yarın kıza açılmayı düşünüyorum ama hangi sözleri söyleyeceğimi bilmiyorum burdaki usta kardeşlerimizden etkileyici bir kaç söz ve taktik alabilirsem sevinirim
özenti olma kendin ol
quote:
Orijinalden alıntı: bLacK-b0x
özenti olma kendin ol
Bi süredir senden hoşlanıyorum bi türlü aklımdan çıkmıyosun eğer sende benimle ilgileniyosan pm at
quote:
özenti olma kendin ol
quote:
Orjinalden alıntı: Black-Box58
özenti olma kendin ol
bir kaç cümle de alsaydım süper olurdu be kardeş
quote:
Orijinalden alıntı: conqueror1453
quote:
özenti olma kendin ol
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: conqueror1453
quote:
özenti olma kendin ol
sadece o anda içinden geçenleri söylersen emin ol cıvık aşk sözlerinden daha faydalı olacaktır sadece içinden geçeni söyle akışına bırak
quote:
quote:
quote:
özenti olma kendin ol
sadece o anda içinden geçenleri söylersen emin ol cıvık aşk sözlerinden daha faydalı olacaktır sadece içinden geçeni söyle akışına bırak
Alıntıları Göster
quote:
quote:
quote:
özenti olma kendin ol
wallaha kardeş geçen geldi arkadaşlarla iddaya girmiş gözlerinin rengi ne falan diye bende sen hangisini dediysen o dedim duydumu bilmiyorum ama o renksiz demiş bende renksiz dedim aslında benim gözler renkli ondan cesaret aldım
Usta birşey sorcam kızma da senin sevgiline birileri teklifmi yapıyor senle beraber olduğu halde yada senin başından seviglisi olan birine teklif ettin gibi bir olay mı geçti? Meraktan sordum cevaplamayabilirsin, saygılar.
quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Arkadaşlarına güvenme. Git takip et. Bak diyorum 3 4 gün önce açıldım. Erkek arkadaşı çıktı. Arkadaşlarına sormuştum bende. Kanlı canlı örnek duruyor karşında. Birde yok olduğundan eminsen. 1 dk bile kaybetme. Ben 1 günle kaçırdım.
bu hatayı yaptım kız kabul etti sevgilisinden ayrıldı bu arada senin yerinde olmak istemezdim
quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
X bak canım uzun zamandır tanışıyoruz konuşuyoruz, ve uzun zamandır düşündüm ve bi karar verdim sen benim hayatımda gördüğüm en akıllı en oturuşuna kalkkışına özen gösteren ne yaptığını bilen aynı zamanda en tatlı ve hoş kızlardan birisin belkide bu sıfatlar yüzünden her geçen gün sana olan ilgim arttı neyse lafı fazla uzatmak istemiyorum bu arkadaşlık ilişkimizi artık ciddiyete geçirmek istiyorum anlatmak istediğimi anlamışsındır şimdi söz senin yorumlarını bekliyorum de ve topu kıza at bu söylediklerime eklemeler yap konuşurken gülümse fakat sırıtma, kıza iltifat et ama abartma, fazlada kendini kaptırma yok işte ben seni şu gündür seviyodumda falanda filanda yoook öyle bişey yeni karar aldım diyeceksin, sen bu cümleleri kur bak gör ne oluyo
quote:
Orijinalden alıntı: Opps
Yok mu taktik veren
Alıntıları Göster
içinizden geldiği gibi konuşmazsanız bir anlamı kalmaz... tavlayamazsınız da...
tecrübe ile sabittir
quote:
Orijinalden alıntı: Pretender
Arkadaşlarına güvenme. Git takip et. Bak diyorum 3 4 gün önce açıldım. Erkek arkadaşı çıktı. Arkadaşlarına sormuştum bende. Kanlı canlı örnek duruyor karşında. Birde yok olduğundan eminsen. 1 dk bile kaybetme. Ben 1 günle kaçırdım.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Pretender
yardımların için teşekkür ediyorum kardeş geçmiş olsun senin adına üzüldüm... ya ben dedim ya başka bir kız daha var dershanenin bütün erkekleri pesinde ama kız bana bakıyor benimde dediğim gibi ben o kıza bakınca sadece organ kalkıyor diğer kızda elim ayağım dolaşıyor salaklaşıyorum ama takip ettim evden dershane ordan üniversite ye gidiyor olmazsada 10 yıl ertelerim böyle isleri
quote:
Orijinalden alıntı: ~Anor~
içinizden geldiği gibi konuşmazsanız bir anlamı kalmaz... tavlayamazsınız da...
tecrübe ile sabittir
Alıntıları Göster
aynen ne geliyorsa konuşacaksın öyle ordan burdan cümlelerle olmaz bu iş ;) çok karşısında delikanlı gibi konuşş..
quote:
Orijinalden alıntı: handsome bob
aynen ne geliyorsa konuşacaksın öyle ordan burdan cümlelerle olmaz bu iş ;) çok karşısında delikanlı gibi konuşş..
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: deniz c
X bak canım uzun zamandır tanışıyoruz konuşuyoruz, ve uzun zamandır düşündüm ve bi karar verdim sen benim hayatımda gördüğüm en akıllı en oturuşuna kalkkışına özen gösteren ne yaptığını bilen aynı zamanda en tatlı ve hoş kızlardan birisin belkide bu sıfatlar yüzünden her geçen gün sana olan ilgim arttı neyse lafı fazla uzatmak istemiyorum bu arkadaşlık ilişkimizi artık ciddiyete geçirmek istiyorum anlatmak istediğimi anlamışsındır şimdi söz senin yorumlarını bekliyorum de ve topu kıza at bu söylediklerime eklemeler yap konuşurken gülümse fakat sırıtma, kıza iltifat et ama abartma, fazlada kendini kaptırma yok işte ben seni şu gündür seviyodumda falanda filanda yoook öyle bişey yeni karar aldım diyeceksin, sen bu cümleleri kur bak gör ne oluyo
kardeş senin bu söylediklerini diyene kadar ben kalpten giderim kızın yanında heyecanlanıyorum elim ayağım takılıyor normalde çok heyecanlı biri değilimdir yardımın için sağol
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: deniz c
kardeş senin bu söylediklerini diyene kadar ben kalpten giderim kızın yanında heyecanlanıyorum elim ayağım takılıyor normalde çok heyecanlı biri değilimdir yardımın için sağol
Alıntıları Göster
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Pretender
yardımların için teşekkür ediyorum kardeş geçmiş olsun senin adına üzüldüm... ya ben dedim ya başka bir kız daha var dershanenin bütün erkekleri pesinde ama kız bana bakıyor benimde dediğim gibi ben o kıza bakınca
HERKES PEŞİNDE KOŞUYORSA O KIZI BOŞ BIRAKMAZLAR..:D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme