Rapan değil RapAngels ayrıca o freestyle değiL bir track... Ama yine de teşekkür ederim...
Youtube'da böyLe buLdum.. Sansar dışında pek dinLediğim adamLar değiLLer..ondan doLayı değiştiremedim :)
Bence en iyi oLan underground aLbümü tanıtayım ve Link koyayım bari...
Sansar Salvo - 21 Gram Mixtape
Tracklist: 21 Gram Öldür Yada Öl (feat. Pit10) Gariban Fırtınalar Beni Bul Anne Mahsun Süpertitiz (Skit) Korku Filmi (feat. Pit10) Deli Müziği Ölürsem Bu Gün Şimdilerde Hayal (feat. Pit10) Herkes (feat. Pit10, deNiz, CB) Seçim Şarkısı (feat. Pusat, Beta, Pit10, deNiz, CB)
Not:Bu mesaj hiç bir illegal içerik barındırmıyordur.Albümü yapan sanatçı Sansar Salvo albümü internet üzerinden bedava dağıtıyordur.
21 Gram harika aLbüm .. KesinLikLe tavsiye ediyorum...
quote:
Orjinalden alıntı: d@ngerusly
quote:
Orjinalden alıntı: 4EveRaP
ekLeme yok burda.. Sadece payLaşım ve muhabbet... Bu arada ben de Tr seLf Fan ..
yani üye olarak görebilirsin demek istemiştim
Sen yeter ki iste...Görürüz :) Zaten adam kıtLığı var.. :)
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: d@ngerusly
quote:
ekLeme yok burda.. Sadece payLaşım ve muhabbet... Bu arada ben de Tr seLf Fan ..
yani üye olarak görebilirsin demek istemiştim
Sen yeter ki iste...Görürüz :) Zaten adam kıtLığı var.. :)
+Puppeto
K.chaLi, ben ve 4EveRaP gidiyoruz...K.chaLi de uğramaz oLdu artık foruma da neyse...
Arkadaşlar elinde Rapüstad Albümü olan var mı? Orjinal Jelatininde?
quote:
Orjinalden alıntı: killafan
Arkadaşlar elinde Rapüstad Albümü olan var mı? Orjinal Jelatininde?
Şahsen bende yok :/
Doa Tanıtım + 1 Track
Türkiye'nin ilk R&B albümü yolda. 23 yaşındaki genç müzisyen Doa çıkacak ilk albümü ile Türkiye'de R&B tanımını değiştirecek. Küçüklüğünden bu yana müzik dinleyerek büyüyen sanatçı Türkiye'nin yeni yıldızı olacak. Çok konuşulacağı ve dinleneceği şimdiden belli olan star ruhlu Doa, bestelerini kendisi yapıyor, şarkı sözlerini konuşma dili ile yazıyor. Hayatından, dolayısıyla yaşıtlarının hayatlarından, onların dili ile bahsediyor. Türkiye'nin rapstarı Ceza'ya göre Doa, Türkiye'de R&B müziğin öncüsü olacak. Doa ise yaptığı müzikten şöyle bahsediyor: "R&B, hadi deyince yapılabilen bir müzik değil.Bu her tür için geçerli. Hissetmek gerekiyor. Ben çocukluğumdan beri bu müziğin içinde büyüdüm."
Nisan ayının ikinci haftası müzik marketlerde yerini alacak albümde Doa'ya "Müziğin Doa'sı" isimli parçada rapstar Ceza eşlik ediyor. 1 Mayıs 2008 Perşembe günü "Balans Music Hall"da gerçekleşecek olan albüm tanıtım konserini takiben "Müziğin Doa'sı" adlı turneye start verilmiş olacak. Taşoda Ses ve Müzik Tasarım tarafından yayınlanacak olan bu albüme "MTV Türkiye" tam destek veriyor. Geçtiğimiz aylarda "Badem & Özlem Tekin - Kalpsiz" isimli videoya çekilen klibin genç yönetmeni "Dağhan İş" (praxisidea.com) tarafından Ceza ile olan parçaya birde klip çekilmiş. Türkiye'de sadece bir adet bulunan ve saniyede 1200 kare görüntü alabilen üstün özellikli ekipmanların kullanıldığı bu klip 31 Mart Pazartesi günü ilk defa MTV Türkiye'de yayınlanacak.
Doa biyografisi ...
Gerçek adı Doğa Üstündağ olan Doa, 1984 Ankara doğumlu; ancak kendini bildi bileli İzmir’de yaşıyor. Çocukluğundan beri hayatında hep müzik var. On yaşından beri piyano çalıyor. Ailesinin dinlediği blues ve jazz plaklarıyla büyüyen Doa, ortaokuldan bu yana R&B, soul ve rap müzik dinlemekte. İlk kez çocukken Mariah Carey’in parçalarıyla şarkı söylemeye başladı. Blues piyano dersleri alan Doa, Dokuz Eylül Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bilimleri Bölümü mezunu. Prodüktörü Anıl Savaş Kılıç, Doa’yı 2003 yılında eline geçen bir demo parçada keşfetti. Sanatçı o günden bu yana, Organize İşler filmindeki Hisset adlı parçada yer aldı ve albüm için elliye yakın beste yaptı. 2007’de albüm için stüdyo çalışmalarına başladı.
