Şimdi Ara

DH Underground Türkçe Rap Forumu (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.185
Cevap
6
Favori
188.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Anıl.

Sago'nun k.i.t.s hakkında yeni yazısı ;

selam

kötü insanları tanıma senesi adlı albüm nihayet tamamlandı.şimdi rutin işlemlerin zamanı.biz bu işlemleri hallederken sizlerde televizyonda yeni video klibi seyredecek ve onunla şimdilik gönlünüzü rahatlatacaksınız.sizlere album bittikten sonraki görüşlerimi yazmak isterim.

öncelikle benden yeni bir stil beklemeyin.ben her zamanki adamım,her zamanki müzik,her zamanki lirikalite ve her zamanki durgunluk.albüm bana her zamanki hissi veriyor.amerikayı yeniden keşfedeceğime keşfettiklerimi geliştiriyorum .benim müziğim sıradanlıktan ibaret.şarkılarımın içindekiler hiç de sıradan değil.böylelikle hoş bir denge kuruyorum.seven daima sever sevmeyen yaklaşmasın diyelim.

albüm bana soracak olursanız güzel bir albüm,içime sinmiş bir albüm.müzikal açıdan her zamanki tarz var,lirikal açıdan çok karışık.herbiri kendi arasında anlam taşıyan dizelerden oluşuyor.bu sefer yazdıklarımı anlamanız daha da zor.yalnız anladıkça çok seveceksiniz.yabancı kelimelerden gayet uzak kalındı.arada bir karşınıza çıkacak olsa da bu çeşni sizin tadınızı bozmayacak emin olun.albümün içinde ona buna sataşma ,diss vs gibi saldırgan şeyler yok.fakat cümleleri analiz ederken şurda şuna burda buna gibi birçok yakıştırmalar olabilir.ben yine de baştan söyleyeyim albümde sataşma dalaşma yok.bazı insanlar akıllarında kurdukları senaryoları hayata geçirme pahasına öyle adice hikayeler yazıp ona buna dağıtıyorlar ki,kimileri de bu gibi şeylere inanıyorlar.çok yazık oluyor gerçekten.fitneci kaynıyor bu kazan,olma her yeme takılan sazan diyorum.

nihayetinde albüm gibi bir albüm.beni sevenler daha da sevecek sevmeyenler daha da sevmeyecek:)

10.yılımı kutlayanlara çok teşekkür ederim.yılbaşı günü benim 10.yılımdı.uzun bir zaman sayılmasa da hatrı sayılır bir 10 yıl.bu 10 yılın hatrına bugune kadar yaptığım en hoş şarkıları bir cd de toplayacağım.diğer mc lerle söylediğim feat şarkıları solo olarak 2.bölümleriyle yeniden düzenleyeceğim.böylelikle solopa kajmer olarak nefis bir albümle 10 seneyi yâd edeceğiz.ne mutlu.

hepinizi çok seviyorum.daha uzun bir yazı yazacağım elbet,amma şimdilik bu azla yetinin,bu gazla bekleyin:)

k.i.t.s albümünün sahibi ,hani bunun ilk sahibi:)

sevgilerimle…

küheylan

Güzel bilgiler fakat burası Underground Türkçe Rap Forumu

• @Puppeto
    Buyur hocam istediğin şarkı

Mode XL-Erotizma
    http://www.youtube.com/watch?v=Esb9Q5B3OGc
  • Birkaç video daha ekLeyeLim...Ve şunu da beLirteyim ki Mode XL underground değiL :) ama oLsun çok iyiLer

Mode XL-Lan
    http://www.youtube.com/watch?v=jvEe4xCfgOw&feature=related

Mode XL-KraL Benim
    http://www.youtube.com/watch?v=kWgv7vmHNQU&feature=related

Mode XL-MüpteLa
    http://www.youtube.com/watch?v=c_q3TIoQpyA&feature=related

• Mode XL pek sevmedim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Puppeto

Mode XL pek sevmedim...

