Şimdi Ara

Diablo 3 Barbar'a para ile ne satın alıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm millet,

Barbar charım var, Act 2'nin ortalarındayım. Muhtemelen oyun sonunda 100.000 civarı altın birikmiş olacak.

Bir tek oyunun başında bir kaç bin Blacksmith'e harcadım şimdi hiç para harcamıyorum.

Bu para en iyi nasıl değerlendirilir ?

60 lvl'da 2handed bir silah mı alıyım, gem vs. için mi saklayım, yoksa başka bir şeymi dersiniz?

• 100.000 ha vallahi şimdi neye harcanır bilemedim hemen düşünmek lazım :D
  • 100.000 yanına 3 hatta 4 tane daha sıfır daha koy ,barbar oynayan arkadaşlar sana yardım edeceklerdir.

ama şu an maalesef
  • 100 K'ya oyunun en yüksek DPS'li item'ını alayım demiyorum zaten :)

Genelden ... silah 120 K vs.tarzında duyurular duyuyorum, herhalde pazarlıkla 100'e alınır.

Sorum o parayı oraya yatırmaya değermi ? Yoksa o paraya satılan silah'ları biraz farm takılıp zaten kendim düşerebilirmiyim?

Oyunda şu ana kadar gördüğüm para bir tek,repair, blacksmith, ekstra stash'te yer almaya, item almaya ( armor & silah) ve belki gem için lazım gibi duruyor ? Doğrumudur..
  • oyun bitince nightmare seviyesine geçersiniz oradada bitirmeye çalışırsınız, baktıniz zorlanıyorsunuz, satın alın... yine o para toplanır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100k falan para değil bu oyunda. act 1 farmla en kötü 300 500k lık itemlar düşürürsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: acheron

100k falan para değil bu oyunda. act 1 farmla en kötü 300 500k lık itemlar düşürürsün

inferno'da sanıyorsun galiba arkadaşı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Free Bird

quote:

Orijinalden alıntı: acheron

100k falan para değil bu oyunda. act 1 farmla en kötü 300 500k lık itemlar düşürürsün

inferno'da sanıyorsun galiba arkadaşı

Vallahi ben de inferno sandım...

Bir şeyler yazacaktım ki senin yazını gördüm.

• Benimde 10milyonum var silah alamiyorum. Hala 889dps magic sword kullaniyorum. 1.5 aydir farm yapiyorum adam akilli bir silah duser diye ama yok ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3m var ama paradan bile saymıyorum onu
  • Evet iyi denilecebilecek silahlar 10 m den baslıyor en asa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.