Doa için .. dediler :
Billboard'den Zeynep Yayınoğlu: "Onu ilk dinlediğimizde Türkiye’de kime rakip olabilir diye uzun süre düşünmek zorunda kaldık. İtiraf edelim, bulamadık."
Beat Pazarı Hizmetinizde (İzmirlilerin Yeni Mekanı) : Uzun zamandır, Türkçe Rap piyasasında yaptıkları sağlam işlerle kendilerine önemli bir yer edinen Beat Pazarı ekibi en başta İzmirliler olmak üzere, Hiphop kültürüne gönül veren insanların tüm ihtiyaçlarını rahatça giderebileceği kaliteli ve temiz bir ortam hazırladı. Beat Pazarı’nın iç mekan graffiti tasarımları Türkiye’nin en başarılı writerlarından CopikStar’a, dış cephedeki çizimler ise Altuğ, Worm ve Basic’e ait.
Müzik stüdyosu, cafe, giyim ve grafiti shop bölümlerinden oluşan bu mekanda asıl amaç, müzik adına başarılı sonuçlar yaratabilmek ve çalışmalarını ortaya koyabilmeleri için imkanı olmyan müzisyen arkadaşlara en uygun koşulları sağlayabilmek. Bu konudaki şüphesiz en büyük atılım ise aylık üyelik sistemi. Yani cazip bir ücret karşılığında üye olunan ay içinde toplam 3 adet çalışma; beat, kayıt ve miksaj olmak üzere tamam bitmiş bir halde üyelere sunuluyor. Ayrıca üye olup da üyelik kartına sahip olan kişi, düzenlenen bütün Beat Pazarı organizasyonlarında yer alma şansı bulacak. Üyelik sisteminin diğer koşullarını ve getirilerini haberin devamında bulabilirsiniz. Bunların dışında Beat Pazarı’nda albüm prodüksiyonu, Jingle, Soundtrack, reklam müziği gibi birçok alanda faaliyetler görebileceğiz.
Beat Pazarı bünyesinde bulunan Blaze Shop’ta da giyim (Bolshitz Wear, Tribal Gear, Nike - Air Force One, Fubu Shoes, South Pole Wear) ve grafiti malzemeleri (Montana Sprey, Akçalı Sprey) başta olmak üzere çeşitli akseuarları ve hiphop adına aradığınız herşeyi bulabileceksiniz. Yine sizin için hazırlanan cafe bölümünde ise ister yalnız, ister arkadaşlarınızla birlikte dilediğinizce takılıp, en güzel rap parçaları eşliğinde oturup zamanınızı geçirebileceksiniz.
Beat Pazarı Üyelik Sistemi Koşulları ve Getirileri:
- Aylık üye aidatı 60 YTL.
- Teknik anlamda en iyi hizmetin üyelere sağlanabilmesi için üyelikler şu an için 50 kişilik kontenjanla sınırlı tutulmaktadır. Üye olmak istiyorsanız elinizi çabuk tutmalısınız, şimdiden bu kontenjanın 20 kişilik bölümü dolmuş durumda.
- Aylık üyelik karşılığında üyeler Beat Pazarı stüdyolarından kendileri için hazırlanmış 3 adet beati seçecekler. Daha sonra üyelerin bu beate yazacakları şarkılar tamamlandığında, karşılıklı dialog sonucu belirlenen gün ve saatlerde Beat Pazarı’na gelip şarkılarını tamamlayacaklar. Ardından bu şarkılar, Beat Pazarı’nın Türkçe Rap’te önemli isimleri olan prodüktörleri tarafından aranje edilip miksaj işlemleri tamamlanacak ve üyelere en iyi şekilde teslim edilecek.
- Üye sisteminde 3 kişiye kadar fiyat bazında bir sınırlama yoktur. Yani tek başına müzik yapan biriyle, 2 ya da 3 kişilik grup olarak müzik yapan kişiler aynı ücreti ödüyorlar. Eğer gruptaki üye sayısı 4 veya 4’ten fazla ise o zaman bu grupların ödemesi gerek tutar, aylık 80 YTL.
- Şu an yapım aşamasında olan Beat Pazarı’nın sitesi tamamlandığında, üyeler isterlerse yaptıkları çalışmaları, fotoğraflarını ve infolarını bu platform altında paylaşabilecekler ve yine dinleyicilerin oyları sonucunda, her ay bitiminde belirlenen en başarılı şarkıya imza atmış olan üyeye Beat Pazarı tarafından bir adet beat hediye edilecek. Kaydı, aranjesi, miksajı hiçbir ücret talep edilmeden yapılacaktır.
- Ayda 3 şarkı yapan her üye, 4 ay sonunda 12 şarkıya sahip olacak ve eğer isterlerse bu şarkıları tek bir çatı altında toplayıp, albümmüşçesine değerlendirebilecek. Bu aşamada da basım, tasarım, dağıtım vb. konularda Beat Pazarı, üyelerine elinden gelen desteği kişi ya da grup ayırt etmeksizin en iyi şekilde sağlamayı garanti ediyor.