Tarz meseLesi hocam :)
    Ben de Evren'in sese bitiyorum

• Ayben
    22 Eylül 1982

22 Eylul 1982'de Istanbul Uskudar'da dogan Ayben Ilkögretimini babasi Danyal Bey ve abisi Ceza gibi Baglarbasi Ilkogretim Okulunda tamamladi.Liseyi ise Uskudar Cumhuriyet Lisesi'nde.Su anda Acikogretim universitesi'nde isletme okumakta. Rap muzik ile hatirlayamadigi kadar kucuk yasta tanisan Ayben Agabeyi CEZA sayesinde bu muzigin Turkce yapilabilecegini gorerek kendi şarkilarini yazmaya basladi,1998 yilinda ilk profesyonel kaydi olan yuzyuze isimli sarkiyi NEFRET meclis-i ala albumunde seslendirdi ve bandrollu bir albume ilk kaydini bu sekilde verdi.Bu onun ilk admlarindan biriydi.Nefret albumu oncesinde de sahne deneyimleri olan Ayben su gunlerde yeni album hazirliklarinda yillarin birikimini bu albumde toplamakta.

seslendirdiği şarkılar;

1999 Nefret - Meclis i Ala Yuzyuze
    2000 Nefret - Anahtar Dogru Olan Zordur
    2001 Narcotic - Beyaz Karanlik Dogustan Katil
    2004 Ceza - Rapstar Sinekler ve Beatler , Araba
    2005 Aylin Aslim - Gulyabani Gelinlik Sarhoslugu
    2005 Fuat - Her Ayin Elemani Illegal , Ayben'de
    2005 I-Ben Underground
    2005 Mihenk Tas Sukut u Hayal
    2006 Ayben Gunlerin Aglak
    2006 Kadikoy Acil Bekler
    2006 Understation Jingle
    2006 Rap Benim 2006 Nil Karaibrahimgil Peri
    2006 Emre ft. Ayben Yetenekoloji

Asagidaki etkinliklerde ve konserlerde yer aldi

HIP HOP & BEYOND 1 / KREUZBERG - KADIKÖY JAM
    Istanbul Hiphop Festivali 1
    Istanbul Hiphop Festivali 2
    Istanbul Hiphop Festivali - Maslak / Venue ( RZA ile sahne ald)
    Antalya Hiphop Festivali
    Istanbul Hiphop Festivali 2005 (Levent Gosteri Merkezi)
    Fight of free Stylers 1 & 2
    Hiphop Underground Live 2
    Hiphoplife boom Kemanci Underground Party
    Almanya,Berlin & Essen Konserleri
    Rock'N Coke 2005
    h2000 Festivali 2000-2004
    Creamfield Fest
    Harley Davidson Fest
    Converse Unimayfest
    Mimarsinan Festivali
    Onyedi Rock Festivali 2
    Yeditepe universitesi Bahar Senligi
    Bursa Rockfest
    Izmir Fest 2006
    Prodigy Konseri Alt Sanatçı
    Bursa Resimli Bar
    Ceza Bursa Konseri
    Studio Live Ceza Konseri
    Babylon Konserleri
    Buzhol Ceza Konseri
    Indigo Ceza Konseri
    Yeni Melek Ceza Konseri
    Manastre Ceza Konseri
    Ankara Migros Ceza Konserleri
    Old City Ceza Konseri
    Peyote -Ayben & Fairuz Derinbulut konserleri
    Aylin Aslim ile Fanta Türkiye Turu
    Aylin Aslim Balance konserleri
    Aylin Aslim -bursa izmir-eskiehir konserleri
    Babylon Nil konserleri
    Crossing the Bridge - Fatih Akin 2005

• En son albümler by Puppeto:
    İlker Uncuoğlu a.k.a. CivCiv - Dönem Ödevi
     DH Underground Türkçe Rap Forumu

Track List:
    1. İlker Uncuoğlu - Acı (3:08)
    2. İlker Uncuoğlu - Yazar Şairi (4:48)
    3. İlker Uncuoğlu - Soylu Yabancı [Vahşi Batı] (3:40)
    4. İlker Uncuoğlu - Kehanetler (4:26)
    5. İlker Uncuoğlu - Standart Sapma (5:18)

