Şimdi Ara

Diablo 3 alayım mı ? Öneriler ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    WoW,Tera gibi birçok mmorpgu oynadım.Dragon Age,Witcher,Skyrim (),Fallout gibi birçok önemli RPG'yide oynaıdm.Adeta rpg aşığıyım.

Şİmdi bunları neden yazdın ? diye soracaklar için açıklayayım.Hani belki bu oyunları sevdiysen Diablodan sıkılmazsın gibi öneriler için

Aylardır merak ediyorum.Hayatımda hiç Diablo oynamadım.İlk kez oynayacağım.Sizce almalı mıyım ? Bana kısaca bu oyunun diğer oyunlardan kendisini ayıran özelliklerini açıklar mısınız ?

• Açıkcası ben burdaki tavsiyelere göre yeni aldım oyunu.Sürekli daha iyisni istiyosan güzel bir oyun. PvP'si yok şuan, sadece farma dayalı item düşürüp ilerliyosun kısaca.İleride sezon sistemi falan gelecekmiş, ek paketiyle alıcaksan almanı tavsiye ederim
  • Kesinlikle almakısın asla pişman olmazsın 5 act var oyunda..senaryo modunu bitirdikden sonra..ki oldukça uzun sürecek sonra adventure moda girersin..bende rpg severim ama diablo gerçek bi efsane.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diablo Hack n Slash yalnız.13 lvl a kadar deneyebilirsin.Seversen alırsın.
  • ben de RPG aşığı bir insanım, ama diablonun o oyunlarla bir alakası yok,

soruna gelirsek almanı tavsiye ederim
  • Senin yazdığın oyunların çoğu progress e dayalı combat dinamikleri aktif ve detaylı oyunlar hemde MMO. Diablo 3 ise şu anda tamamen item farmlamaya dayalı.Yazdığın oyunlarda ki gibi oynanış tarzı bulamazsın tamamen hack n slash. Twitch.tv den izle demosunu oyna biraz öyle al bence. Her kesime hitap eden bir oyun değil bence oyunda content tamamen item üzerine bazı oyuncuları sıkıyor bazılarına uzun zaman eğlenceli geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diablo senaryo bazlı bir oyun değil. Oyunu bitirdikdne sonra devamlı aynı şeyleri yaparak item dizmeye çalışırsın. Diablo 2 den 3e geçtim ben severekde oynyuroum, en paketi zaten oyunu başka bir seviyeye taşıyor ama şimdi skyrim oynadım bu yüzden d3 seviyorum diyememe. Saydığın oyunlarla diablo arasında bağlantı kuramazsın. Ama sırf legendary itemin düştüğü andaki o şırınk sesi ve göğe yükselen ışık hüzmesi bile yeterli bu oyunu oynamak için:))
    Starter pack ile sekeleton kinge kadar oynayabiliyorsun denedikden sonra alıp almamayı karar verebilirisn.
  • Bende wow,tera,lol vb. Oyunlari oynadim ama wowdan sonra bana en cok zevk veren oyun diablo 3 oldu.

+ben oyunlarda pvp aramam cunku sevmiyim.

Ben aldim pisman degilim arada cinematicler geciyo hosuma gitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baris7777 B kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar oyunda pvp çıkıtğı günden beri var yeni gelmedi. Townda Nek The Brawler denen eleman var onunla konusup pvp alanına ışınlanıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sesua

Arkadaşlar oyunda pvp çıkıtğı günden beri var yeni gelmedi. Townda Nek The Brawler denen eleman var onunla konusup pvp alanına ışınlanıyorsunuz

Sen ona PvP mi diyosun?
    Kötü olması yok olduğu anlamına gelmez.
  • quote:

Kötü olması yok olduğu anlamına gelmez.

İyi boş pvpde sana başarılar
    Senin için kötü olan birşey yok olduğu anlamına gelmez o yüzden forumda oyun alacak arkadaşlara tam bilgi verirsen daha doğru olur.
  • Oyun şuan kendini baya toparladı oynattırıyor yani. Pişman olmazsın. Kararsız ve sabırsızsan alma ama. Günde 50 legendary kıracaksın. İstediğin item haftalarca belki aylarca çıkmayacak bunlara hazırsan alabilirsin
  • quote:

Senin için kötü olan birşey yok olduğu anlamına gelmez o yüzden forumda oyun alacak arkadaşlara tam bilgi verirsen daha doğru olur.

O pvp betada bile değil, o pvp bile sayılmaz arkadaşınla duel atmak gibi bişey
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris7777

quote:

Sen ona PvP mi diyosun?

Sen nasıl bir PvP bekliyorsun?
  • seveceksin hemen al derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neuro

quote:

Orijinalden alıntı: baris7777

quote:

Sen ona PvP mi diyosun?

Sen nasıl bir PvP bekliyorsun?

Mishal PvP dediğin takımlar halinde skorlu olur yada bi amaca hizmet eder , setidir , puanıdır bişeyidir.Bu yok, ben şikayetçi değilim çünkü Diablo'da pvp aramıyorum.

• Tavsiye ederim, almalısın. Diablo 3'ü 2 ay önce aldıydım ek paketini de 2 saat önce aldım ve oynuyorum 63 level oldum çok zevkli.
  • Diablo efsanedir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.