Şimdi Ara

DH Underground Türkçe Rap Forumu (88. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.185
Cevap
6
Favori
188.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Demokratik Kongodan kardeş ülkelere..bakın size bence 10 numara bir havadis. Sıkı durun "Battle Royale" geliyor. İşler Kc ve S.s Miğfer sponsorluğunda gelişiyor. Bu albüm sebebiyle soloları askıya alma kararı verdik.Uzun süredir hayata geçirmeyi düşündüğümüz bişeydi tsunami gibi birden oldu.
    Bu albümün akabinde ferdi çalışmalar devam edecek. Bu sebepten kimonolarınızı üstünüzden henüz çıkarmadan doğruca karanlık bi odaya geçin kapıyı kapatın ve kendinizi bi sandalyeye bağlayın. çıkacak bu albümü sadece sisli havalarda dinleyin. Sizlerden tek bir ricam var lütfen ne bana ne de saiana solo albümler hakkında soru içeren mesaj atmayın. Battle Royale her an çıkabilir.Saian herakşam işinden gelip sırf bu albüme konsantre oluyor, hafta sonları gelip kayıtları çekiyoruz. şuan her günümü albümün prodüksiyonuyla geçirmekteyim trackler takır takır ortaya çıkıyor. "B.R" çıkmadan 1 hafta önce geri sayım için start vericez bunun için lütfen endişe etmeyin. Umarım yüzünüz de yüzümüz de kara çıkmaz

Sevgiler

Hobaaaa

Ayrıca Patron & DP'den sanırım Aksi İstikamet 2 yolda

• ekle beni
  • Geçtiğimiz aylarda Olympos bünyesinden ayrılan Deniz Gürzumar, hem müzik hem de oyunculuk çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Mart ayında Digiturk'ün Turkmax kanalında yayınlanacak olan bir sinema filminde başrol oyuncusu olarak oynayacağı film için kaydettiği Soundtrack çalışmasını sizlere sunuyoruz. Müzik, mix ve mastering'inin ünlü rock grubu Replikas'a ait olduğu şarkının vokalinde sadece Deniz Gürzumar bulunuyor. Soundtrack çalışması olduğu için yapımcıların takibinde ve onların isteği doğrultusunda gerçekleştirilen şarkıda Deniz'i, her iki verse'te aynı sözlerle görüyoruz. 1 ay sonra üzerinde çalıştığı underground albümünü tamamlayacak olan Deniz'in, Müslüm Gürses'in de yer aldığı yapım için gerçekleştirdiği "Esrarlı Gözler" adlı şarkısını sunuyoruz. Keyifli dinlemeler dileriz.

Hiphoplife linki

• Uzun zamandır Mersinde çalışmalarını sürdüren Kargaşa Recordz bünyesinden Rıfat Al-Zein...
    Bugüne kadar yaptığı gibi türk undergrounduna bi albüm daha sunuyor.
    Rıfat Al-Zein yaptığı türkçe parçalarlada dikkatleri üzerine çekiyor...
    uzun emekler sonunda tamamlanan albüm 16 tracktan oluşmaktadır.
    albüm mix ve mustering işlemleri Rıfat Al-Zein ,Anekdot ve Bedbin tarafından yapılmıştır.
    Albüme Bedbin ,Rağbet ,Başkan ,Gizem Can ,Anekdot ,Raffine ,Mic Neşter ,Fieber ,Kaplan ,General ,Fünye
    ,Zydis ve Kardio vokalleriyle renk katmaktadır.
    Albümün beatlerini Rifat Al-zein ,Bedbin ,Başkan ,Balich ,Exelans Beat Bankasi
    ,Kardio ,Killa Musti ve Zostrich üstlenmiştir.Cover ise Acil tarafından dizayn edilmiştir
    şimdi sizi bu renkli albümle baş başa bırakıyoruz.
    ve Albümde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz...
    Keyifli Dinlemeler.