U.L.A.Ş - UNDERollü Albüm

Tracklist:
    01. Giriş (Peak Pro.)
    02. Peak Pro.
    03. Die Bitch
    04. Behçet'in Öyküsü
    05. Bu Beyler feat. Saian
    06. Tarih
    07. Ama N'olur
    08. Sus Demedim mi?
    09. Neandertal ile Söyleşi
    10. Şimdi Sen de Herkessin
    11. 96'
    12. SperMan 2.0.0.8 (K.Y.D.D.)
    13. Tavır feat. Esin
    14. Die Bitch (Versiyon 2)
    15. Sonuç

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Anıl.

Sago'nun k.i.t.s hakkında yeni yazısı ;

selam

kötü insanları tanıma senesi adlı albüm nihayet tamamlandı.şimdi rutin işlemlerin zamanı.biz bu işlemleri hallederken sizlerde televizyonda yeni video klibi seyredecek ve onunla şimdilik gönlünüzü rahatlatacaksınız.sizlere album bittikten sonraki görüşlerimi yazmak isterim.

öncelikle benden yeni bir stil beklemeyin.ben her zamanki adamım,her zamanki müzik,her zamanki lirikalite ve her zamanki durgunluk.albüm bana her zamanki hissi veriyor.amerikayı yeniden keşfedeceğime keşfettiklerimi geliştiriyorum .benim müziğim sıradanlıktan ibaret.şarkılarımın içindekiler hiç de sıradan değil.böylelikle hoş bir denge kuruyorum.seven daima sever sevmeyen yaklaşmasın diyelim.

albüm bana soracak olursanız güzel bir albüm,içime sinmiş bir albüm.müzikal açıdan her zamanki tarz var,lirikal açıdan çok karışık.herbiri kendi arasında anlam taşıyan dizelerden oluşuyor.bu sefer yazdıklarımı anlamanız daha da zor.yalnız anladıkça çok seveceksiniz.yabancı kelimelerden gayet uzak kalındı.arada bir karşınıza çıkacak olsa da bu çeşni sizin tadınızı bozmayacak emin olun.albümün içinde ona buna sataşma ,diss vs gibi saldırgan şeyler yok.fakat cümleleri analiz ederken şurda şuna burda buna gibi birçok yakıştırmalar olabilir.ben yine de baştan söyleyeyim albümde sataşma dalaşma yok.bazı insanlar akıllarında kurdukları senaryoları hayata geçirme pahasına öyle adice hikayeler yazıp ona buna dağıtıyorlar ki,kimileri de bu gibi şeylere inanıyorlar.çok yazık oluyor gerçekten.fitneci kaynıyor bu kazan,olma her yeme takılan sazan diyorum.

nihayetinde albüm gibi bir albüm.beni sevenler daha da sevecek sevmeyenler daha da sevmeyecek:)

10.yılımı kutlayanlara çok teşekkür ederim.yılbaşı günü benim 10.yılımdı.uzun bir zaman sayılmasa da hatrı sayılır bir 10 yıl.bu 10 yılın hatrına bugune kadar yaptığım en hoş şarkıları bir cd de toplayacağım.diğer mc lerle söylediğim feat şarkıları solo olarak 2.bölümleriyle yeniden düzenleyeceğim.böylelikle solopa kajmer olarak nefis bir albümle 10 seneyi yâd edeceğiz.ne mutlu.

hepinizi çok seviyorum.daha uzun bir yazı yazacağım elbet,amma şimdilik bu azla yetinin,bu gazla bekleyin:)

k.i.t.s albümünün sahibi ,hani bunun ilk sahibi:)

sevgilerimle…

küheylan

Güzel bilgiler fakat burası Underground Türkçe Rap Forumu

Başlık Türkçe Rap Forumu :) Yine de özür dilerim..
    Bu arada Ayben,Mode Xl,Abluka Alarm'da over..

