Şimdi Ara

Diablo 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler oynamak isteyen varsa sıfırdan başlıyoruz 8 kişi olabilirsek çok güzel olur account name : qc3 oyundan ekleyebilirsiniz veya burdan pm atabilirsiniz.

• Birde eskiden oynayıpta başına gelmiş olanlar varsa bende tam ekran actığımda grafikler garip gözüküyor ve oyun kasıyor hem single hem multide pencere olarak oynayınca düzeliyor bi yerde oyunun oldugu yerde olan video dosyasını acıp 2d yi seçmek gerektiğini felan okumuştum sanırım ama oda tıklayınca hiçbişiy olmuyor açılmıyor bilgisi olan yazarsa sevinirim.
  • hocam oyunun klasöründe d2vidtst.exe diye bi dosya var onu açıp run test diyosun ekran bikaç kere yanıp sönüyor,test bitince 2 tane seçenek geliyor önüne,önerdiğini otomatik olarak seçiyor sanırım,öyle değilse de sağ tarafta we recommend diye başlayan cümledekini seçip ok dersen düzelecektir
    haa sen diyosan ki zaten biliyorum bu dosyayı,açıyorm ve birşey olmuyo;onu bilemcem
  • Diablo 2i çok oynamak istiyorumda bi yandanda para vermek istemiyorum napsam bilemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahtapots

Diablo 2i çok oynamak istiyorumda bi yandanda para vermek istemiyorum napsam bilemedim

Dostum ben sana şu kadar diyorum bugüne kadar aldığım çoğu oyun beklediğim gibi çıkmamış pişman olmuştum mesela diablo 3 rome 2 ondan sonra starcraft 2 güzeldi ama zor oynaması wow'da vardı ondada sürekli aynı günlük görevler felan vardı pvp'si güzeldi.ama d2 gerçekten müthiş bi oyun battle nette ha tabi senle sürekli oynucak bi takım bulursan daha zevkli oluyor mesela şimdi diablo 3 ros satmak istiyorum içinde d2lod da var hesabın eger satarsam tekrar d2 alırım büyük ihtimal o kadar güzel bir oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MakaveLiVII -- 20 Nisan 2014; 14:09:49 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.