Sadece Hardcore modda oynanan bir diablo 2 server açılsa kaç kişinin oynamak isteyeceğini öğrenmek için bu konuyu açıyorum.
Bence Hardcore mod duel hariç tüm oyunu oynama amaçlarına softcore moddan daha fazla hizmet ediyo serverda sadece hardcore mod olmasıylada servera gelen herkezin sadece hardcore oynama ve daha düzeyli aynı zamanda heyecanlı bir ladder yarışının olabileceğini düşündüm.
Eğer ben oynarım ben de varım diyenlerin sayısı değecek kadar olursa hemen server'ı açarız. Ve serverdaki değerleride en oynanabilecek seviyelere çekerek oyunu renklendiririz 1.13 versiyonunda sadece hardcore oynanan bir serverda oynamak isteyenler lütfen konuya görüşlerini belirtsinler.
10+ oyuncu sayısı olursa ve hile hurda olmassa ben gelirim.
bizim sayımız zaten 20 den fazla bi 15-20 kişide şu forumdan katılımcı olsa biz bunu yapmaya hazırız. hile kullanma mantığıyla,acizliğiyle katılıcaklar varsa zaten hiç zahmet etmesinler onlar için düşüncelerimizin diablodaki karşılığı ban Şu forumda şu konuda daha fazla katılımcı görmeyi umuyorum ve daha detaylı bilgileri ilerleyen günlerde paylaşıcam sizlerle