Şimdi Ara

DH ÜNLÜ OLAN VARMI? ben aslında şu kişiyim diyecen yada şu şu kişi diyecek... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

06 mju 06

bilen bilir
  • 5 6 yıl sonra NBA en iyi TÜRK oyuncu olucam o zaman bu konuyu hortlatcam
  • bu arada sıkı okuyun:d ankara yüksel caddesinde eylem vardı yere kefen giymiş bayanlar uzanmış tı bende olayı anlamak için arkalarına geçim bakıyordum...meğer her kefenli kadının üstünde bir harf varmış
    ve bu harfler BİRLEŞTİĞİNDE TRAVESTİ OLMANIN SONU YAZIYOMUŞ..ve ben arkada kameralara poz vermiştim internette fotolarım çıkmış:d 3 gün evde tv açtırmadım

Orjinalden alıntı: XtremeX-Style

Bugün ankara kızılayda,işportacılara susma sustukça sıra sana gelecek diye slogan attırdım

arkadaş senin müzikler güzelmiş
  • Bizim semtte kime sorarsan sor beni gösterirler
  • quote:

Orjinalden alıntı: dabbemre

Bizim semtte kime sorarsan sor beni gösterirler

semt nere hocam?
  • Aha ben

DH ÜNLÜ OLAN VARMI? ben aslında şu kişiyim diyecen yada şu şu kişi diyecek...
  • Selçuklu
  • ben varım beşiktaş.com.tr ye çıkmıştım. resimde duruyor hatta
  • Yolda gördüğüm ünlüleri saysam ohoo Ferhat Güzel mi deseem , Bülent Ersoy mu deseeem ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: basbug81989

bu arada sıkı okuyun:d ankara yüksel caddesinde eylem vardı yere kefen giymiş bayanlar uzanmış tı bende olayı anlamak için arkalarına geçim bakıyordum...meğer her kefenli kadının üstünde bir harf varmış
    ve bu harfler BİRLEŞTİĞİNDE TRAVESTİ OLMANIN SONU YAZIYOMUŞ..ve ben arkada kameralara poz vermiştim internette fotolarım çıkmış:d 3 gün evde tv açtırmadım

Ciddi misin bu anlattığında ?

• quote:

Orjinalden alıntı: Şans Öpücüğü

quote:

Orjinalden alıntı: basbug81989

bu arada sıkı okuyun:d ankara yüksel caddesinde eylem vardı yere kefen giymiş bayanlar uzanmış tı bende olayı anlamak için arkalarına geçim bakıyordum...meğer her kefenli kadının üstünde bir harf varmış

Ciddi misin bu anlattığında ?

hemde çok ciddiyim kameraya çıkıyım diye eylemcilerin arkasında dikiliyodum onlardan biri gibi çıkmışım gazateye:D

• -Geçenlerde arkadaşlarla halı sahada maç yapıyoruz
    -maç bitti ilerden esmer kavruk bir adam geldi
    -kim
    -pele
  • quote:

Orjinalden alıntı: Capt. Jack Sparrow

quote:

Bugün ankara kızılayda,işportacılara susma sustukça sıra sana gelecek diye slogan attırdım

6 tür müzik yapıorum,yakında 5 myspace daha acıcam,ben dh'nin en ünlü adamıyım,sadece tanınmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XtremeX-Style -- 25 Haziran 2009; 13:21:42 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Capt. Jack Sparrow

quote:

6 tür müzik yapıorum,yakında 5 myspace daha acıcam,ben dh'nin en ünlü adamıyım,sadece tanınmıyorum

O da güzel

• Jason Smith e cok benziyorum bende ünlü sayılırmıyım
  • quote:

Orjinalden alıntı: gorkemvw

-Geçenlerde arkadaşlarla halı sahada maç yapıyoruz
    -kim
    -pele

• quote:

Orjinalden alıntı: gorkemvw

-Geçenlerde arkadaşlarla halı sahada maç yapıyoruz
    -kim
    -pele

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.