• Olympos hakkında;
    Selamlar,
    2000li yillarin basindan beri bir rap studyosundan ve bir rap muzik toplulugundan ote,
    buyuk dostluklarin ana yapi tasi olarak tanimladigimiz "Olympos" olusumu artik bitmistir.
    Bu olusumla ilgili su ana kadar alinan kararlar gibi bu sefer de en hayirli karari verdigime
    inaniyorum. 2001'de home studioma verdigim isim ve beraber birseyler paylasip muzik yaptigimiz
    insanlar olarak nitelendirdigimiz, gecen zamanin hayli olgunlastirip bir cok kiside yer eden,
    bir cok insanin gonlune taht kuran "Olympos" olusumu bitip, "Olympos" ismi tipki her seyin
    daha guzel oldugu ilk zamanlardaki gibi sadece studyomun ismi olmustur. Ileride hedefim
    "Olympos" ismini kurmayi dusundugum yapim firmasiyla devam ettirmektir,
    yeni yapilanmalar ya da yeni yol bitimleri olabilir, fakat su an icin durum bundan ibaret.
    Bu arada bu gelismeye cok sevinecek bazi karsi cepheler oldugunu adim gibi biliyorum.
    Hic kina yakmasinlar, Olympos olusumunda vaktiyle yer alan herkesin, calismalariyla
    cok yuksek hedeflere ulasacagini biliyorum. Benim, gecmisime her zaman saygim vardir,
    bu zamana kadar beraber calistigimiz, beraber her seyi paylastigimiz arkadaslarimda da
    bunun boyle olmasini temenni ediyorum ve onlara basarilar diliyorum.
    Su an icin soylenecek daha fazla bir sey yok; kisaca ozetlemek gerekirse artik
    Olympos bir olusum degildir, stüdyomun ismidir.

Pit10
    Pit10'un Myspace'inden alıntıdır.

Açıklama yok sitede koyayım dedim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi punkaize -- 23 Şubat 2008; 16:33:07 >

• Knight Online bölümündede Knight T-Rap Klübü kuruldu bizden önce fakat hiç paylaşım yok :)
    Ordaki konu 6 sayfa burdaki 2 ama burdaki paylaşım oranın 2 katı...
  • Puppeto'nun favori dissleri :
    Karambol - Diss to Merdiven
    http://www.youtube.com/watch?v=mBPQMnle9xg
    Giyotin feat. Sansar Salvo - Diss to Canka
    http://www.youtube.com/watch?v=Amhl8bi2qhY
    Pusat feat. Beta - Diss to Saian
    http://www.youtube.com/watch?v=y7IctcgH3Q0
    Rapozof - Diss to Şantaj
    http://www.youtube.com/watch?v=AgV9lXsfFeE
    Pit10 - Diss to Tayyip Erdoğan
    http://www.youtube.com/watch?v=I3Cn4Yy-wmk

• RODOSTO Ailesi

Mozole Mirach

05.01.1987 Tekirdağ doğumlu Harun Dinç(Mozole Mirach a.k.a Beatkey&Muaf Teknik) 2004 yl Tekirdağ Namik Kemal Lisesi mezunu olup halen üniversiteye hazrlanmakta. 2000 yilinda hiphop kültürüne graffiti sanatiyla baslayan Mozole Mirach(writer:Co2 Nore).2003 yilinda Rodosto Underground'ta Lendua ile beraber ilk amatör kayıtlarına başladı.Ardindan rap sayesinde tanıştığı Sitem Depresif ile beraber 2003 yılının sonlarında ilk oluşum temellerini attılar. Mozole Mirach 2004-2005 A'raf albümünü çıkardıktan sonra undergroundda adini sikca söz ettiren Sert Ünsüzler albümünde Raziel ve Da Poet ile beraber çalıştı. 2005 temmuz ayında Kuvvetmira Demo yarışmasını kazanarak ekim ayında Kuvvetmira bünyesine katıldı. Bazı sorunlar nedeniyle 2006 yılında Kuvvetmira ailesi ile yollarını ayıran Mozole Mirach 2006 Eylül Ayında Sitem Depresif ile birlikte Sitemin Duan Olsun EP yi yayınladı. Mozole Mirach şu anda Sitem Depresif Kozmos Parodi ile birlikte Rodosto R2 stüdyolarında çalışmalarına devam etmektedir.

