Şimdi Ara

!Diés! ELF_RING!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elf ring düsürdüm 2 adet.. satmayı ya da takası düsünüorum fakat değerini bilmiorum.. yardımcı olursanıs mutesekkir olacaim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SustaiNCntRL -- 11 Mayıs 2006; 14:15:27 >

• Şunun Değerini (Farklı Serverda olur!) belirtecek saygıdeğer bi kullanıcı yok mu ?
  • neyden düşürdün yaw
  • DF.. Çok değerli bi item olduğunu söyleyenler var ama :D 24 gb dedim tanesine.. ok thnks çektiler :D
  • 23 gb den werdm.Çok deerli bi itemdir.Ben yerinde olsam paraya çewiririm..!

• Birader Çok Saol.. Fiyatı sallamıstım ama iiye satmısım 28gbden bıraktım:D
  • ya df ne yawww :(((( :))) ???
  • Deruwish founder... Derunun bossu. Ben de dün kestim baş çıktı
  • Bişey sorcam.24 gb falan diyorsunuz ya,onlar nasıl satış yapıyorsunuz?Merchant en fazla 999.999.999 alıyor.Tradende o kadar değerli item 9gb'ye konmaz.Bu değerli item alış-verişi nasıl oluyor?Birisi anlatabilir mi acaba?
  • Tmm bende sna bişi sorim sen daha önce 2 gb ye we daha üstü fiyata bişi sattın mı?
  • Ben aynen şöle yaptım.. alıcak arkadasa bekle dedim tmm dedi.. paranı paylastır bi arkadasınla dedim k dedi.. cafeye indim.. 2 arkdas geldik adama 14 gb 14 gb trade aldık oldu bitti :D (Trade limit 21 gb)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SustaiNCntRL -- 11 Mayıs 2006; 16:18:30 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.