Şimdi Ara

Diablo 3 Almalı Mıyım? (Acil)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, forumda yeniyim ve bu konuyu açarak sizlere de bir konuda danışmak istedim.
    Öncelikle bu tür konulardan 10'larca hatta 100'lerce kez görmüşsünüzdür bu yüzden üzgünüm.
    Fakat...

12 yıldır beklenen bir oyun olan Diablo 3 piyasaya sürüldüğü günden beri pek çok negatif eleştri ile karşılaşmakta ve bunu Blizzard da pekâlâ biliyor. Oyunu deli gibi bekleyen kitlenin %60-70'i bayağı sıkıntılı. Herkesin zevki farklıdır, oyuna baktığı açısı farklıdır ancak ben sizlere sizin kendi fikirlerinizi sormak istiyorum

Diablo 1 ve 2'yi oynamadım, Diablo 3'ü de şans eseri bulduğum guest pass ile bi' yere kadar oynadım.

Ne yazık ki bu kadar kısa bi' sürede oynamam aklıma oturtmadı bu fikri, ben Diablo 3 almak istiyorum fakat 110 TL az bir para değil. Fakat o kadar fazla negatif yanıt gördüm ki oyunun hakkında, aklım acaip karıştı. PvP server'lerinin ne zaman geleceği hakkında bir bilgi yok, onu geçin oyunu rayına oturtacak bir patch ne zaman gelir kim bilir.

Peki sizce, ben bu oyuna 110 TL verip almalı mıyım? Gerçekten vereceğim paranın her kuruşunu hak ediyor mu? Oyunu bitirdiğimde de ilk girişimdeki gibi birazcık da olsa sıkılarak yine de eğlenerek devam edecek miyim oyunuma? (item kasarak vs)

Oyunu ilk günden alanlar o tadı hissediyor mu hâlâ? Gerçekten memnun oldular mı?

"Evet, mutlaka almalısın."
    "Hayır, kesinlikle almamalısın."
    "Biraz daha zaman tanı, yenilikleri bekle."

Bu 3'ünden birini seçerek nedenleri ile zaman ayırıp cevap yazarsanız çok minnettar olurum. Tüm yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.

• arkadaşım mutlaka almalısın öyle diyenler pvp modu gelince bi anda karar degiştircekler ney azıki ben alamıyorum ama denedim gayet süper ama böyle oyunları seviyosan al ben hağla diablo 2 oynuyorum mesela 1998 de çıkmasına rağmen 12 degil 14 yıl oldu ayrıca
  • Biraz daha bekle oyuna 1-2 DLC gelsin , PVP sistemi gelsin sınıflar arasında ki denge tam otursun ondan sonra al ama eğer alıcaksan bir yerden Diablo I ve II'nin hikayesini kesinlikle öğren çünkü hikayeyi bilmezsen oyun senin için " 2 metre yürü 10 canavar kes 2 metre yürü 10 canavar kes" haline dönüşür en azından neyi ne için yaptığını öğrenmiş olursun. Diablo I ve II'nin yanından bile geçemez eğer grafik önemli değil dersen önce Diablo I ve II'yi oyna.
  • ben aldım gayette memnunum, öneriyorum. Ama şunu da bil bağımlılık tavan yapıyo. :D
  • Bence Sorman Hata Direk Al Gitsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RDR 2 bu fiyata alınır mı ?
    2 yıl önce açıldı
    2. El bu pc alınır mı
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.