SİTEM DEPRESİF

15.11.1987 Tekirdağ doğumlu olan Hasan Özongan(Sitem Depresif), 2004
    yılında Tekirdağ Namık Kemal Lisesinden mezun olduktan sonra üniversite
    eğitimine devam etmekte.Rap müziğini hayatının tümüne yansıtan Sitem Depresif , 2003 yılında amatör kayıtlara başladı. Sonrasında Mozole Mirach ile çalışmalarına devam eden Sitem Depresif , 2005 Ekim ayında kuvvetmira bünyesine girdi. Ardından 2006 yılında çeşitli nedenlerden dolayı Kuvvetmira'dan ayrıldı. 2006 Eylül ayında Mozole Mirach ile beraber Sitemin Duan Olsun EP yi yayınlayan Sitem Depresif şu anda Mozole Mirach, Kozmos Parodi ile beraber Rodosto'da R2 stüdyolarında kayıtlarına devam etmektedir.

KOZMOS PARODİ

Tekirdağ doğumlu olan Ozan (Kozmos Parodi) amatör olarak ilk kayıtlara 2004 yılında başladı. 2005'te Rodosto ailesine dahil olan Kozmos Parodi'nin ilk albümü 2006 Mayis ayında 'Parodiscografi' adı altında çıktı . Şu an 2. albüm çalışmalarına devam etmektedir...

(Kozmoz Parodi)

Mozole Mirach ft Sitem Depresif - Sitemin Duan Olsun

http://www.youtube.com/watch?v=X6ZQRxszL28

Karaçalı & Mozole Mirach & Sitem Depresif - Piskodelici (Anıl'ın bahsettiği Raziel'e olan diss)

http://www.youtube.com/watch?v=hHQHkYi_f74

Mozole Mirach & Sitem Depresif & Parafe Kad - İçten Yazdık

http://www.youtube.com/watch?v=SNox8tXFnqU&feature=related

Mozole Mirach feat. Kozmos Parodi - Yegane İttihat

http://www.youtube.com/watch?v=-0zb69nl4bQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.chaLi -- 23 Şubat 2008; 18:24:32 >

• Mozoloe ile Sitem Depersif rapi bırakmadılar mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: JurisHan

Mozoloe ile Sitem Depersif rapi bırakmadılar mı?

Bıraktılar mı ?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: JurisHan

Mozoloe ile Sitem Depersif rapi bırakmadılar mı?

Bıraktılar mı ?

Şimdi okuyunca dikkatimi çekti.Bir kere onlar Kuvvetmira'dan ayrılmadılar bizzat Sago kovdu onları.

Sago kovunca da bıraktılar diye biliyorum ama??
  • Puppeto'nun seçimi freestyle:
    Sansar Salvo vs. Narkoz
    http://www.youtube.com/watch?v=tiYgjdSTQzI
    Sansar Salvo vs. Z-Ada
    http://www.youtube.com/watch?v=FvdoLCS_fJs
    Alpertunga vs. Sansür
    http://www.youtube.com/watch?v=RO3NGtd3Rpo
    Selo Freestyle
    http://www.youtube.com/watch?v=ck1TVqw5wYw
    U.L.A.Ş & Sansar Salvo & Rapozof Freestyle
    http://www.youtube.com/watch?v=fgOstlF1_Xs

