quote:Orijinalden alıntı: Ömer quote:Orijinalden alıntı: kubi90 arkadaslar dh replikleri yüzünden kız arkadasım la tartıstık Kız : ya balkonda bi ses oldu korktum ben : kedidir kedi kız : ii başka cevap yok :D Başka cevap yok ne zaman girdi aranıza?
quote:Orijinalden alıntı: Ömer quote:Orijinalden alıntı: kubi90 arkadaslar dh replikleri yüzünden kız arkadasım la tartıstık Kız : ya balkonda bi ses oldu korktum ben : kedidir kedi kız : ii başka cevap yok :D Başka cevap yok ne zaman girdi aranıza? Vay Ömer Hocam.
quote:Orijinalden alıntı: Anarchitekt quote:Orijinalden alıntı: Ömer quote:Orijinalden alıntı: kubi90 arkadaslar dh replikleri yüzünden kız arkadasım la tartıstık Kız : ya balkonda bi ses oldu korktum ben : kedidir kedi kız : ii başka cevap yok :D Başka cevap yok ne zaman girdi aranıza? Yararı biber yerine acılı biber olsa daha hoş olurdu.
17 mayıs 2010 üyesi DH repliklerini sömürmüş.Kız arkadaşıyla kavga bile etmiş.Orda DH de söylenmemesi gereken kelime var."ewt".Apaçi diye linç ederler