Bildirim
diablo 3 acc satılıktır 90 tl (SATILDI)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben de 60 level wizardımı satmayı düşünüyorum ilgilenen pm lütfen. -
++++ -
hesap thinchild adlı üyemize satılmışdır hayırlı olsun güle güle kullansın konu kilitlenebilir...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToxicFire -- 21 Haziran 2012; 15:46:28 > -
Bende satmayı düşünüyorum ama accountumda WoW da var... WoW dan ayıramazmıyım oyunu ? Başka bir accounta geçiremezmiyim ? -
geçiremezsin kardeş bildiğim kadarıyla aynı acc da kalır -
quote:
Orijinalden alıntı: Psikotrex
Bende satmayı düşünüyorum ama accountumda WoW da var... WoW dan ayıramazmıyım oyunu ? Başka bir accounta geçiremezmiyim ?
Aynen takip. -
quote:
Orijinalden alıntı: Psikotrex
Bende satmayı düşünüyorum ama accountumda WoW da var... WoW dan ayıramazmıyım oyunu ? Başka bir accounta geçiremezmiyim ?
http://us.battle.net/support/en/article/character-transfer-disclaimers-and-faq-part-1
karakter transfer var. -
quote:
Orijinalden alıntı: CappyDH
ben de 60 level wizardımı satmayı düşünüyorum ilgilenen pm lütfen.
karakter satışı nasıl yapılıyor ? -
quote:
Orijinalden alıntı: stabwound
quote:
karakter satışı nasıl yapılıyor ?
karakter satmak için battle.net acc unu satman gerekiyor alan kişi ye gizli soru doğum tarihi kısaca kayıt olurken girdiğin bilgileri verirsen satabilirsin -
quote:
Orijinalden alıntı: ToxicFire
quote:
quote:
karakter satmak için battle.net acc unu satman gerekiyor alan kişi ye gizli soru doğum tarihi kısaca kayıt olurken girdiğin bilgileri verirsen satabilirsin
bildiğim kadarıyla auction house'den karakter satışı olucak blizzard'ın böyle bir açıklaması var fakat arkadaş şuan satmak istediğini söyleyince şaşırdım şuan satış yok.
What items can be bought and sold on the auction house in Diablo III?
Nearly everything that drops on the ground, including gold, can be traded with other players directly or bought and sold through the auction-house system. Aside from certain quest items, there will be very few (if any) items that will be “soulbound” to your character and therefore untradable. We are also planning to allow players to buy and sell characters in the auction house at some point in the future and will have more details to share on that at a later date.
KAYNAK
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stabwound -- 22 Haziran 2012; 11:23:29 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: stabwoundquote:
Orijinalden alıntı: ToxicFire
quote:
quote:
karakter satmak için battle.net acc unu satman gerekiyor alan kişi ye gizli soru doğum tarihi kısaca kayıt olurken girdiğin bilgileri verirsen satabilirsin
bildiğim kadarıyla auction house'den karakter satışı olucak blizzard'ın böyle bir açıklaması var fakat arkadaş şuan satmak istediğini söyleyince şaşırdım şuan satış yok.
What items can be bought and sold on the auction house in Diablo III?
Nearly everything that drops on the ground, including gold, can be traded with other players directly or bought and sold through the auction-house system. Aside from certain quest items, there will be very few (if any) items that will be “soulbound” to your character and therefore untradable. We are also planning to allow players to buy and sell characters in the auction house at some point in the future and will have more details to share on that at a later date.
KAYNAK
Alıntıları Gösterquote:
We are also planning to allow players to buy and sell characters in the auction house at some point in the future and will have more details to share on that at a later date.
Bunu da mı görecektik ya .....
-
quote:
Orijinalden alıntı: Wolvérine
quote:
We are also planning to allow players to buy and sell characters in the auction house at some point in the future and will have more details to share on that at a later date.
Bunu da mı görecektik ya .....
Ohaaa, Blizzard ne yapıyorsun sen.
-
Adamlar sattırır tabi gelecek %15 kara bakıyolar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X