Bildirim
Diablo 3 Beta
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Başka bir yolu yok ayrıca indirdikten sorna girebiliceğinde şüpheli şuanda bir sorun var battle.net onu düzeltmeye çalışıyor ben giremiyorum mesela username ve password yanlış hatası verip duruyor battle.net ile oyunun login ekranında uyuşmazlık var. -
quote:
Orijinalden alıntı: ali.krts
Başka bir yolu yok ayrıca indirdikten sorna girebiliceğinde şüpheli şuanda bir sorun var battle.net onu düzeltmeye çalışıyor ben giremiyorum mesela username ve password yanlış hatası verip duruyor battle.net ile oyunun login ekranında uyuşmazlık var.
Sadece o değil mesela şuan oyun iniyo kapatıyorum indirmeyi baştan başlatıyorum.%60 ken %80 oluyo.Bi anlam veremedim -
quote:
Orijinalden alıntı: Frost677
quote:
Başka bir yolu yok ayrıca indirdikten sorna girebiliceğinde şüpheli şuanda bir sorun var battle.net onu düzeltmeye çalışıyor ben giremiyorum mesela username ve password yanlış hatası verip duruyor battle.net ile oyunun login ekranında uyuşmazlık var.
Sadece o değil mesela şuan oyun iniyo kapatıyorum indirmeyi baştan başlatıyorum.%60 ken %80 oluyo.Bi anlam veremedim
Bendede olmuştu ama ben kapatmıştım 1 saat osrna açtım ilerlemiş baya galiba kapandığını sanıyoruz ama o yine indiriyor :) -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Frost677
quote:
Sadece o değil mesela şuan oyun iniyo kapatıyorum indirmeyi baştan başlatıyorum.%60 ken %80 oluyo.Bi anlam veremedim
Bendede olmuştu ama ben kapatmıştım 1 saat osrna açtım ilerlemiş baya galiba kapandığını sanıyoruz ama o yine indiriyor :)
Tam dediğin gibi bende aynı hatayı aldım isim yada şifre yanlış diyo :(
-
Keyi ben kazanım 5 günde beklerim sen haline şükret -
Bunun bi çözümü yokmu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X