Şimdi Ara

Diablo 3 Beta

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler erdinç abinin yaptığı yarışmadan diablo 3 key kazandım diablo 3 ü indiriyorum fakat çok yavaş indiriyo bunu başka bir şekilde indirebilme şansımız varmı?

Diablo 3 Beta

Resim bu 111 kb :(

• Başka bir yolu yok ayrıca indirdikten sorna girebiliceğinde şüpheli şuanda bir sorun var battle.net onu düzeltmeye çalışıyor ben giremiyorum mesela username ve password yanlış hatası verip duruyor battle.net ile oyunun login ekranında uyuşmazlık var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali.krts

Başka bir yolu yok ayrıca indirdikten sorna girebiliceğinde şüpheli şuanda bir sorun var battle.net onu düzeltmeye çalışıyor ben giremiyorum mesela username ve password yanlış hatası verip duruyor battle.net ile oyunun login ekranında uyuşmazlık var.

Sadece o değil mesela şuan oyun iniyo kapatıyorum indirmeyi baştan başlatıyorum.%60 ken %80 oluyo.Bi anlam veremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frost677

quote:

Başka bir yolu yok ayrıca indirdikten sorna girebiliceğinde şüpheli şuanda bir sorun var battle.net onu düzeltmeye çalışıyor ben giremiyorum mesela username ve password yanlış hatası verip duruyor battle.net ile oyunun login ekranında uyuşmazlık var.

Sadece o değil mesela şuan oyun iniyo kapatıyorum indirmeyi baştan başlatıyorum.%60 ken %80 oluyo.Bi anlam veremedim

Bendede olmuştu ama ben kapatmıştım 1 saat osrna açtım ilerlemiş baya galiba kapandığını sanıyoruz ama o yine indiriyor :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Frost677

quote:

Bendede olmuştu ama ben kapatmıştım 1 saat osrna açtım ilerlemiş baya galiba kapandığını sanıyoruz ama o yine indiriyor :)

Tam dediğin gibi bende aynı hatayı aldım isim yada şifre yanlış diyo :(

• Keyi ben kazanım 5 günde beklerim sen haline şükret
  • Bunun bi çözümü yokmu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.