Şimdi Ara

🔔 DH8XTANIŞMA Promosyon Koduyla 50 TL İndirim: Coffee Hundert Tanışma Paketleri (Ücretsiz Kargo) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
2
Favori
6.304
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet. DH8XTANIŞMA promosyon kodu, ilgili ürünlerde aktif olarak sepette 50 TL indirim sağlamaktadır. Bu promosyon kodu ilk 1000 kullanım ile sınırlıdır.

• coffeehundert.com kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Sipariş verip yorumumu yapacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • musetea kullanıcısına yanıt

Biz teşekkür ederiz.

• coffeehundert.com kullanıcısına yanıt

Siparişi verdim. Ne zaman kargolarsınız?

• musetea kullanıcısına yanıt

Merhaba @musetea,

Paketinizi kargolamış bulunmaktayız. Kargo takip numarasını içeren e-posta ile siparişinizin durumunu takip edebilirsiniz.

Keyifli günler dileriz.

• Sipariş vereceğim, hangileri en taze acaba

• Merhaba @berkayyuysal,

Bugün için en taze kahvelerimizi ve kaç gün önce kavrulduklarını belirtelim.

🔔 DH8XTANIŞMA Promosyon Koduyla 50 TL İndirim: Coffee Hundert Tanışma Paketleri (Ücretsiz Kargo)

Honduras San Marcos: 2 gün önce kavruldu

🔔 DH8XTANIŞMA Promosyon Koduyla 50 TL İndirim: Coffee Hundert Tanışma Paketleri (Ücretsiz Kargo)

Pale Blend: 3 gün önce kavruldu

Brazil Santos: 3 gün önce kavruldu

Türk kahvesi: 8 gün önce kavruldu

Bold Blend: 13 gün önce kavruldu

Guatemala Huehuetenango: 13 gün önce kavruldu

• Merhaba @frank gallagher,

İlk 1000 kullanım ile sınırlı DHX8TANIŞMA promosyon kodunu tekrarlayan siparişlerinizde kullanabilirsiniz.

• AvriL kullanıcısına yanıt

hocam geldi mi siparişiniz? yorumlarınızı bekliyorum

• tişikkirlir sipirmin T kullanıcısına yanıt

Hocam selam, geldi kahveler 8 tane olduğu için ve ramazan dolayısıyla hepsini deneyemedim. Etiyopya djimmah ve pale blend denedim. İkisinde de hem paketini açınca hem de kahveyi yapınca taze çekilmiş olduğunu anlıyorsun yani ben öyle hissettim en azından :D

Sağolsun arkadaşlar çekildiği tarihi de üzerine yazmışlar. Memnun kaldım açıkcası diğer kahveleri de deneyince damak zevkime en çok uyan kahveyi fahiş fiyat artışı olmazsa buradan sipariş edebilirim.

• AvriL kullanıcısına yanıt

çok sağ olun hocam şu an kuru kahveci mehmet efendinin kullanıyorum pek beğenmedim açıkçası. Ben de alıp deneyeyim öyleyse

• tişikkirlir sipirmin T kullanıcısına yanıt

rica ederim hocam.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.