-Electraz Tracklist-
    01-)Rifat Al-zein - İntro
    02-)Rifat Al-zein - Hawai Gangstar [feat.Mic Neşter]
    03-)Rifat Al-zein - Astalabim [feat.Bedbin&Kardio]
    04-)Rifat Al-zein - Arabische Flows
    05-)Rifat Al-zein - İch Gib Nicht Auf [feat.Fieber]
    06-)Rifat Al-zein - Turşulu Pizza [feat.Başkan]
    07-)Rifat Al-zein - Stande Honak [feat.Anekdot&Kaplan]
    08-)Rifat Al-zein - Ge Bralles [feat.Bedbin]
    09-)Rifat Al-zein - Electraz
    10-)Rifat Al-zein - Kanka [Rağbet]
    11-)Rifat Al-zein - We All Live Together (feat.Gizem Can)
    12-)Rifat Al-zein - Hayat Anatomisi [feat.Anekdot&Zydis&General&Bedbin]
    13-)Rifat Al-zein - Mesafeler [feat.Raffine]
    14-)Rifat Al-zein - Frunch Hile
    15-)Rifat Al-zein - Fröhlich Und Klein [feat.Fünye]
    16-)Rifat Al-zein - Akımıma Kapılın [feat.Bedbin&Rağbet]

-Electraz İnstrumental-
    Rifat Al-zein(
    Bedbin(1,10)
    Başkan(6,12,15,16)
    Balich(11)
    Exelans Beat Bankası(3,4,5,7)
    Kardio(13,14)
    Killa Musti(2)
    Zostrich(9)

Tıkla bebek!

• quote:

Orjinalden alıntı: T.R.U.G.

Geçtiğimiz aylarda Olympos bünyesinden ayrılan Deniz Gürzumar, hem müzik hem de oyunculuk çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Mart ayında Digiturk'ün Turkmax kanalında yayınlanacak olan bir sinema filminde başrol oyuncusu olarak oynayacağı film için kaydettiği Soundtrack çalışmasını sizlere sunuyoruz. Müzik, mix ve mastering'inin ünlü rock grubu Replikas'a ait olduğu şarkının vokalinde sadece Deniz Gürzumar bulunuyor. Soundtrack çalışması olduğu için yapımcıların takibinde ve onların isteği doğrultusunda gerçekleştirilen şarkıda Deniz'i, her iki verse'te aynı sözlerle görüyoruz. 1 ay sonra üzerinde çalıştığı underground albümünü tamamlayacak olan Deniz'in, Müslüm Gürses'in de yer aldığı yapım için gerçekleştirdiği "Esrarlı Gözler" adlı şarkısını sunuyoruz. Keyifli dinlemeler dileriz.

Hiphoplife linki

Olympos Kaç Kişi Kaldı Artık Yav

• quote:

Orjinalden alıntı: Duygusuz İfade

quote:

Orjinalden alıntı: T.R.U.G.

Geçtiğimiz aylarda Olympos bünyesinden ayrılan Deniz Gürzumar, hem müzik hem de oyunculuk çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Mart ayında Digiturk'ün Turkmax kanalında yayınlanacak olan bir sinema filminde başrol oyuncusu olarak oynayacağı film için kaydettiği Soundtrack çalışmasını sizlere sunuyoruz. Müzik, mix ve mastering'inin ünlü rock grubu Replikas'a ait olduğu şarkının vokalinde sadece Deniz Gürzumar bulunuyor. Soundtrack çalışması olduğu için yapımcıların takibinde ve onların isteği doğrultusunda gerçekleştirilen şarkıda Deniz'i, her iki verse'te aynı sözlerle görüyoruz. 1 ay sonra üzerinde çalıştığı underground albümünü tamamlayacak olan Deniz'in, Müslüm Gürses'in de yer aldığı yapım için gerçekleştirdiği "Esrarlı Gözler" adlı şarkısını sunuyoruz. Keyifli dinlemeler dileriz.

Hiphoplife linki

Olympos Kaç Kişi Kaldı Artık Yav

3 kişi..

• Müslüm Gürses'te bu aralar Rap'e sardı.. Cezadan sonra Deniz'de feat atacak.. Pff..
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4EveRaP

Karachali :
    Demokratik Kongodan kardeş ülkelere..bakın size bence 10 numara bir havadis. Sıkı durun "Battle Royale" geliyor. İşler Kc ve S.s Miğfer sponsorluğunda gelişiyor. Bu albüm sebebiyle soloları askıya alma kararı verdik.Uzun süredir hayata geçirmeyi düşündüğümüz bişeydi tsunami gibi birden oldu.
    Bu albümün akabinde ferdi çalışmalar devam edecek. Bu sebepten kimonolarınızı üstünüzden henüz çıkarmadan doğruca karanlık bi odaya geçin kapıyı kapatın ve kendinizi bi sandalyeye bağlayın. çıkacak bu albümü sadece sisli havalarda dinleyin. Sizlerden tek bir ricam var lütfen ne bana ne de saiana solo albümler hakkında soru içeren mesaj atmayın. Battle Royale her an çıkabilir.Saian herakşam işinden gelip sırf bu albüme konsantre oluyor, hafta sonları gelip kayıtları çekiyoruz. şuan her günümü albümün prodüksiyonuyla geçirmekteyim trackler takır takır ortaya çıkıyor. "B.R" çıkmadan 1 hafta önce geri sayım için start vericez bunun için lütfen endişe etmeyin. Umarım yüzünüz de yüzümüz de kara çıkmaz

Sevgiler

Hobaaaa

Ayrıca Patron & DP'den sanırım Aksi İstikamet 2 yolda

ıste bu yaaa cık hadii artık çıkkk

• Sansar Salvo yeraltından 2 yeni ismin parçalarına konuk oldu.

