Bende bazen kopmalar yaşıyorum wifi de . TT müşteri hizmetleirni aradım onlar internet kopma sorunu görmediği için kanal değiştirip duruyorlar . kopma sorunu çok olmasada arada olunca deli ediyor . nasıl bir çözüm buldunuz arkadaşlar ? |
DH TTNET Tilgin Fiber Modem Kullananlar Kulübü [ANA KONU] (19. sayfa)
-
-
Arkadaşlar iyi akşamlar wifi bağlı olduğu halde internete bağlanamıyorum . sonra bir anda geliyor ara sıra böyle oluyor . Hem laptop hemde tv de aynı şekilde . modemde ne ayar yapabilirim . Çok teşekkürler . Tılgın HG2331 modem kullanıyorum .
kanal ayarım bu şekilde .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevenhillli -- 16 Haziran 2021; 23:51:41 > -
Arkadaşlar selamlar, en son 2 yıl önce incelemiştim konuyu,
TTNET fiber ile bu modemi vermişlerdi, modemi kesinlikle değiştiremiyorduk, bu durum hala geçerli mi? Kendim istediğim modemi alıp direk kullanabilir miyim?
Artık dayanılmaz bir hal aldı evdeki internetin verimsizliği, kafasına göre takılıyor wifi durumu.
Teşekkürler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: aerius123Arkadaşlar selamlar, en son 2 yıl önce incelemiştim konuyu,
TTNET fiber ile bu modemi vermişlerdi, modemi kesinlikle değiştiremiyorduk, bu durum hala geçerli mi? Kendim istediğim modemi alıp direk kullanabilir miyim?
Artık dayanılmaz bir hal aldı evdeki internetin verimsizliği, kafasına göre takılıyor wifi durumu.
Teşekkürler.
Yok mu arkadaşlar bilgisi olan? Yardımcı olabilecek?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X