Şimdi Ara

DHCL | ŞAMPİYON DARKWOODS MY BETROTHED! (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
609
Cevap
3
Favori
9.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WISDOM

DHCL | ŞAMPİYON DARKWOODS MY BETROTHED!

tebrik ederim. kendime bi 10 fazla yazmışım düzeltiorum şimdi

Abi iyi paslaştık Aurora 10 attım o da bana 10 attı sana 9 attım 10 attın.
  • son durum
    DHCL | ŞAMPİYON DARKWOODS MY BETROTHED!
  • moku yemişim 5 haftadır maggeye 10 atıyorum
  • 7. hafta yani vocal trance haftası yaklaşıyor
    ben de size şarkı seçmenize yardımcı olacak bir rehber hazırlamaya karar verdim.
    ilk önce size ne aradığımı açıklayayım, vocal trance in özelliklerinden bahsedeyim
    diğer elektronik tarzlara göre daha agresif ve ön planda bir bassline bulunur
    çoğunlukla kadın vokali kullanılır ve vokallerde inceltici veya herhangi bir filtre kullanılmaz.
    vocal chop trance türünde bolca bulunur (kesik vokal) örnek:https://www.youtube.com/watch?v=HMe3O_5a-e0 vehttps://www.youtube.com/watch?v=BfvqOUMcQAA (örnek olarak sözsüz atmaya çalıştım)
    şarkının geneline sadece bir melodi hakim olmaz. melodik çeşitlilik bulunur ve her zaman enerjik olmak zorunda değildir, genellikle değildir de.
    şarkı sözlerine gerçekten emek harcanmıştır ve türün en sevdiğim özelliğidir, ne kadar eğlendiğini, sana zıplaman gerektiğini söylemez, çoğunlukla duygusaldır. ben şahsen çok dikkat ederim lyriclere
    elektronik müzikte tempo dakika başına düşen davul ritmi sayısı (bpm) ile ölçülür, aslında her müzik türünde öyledir de elektronik müzikte biraz sınıflandırma amaçlı kullanılır, trance türünde bu değer 128 ile 140 arasında değişir, house dan daha hızlıdır
    benim sizden istediğim bu özelliklerin hepsinin bulunması değil iki üç tanesinin bulunması
    sanatçı önerisine gelirsek tembellik yapacağım ve last fm linkini vereceğim size
    şaşırtıcı olarak aşağı yukarı doğru bir liste vermiş last fm
    Last.fm
    vocal trance en sevilen sanatçılar | Last.fm
    https://www.last.fm/tr/tag/vocal+trance/artists?page=1

dahası için spotify dan Kerem Güneş i takip edebilirsiniz hala üzerinde uğraştığım bir playlistim var

edit: size breakdown ve drop dan bahsetmediğimi farkettim, şarkılarda ritmin kesildiği ve şarkının toparlanmaya başladığı bir bölüm bulunur, bu bölüme breakdown denir
    halk arasında 'patlıyor' diye tabir edilen bölüme de drop denir, ki bu kısmın şiddetli olması gerekmiyor trance de
    trance de ayrıca bu breakdown ve drop bölümleri bayağı uzundur misal önceki attıklarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lumisade -- 9 Mayıs 2017; 12:18:21 >

• ceceli sayılır mı?
  • Omar Souleyman - Wenu Wenu lyricler duygusal ve müzikal olarak söylediğin 2-3 özellik daha var bence kabul edilmeli
  • o zaman 2 3 özellik kısmını 4 5 yapalım
  • İş başa düştü. Yarışma yöneticiliğine aday olacağım 2. lig.

No Future +14 (55 HP)

.Undomiel. +13 (59 HP)

WISDOM +10 (42 HP)

Celas Victoria +10 (45 HP)

Papa Emeritus III +10 (42 HP)

Provino +10 (54 HP)

Tarja Turunen +9 (47 HP)

Mimisbrunn +9 (42 HP)

Darkwoods My Betrothed +8 (53 HP)

AURORA +7 (45 HP)

Hümiyettin +4 (44 HP)

Bu durumda Papa ile puanım eşitlendi. Son sırayı paylaşıyoruz. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-368EFBB24 -- 9 Mayıs 2017; 13:19:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. .Undomiel. 59 HP

2. No Future 55 HP

3. Provino 54 HP

4. Darkwoods My Betrothed 53 HP

5. Tarja Turunen 47 HP

6. AURORA 45 HP

7. Celas Victoria 45 HP

8. Hümiyettin 44 HP

9. Mimisbrunn 42 HP

10. Papa Emeritus III 42 HP

11. WISDOM 42 HP

Eşit puanlar alfabeye göre sıralandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-368EFBB24 -- 9 Mayıs 2017; 13:20:6 >
  • bu hafta da maşallah akmışım :D
  • Wisdom'a fazla puan eklemişsin. Aynı aralıktayız, ona +2 fazla vermişsin. Sen, ben, Wisdom eşit olmalıyız.
  • Uyardığın için sağol hocam, yanlış hesaplamışım. WISDOM yine bizimle birlikte.

• Nickimi Abdullah yapayım da bir sıra daha atlayayım. Keriz sırası olur.
  • Son üçteki çekişmemiz çok heyecanlı. Hümiyettin'i de yanımıza alacağız bu hafta.

Adam ilk haftaki üst sıralardan yanımıza kadar geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-368EFBB24 -- 9 Mayıs 2017; 13:29:28 >
  • Undo bu hafta tökezleyecek ama haftaya çok karışık olacak her şey değişebilir.
  • Yeni uyandım , hemen başkanlığa göz dikilmiş. Halkı meydanlara davet ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yardımcın olabilirim.

• İstersen sana özel cumhurbaşkanlığı sistemi bile getiririm şapşik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DHCL | ŞAMPİYON DARKWOODS MY BETROTHED!

• DHCL | ŞAMPİYON DARKWOODS MY BETROTHED!

Hadi hayırlı olsun
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.