Şimdi Ara

Diablo 2 İtem özellikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar diablo 2 oynuyorum 19 level paladinim var ilk oynayışım 2 item özelliği sorucam bide item hakkında sorularımı artık burada paylaşıcam
    Hit casuses monter to flee: anladığım kadarıyla vurduğum yaratıklar kaçıyor doğru mu ? çok can sıkıcı bi özellik minionları kesicem diye uğraşıyorum kaçıyorlar peşlerinden koşuyorum :D arkadan bossları geliyor ona vuruyom bu sefer o kaçıyor :S bide sanırım kaçırtıcı vuruşu yaptığımda normalden daha az gidiyor çünkü normalde tek yiyorlar ama kaçırtıcıyla bir horror archer bile tek yemiyor 85 kuvvet var
    Requirement -% x : bu nedir bende %20 si var ne işe yarar ?

bi sorum rare item unique item farkı nedir

ben genelde sihirli item takıyorum sarı itemler bulunca bol özellikli ve işime yararsa takıyorum 2 tane sarı miğfer var requirement özelliği belirleyici olacak hangisini giyeceğim konusunda o nedenle acil yardım ederseniz sevinirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ageofpiratessanakrep -- 23 Haziran 2012; 19:04:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ageofpiratessanakrep

Arkadaşlar diablo 2 oynuyorum 19 level paladinim var ilk oynayışım 2 item özelliği sorucam bide item hakkında sorularımı artık burada paylaşıcam
    Hit casuses monter to flee: anladığım kadarıyla vurduğum yaratıklar kaçıyor doğru mu ? çok can sıkıcı bi özellik minionları kesicem diye uğraşıyorum kaçıyorlar peşlerinden koşuyorum :D arkadan bossları geliyor ona vuruyom bu sefer o kaçıyor :S bide sanırım kaçırtıcı vuruşu yaptığımda normalden daha az gidiyor çünkü normalde tek yiyorlar ama kaçırtıcıyla bir horror archer bile tek yemiyor 85 kuvvet var
    Requirement -% x : bu nedir bende %20 si var ne işe yarar ?

bi sorum rare item unique item farkı nedir

ben genelde sihirli item takıyorum sarı itemler bulunca bol özellikli ve işime yararsa takıyorum 2 tane sarı miğfer var requirement özelliği belirleyici olacak hangisini giyeceğim konusunda o nedenle acil yardım ederseniz sevinirim :)

biraz ingilzcen varsa anlarsın olmadı google çeviri kullanhttp://classic.battle.net/diablo2exp/ burada bütün cevapları bulabilirsin yoksa tek tek sorarak sonuca ulaşman zaman alır

• biraz ingilizcem var ama karışık anlamadım :) yardımcı olabilirseniz direk hepsini sormam zaten biraz ingilizcem var bazı şeyleri anlıyorum böyle küçük şeyleri soruyorum.

Şu oyunu iyiec kavradıktan sonra detaylı bi klavuz yazıcamm kafaya koydum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ageofpiratessanakrep -- 24 Haziran 2012; 18:50:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Meta Quest 2
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.