• Patron Biyografi
    Biyografi

'Patron' asıl adıyla Ege Erkurt 1988 ocak Mersinde doğdu.1995 te ilk olarak Cartel'le Türkçe rapi tanıdı ve 1999 a kadar iyi bir dinleyici olarak takip etti.. 1999 yılında Ege&Rota ikilisi olarak rap söylemeye başladılar.1999 yılında tanıştığı Mersinden Micgece,Ensar,Son nefes gibi rapçilerle Necropol adlı oluşuma katıldı.2000 yılında Micgecenin home stüdyosunda ilk kayıtlarına girdi.. ilk demosunu yayınladı.
    Mersinde Nefret, Ceza konserlerinde ön grup olarak çıktı. Erdener Yıldızın desteğiyle 2001 yılında kendi Home stüdyosunu kurdu ve kendi demolarını yapmaya başladı. 2001 yılında 'Azrail' in kurduğu 4.boyut oluşumunda yer aldı.2003 yılında öz abisi Saian la 'Kardinal' olarak beraber çalışmaya başladılar.İlk albümlerini 'Arabesque e.p' yi internet sitelerinde yayınladılar.2004 yılında İstanbul,İzmir gibi yerlerde partilerde çıktıktan sonra1 sene ortalarda gözükmedi.2005 yılında Mersinden İstanbul'a yerleşmesiyle ilk solo albümü Kaldırımlar e.p ardından 'Patron&Saian' Yazgı ve Zafer e.p yi yayınladılar.2006 yılı _ Aydınlık Sonrası e.p, Parlayan Madalyon e.p ve bir çok mc nin albümüne eşlik etti, bir çok organizasyonda yer aldı..Yakın zamanda çok daha ciddi işlere imza atıcağını söylüyor..

• U.L.A.Ş-UnderoLLü çok iyi bir aLbüm..
    Ayrıca tavsiyem Sergüzeşt-Berk Yaman Lp'yi de dinLemeniz

@JurisHan
    Mozo'yLa Sitem Depresif sadece evLerini ayırmış diye biLiyorum..Bir bırakma yok..Bu arada Sitem Depresif ismini Esat oLarak değiştirmişti sanırsam
    Ayrıca Sitem Depresif baya bi süre aLbüm yapmayacak gaLiba
  • Sergüzeşt - Berk Yaman LP

Kayıtları Shark Recordsta alınan albümde başta Feelz(2,3,4,11,12,13,16,19,20,21) olmak üzere, Baykan(6,9,14), Rapozof(18), Efor(17), Gerilla(5), Uzman(Raplikasyon)(10) ve kendi beatleri(1,7,8,15) bulunmaktadır. Mix&Mastering Turc, Sergüzeşt ve Enkaz tarafından yapılmıştır. Albümde 21 parça bulunmaktadır. Kapak tasarımları Sergüzeşte aittir..
    Keyifli Dinlemeler.

01.Intro
    02.Kitap [Berk Yaman]
    03.Çekil Yolumdan
    04.Size Göre
    05.Ateşleyecek
    06.Yerine Geç
    07.Sigaramı Ateşle (ft Turc)
    08.Söyle Nerdesin
    09.Ayna Karşısında Trip
    10.Hüzünlü ve Duygulu
    11.İzle ve At Kendini
    12.Saygı Gösterin (ft. Anke)
    13.Yerimi Bul
    14.Konumuna Damga (ft. Sert)
    15.Herkese Pay (ft Turc)
    16.Siren Çaldı
    17.Disslenmekten Folloş Rapçi (ft Hücre)
    18.Hayat Dediğin
    19.Kayda Boşluk
    20.Yeniden
    21.Asıl Dost Dediklerin [Outro]

Studio: Shark Records
    Cover: Sergüzeşt
    Mix&Mastering: Turc,Sergüzeşt,Enkaz

• RapAngels - Disskalifiye Mixtape

01. Intro
    02. Tablo Hep Ben feat. Alaturka Mavzer
    03. Disskalifiye
    04. Buda Bir Dans feat. Ceza
    05. Ber Tarafta Kimliğim
    06. Gerçek Ne? feat. Narkoz
    07. Haydi Bro
    08. Her zaman Suçlu feat. Apache Squad & Mel & Taşkın
    09. Hurda Rap'in
    10. Yavrem feat. Emre Baransel & Mel
    11. Az Bir Bak feat. Merdiven
    12. İçin İçin İçin
    13. Outro
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.