açan arkadaşa teşekkürler.
  • @tiwaly

Saol ! Beyler bu arada oyuniçi isminizi de yazarsanız çok iyi olur :S En azından oyuniçinde birbirimizi buluruz.
  • Arkadaşlar oynayan yokmu ??? UP !! :)
  • sevdim
  • Oyunu başta anlamadığım ve zor olduğu için sevmemiştim nası bişi bu yaa fln oldum. Ama pratik yaptıkça oyun kavranıyor. Oyunu çok sevmeye başladım arada daha önceden kayıt edilmişleri fln izliyorum çok güzel hareketler var. Ayrıca ben hep yenilirdim çok ezik görüordm kendimi ama aikido odasında üst üste 6 maçı yendim ve beyaz kuşak değilim artık kuşak atladım.

(msn'de bulamadım alper seni bari burdan söliim dedim )
  • ekle beni oyun içi mrkendirdh kuşak sarı tek oyunda
  • bed vermistim bu oyunu guzel bi oyun benim adım siberbatu oyunda yeşil kusak
  • sağol ekle benide
  • Oyundaki nickim o0rapper0o. Süper bir oyun ön yargılı olmayın ilk başlarda yapamazsanız bırakmayın. Yeni başlayanlar youtube den toribash basic moves diye aratsınlar çok güzel hareketler var. Ben onlarla başladım.

Siyah kuşağım

edit:Güzel replay ler var onları da atıcam buraya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QqDay -- 11 Ağustos 2008; 17:46:27 >

• işte benim güzl bir kaç maç

http://rapid-share.com/files/136547473/ToriBasSSHhhh.rar.html (rapid share ın arasında tire(-) yok)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QqDay -- 11 Ağustos 2008; 18:11:29 >

• Sen verdiysen oynarım hacı!
  • Üye oldum nick:DHsBoxer
  • bende üye oldum DHsErsan bence tag 'DHs' olsun
  • sarı kuşak oldum manyak dövüşyrum adam ilk hamlelerde 12 364 yaptı puanı aha yenildim demedim çevirdim 12573 oldu benim puan kazandım
  • @murat_gs önemli olan puan değil diskalifiye etmek sadece joustling ve twinsword da diskalifiye yok, orayada çok kişi girmiyor önemli olan judo daha sonra aikido.
  • Aikido herzaman daha iyi benim için. Judo çok uzun sürüyo beklemesi falan :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.