Merhaba @berkayyuysal, Evet. DH8XTANIŞMA promosyon kodu, ilgili ürünlerde aktif olarak sepette 50 TL indirim sağlamaktadır. Bu promosyon kodu ilk 1000 kullanım ile sınırlıdır. |
🔔 DH8XTANIŞMA Promosyon Koduyla 50 TL İndirim: Coffee Hundert Tanışma Paketleri (Ücretsiz Kargo) (2. sayfa)

-
-
Teşekkürler. Sipariş verip yorumumu yapacağım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Biz teşekkür ederiz.
-
Siparişi verdim. Ne zaman kargolarsınız?
Merhaba @musetea,
Paketinizi kargolamış bulunmaktayız. Kargo takip numarasını içeren e-posta ile siparişinizin durumunu takip edebilirsiniz.
Keyifli günler dileriz.
-
Sipariş vereceğim, hangileri en taze acaba
Merhaba @berkayyuysal,
Bugün için en taze kahvelerimizi ve kaç gün önce kavrulduklarını belirtelim.
Honduras San Marcos: 2 gün önce kavruldu
Pale Blend: 3 gün önce kavruldu
Brazil Santos: 3 gün önce kavruldu
Türk kahvesi: 8 gün önce kavruldu
Bold Blend: 13 gün önce kavruldu
Guatemala Huehuetenango: 13 gün önce kavruldu
-
Merhaba @frank gallagher,
İlk 1000 kullanım ile sınırlı DHX8TANIŞMA promosyon kodunu tekrarlayan siparişlerinizde kullanabilirsiniz.
-
hocam geldi mi siparişiniz? yorumlarınızı bekliyorum
-
Hocam selam, geldi kahveler 8 tane olduğu için ve ramazan dolayısıyla hepsini deneyemedim. Etiyopya djimmah ve pale blend denedim. İkisinde de hem paketini açınca hem de kahveyi yapınca taze çekilmiş olduğunu anlıyorsun yani ben öyle hissettim en azından :D
Sağolsun arkadaşlar çekildiği tarihi de üzerine yazmışlar. Memnun kaldım açıkcası diğer kahveleri de deneyince damak zevkime en çok uyan kahveyi fahiş fiyat artışı olmazsa buradan sipariş edebilirim.
-
çok sağ olun hocam şu an kuru kahveci mehmet efendinin kullanıyorum pek beğenmedim açıkçası. Ben de alıp deneyeyim öyleyse
-
rica ederim hocam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X