Selim Ceran'la yaptığı Şaşırmış adlı parçanın altyapısı Seremonilerin Efendisi'nin prodüktörlerinden olan Uğur Oral'a aitken, Hazar'la düet parçası Çakmak Yanacak'ın gitarları Soulvein grubundan Melih Bertan tarafından çalınmış, beati ise Sansar Salvo tarafından yapılmıştır.

Selim Ceran ft. Sansar Salvo - Şaşırmış

Hazar ft. Sansar Salvo - Çakmak Yanacak

**** yerleri noktaempiüç yapın.

• Tehdit grubundan Spar'ın bugün çıkan solo albümünde yer alan Sansar Salvo düeti buyrun;

http://s1.dosya.tc/SparfeatSansar-_deHadiBedeli. mp3.html

Boşluğu Silin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Duygusuz İfade

Tehdit grubundan Spar'ın bugün çıkan solo albümünde yer alan Sansar Salvo düeti buyrun;

http://s1.dosya.tc/SparfeatSansar-_deHadiBedeli. mp3.html

Boşluğu Silin

Felaketin forumlarında konum var aslında
    Yazmıyorum çünkü forum kurallarına uymuyorum

• Neden böyle adamlarla düet yapar ki Sansar ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4EveRaP

Neden böyle adamlarla düet yapar ki Sansar ?

katılıyorum neden acaba yap rapozofla şeyhoyla
  • İyide undergrounda destek veriyor.

Yani adamların yerine kendinizi koyun.

Çünkü böyle düşünceler yüzünden benim gibi MC'lere yardım olmuyor.

Gelecek ay belki Şehinşah'la sahneye çıkacağım ve onunla bir feat ayarladığımda insanların da bana böyle demesini istemem.
  • Yetenekli adamın elinden tutsun abi ona bişey demem.
    Ama düet yaptığı adamlarda da iş yok ki ..
  • düetlerin nedeni çok basit; para.
  • sansarın para için yapacagını düsünmüyorum ayrıca yetenekli adamların elinden tutsun evet ama gereksiz insanlara adı ustunde gerek yok.. Bu arada jurisHan hocam senin adına sevindim düetin videosunu filan görmek isterim
  • bu konuda ssn çok sert bi yazı yazdım . çok eleştiri aldım hatta tehtid bile aldım sansarın menajeri tarafından.

amane söylediysem iyi niyetimle söylemiştim.adrenalin okadarda başarılı bi albüm olmadığındanbahsetmiştim.

bu featlerin nedenleride aynı kapıya dayanıyor.dinleyicilerin kalitesiz bakış açıları.sansar ne yaptısa oooff süer manyak harika demeleri.hayır kardeşim kötü işte .yapmasın
    350 tane şarkı yapmasın .250 tane yapsın ama kaliteli yapsın.

ben eminmki sansarın yaptığı 200 şarkının içinden adrenalinden güzel en az 5 albüm çıkar...
  • Bence Adrenalin'in hakkını yememelisin.
    İlk başlarda bana da pek sevdiremedi kendini ama dinledikçe beğendim
  • quote:

Orjinalden alıntı: nakata_nakmat

bu konuda ssn çok sert bi yazı yazdım . çok eleştiri aldım hatta tehtid bile aldım sansarın menajeri tarafından.

amane söylediysem iyi niyetimle söylemiştim.adrenalin okadarda başarılı bi albüm olmadığındanbahsetmiştim.

bu featlerin nedenleride aynı kapıya dayanıyor.dinleyicilerin kalitesiz bakış açıları.sansar ne yaptısa oooff süer manyak harika demeleri.hayır kardeşim kötü işte .yapmasın
    350 tane şarkı yapmasın .250 tane yapsın ama kaliteli yapsın.

ben eminmki sansarın yaptığı 200 şarkının içinden adrenalinden güzel en az 5 albüm çıkar...

Çok ama çok haklısın. SSN'ye ben de kötü yazıyorum. Aynı tepki bana da geliyor. Ama öyle kardeşim napalım.
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.