Şimdi Ara

DIABLO 3 Canlı Yayınımız Sona Erdi. Teşekkürler. (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.356
Cevap
9
Favori
103.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şahsen oyunun bu kadar çok satılacağını kimsenin tahmin ettiğini sanmıyorum,biraz önce arkadaşla konuştum o bile diablo sadece isim olarak bilmesine rağmen reklamlardan ötürü gidip almak istiyor.Sanırım neden bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: uranus666

Şahsen oyunun bu kadar çok satılacağını kimsenin tahmin ettiğini sanmıyorum,biraz önce arkadaşla konuştum o bile diablo sadece isim olarak bilmesine rağmen reklamlardan ötürü gidip almak istiyor.Sanırım neden bu

Oyunun ne kadar sattığı belli mi 24 saat içerisinde acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: D][ABLO

eyvallah hocam, gorunun oki heryerde bitmis , artık ya 2.stokları beklicem yada blizzard'ın sitesinden digital download yapcam.
    aslında aral yuzunden oldu ,taksime gittim ama rezalet bir sistem yaptıkları icin oyunu almadan ayrıldım ordan .ertesi gun alırım dedim ama bicok yerde coktan bitmis

download etmekle paket arasında fiyat farkı var mı ?
  • Ne kadar sattığını bilmem de dijital alırsan 59Euro ki 135 tl yapıyor galiba,kutulu hem kitapçıkla geliyor hemde 2 tane guest pass veriyor ve 110tl.. Ne kadar sattığı açıklanır yakında büyük ihtimal
  • quote:

Orijinalden alıntı: uranus666

Ne kadar sattığını bilmem de dijital alırsan 59Euro ki 135 tl yapıyor galiba,kutulu hem kitapçıkla geliyor hemde 2 tane guest pass veriyor ve 110tl.. Ne kadar sattığı açıklanır yakında büyük ihtimal

Hemde arşiv için kutulu olmuş olur. Ben şahsen para veripte aldığım oyunu baş köşeye, rafıma kutusuyla koymak isterim, görmek isterim.
  • Arkadaşlar oyun metacritic te skor olarak yerlerde sürünüyor,DRM sistemi milleti çileden çıkarmış anlaşılan,0 basan basana

http://www.metacritic.com/game/pc/diablo-iii
  • Orijinalden alıntı: AurorAbeam

Orijinalden alıntı: Aumar

Orijinalden alıntı: Braymm

Orijinalden alıntı: Braymm

Diablo 3 ü cracklemek çok zor ? neden derseniz koskoca blizzardın alt tabanını tasarlamak zorundalar... Yani diablo 3 te çıkan tüm itemler şansa dayalı ki buda blizzard tabanlı... Blizzard bunu için önlemini sıkı sıkı almış... Bu oyun online oynamadanda bir hhalta yaramaz
    Ayrıca enayi diyen arkadaşlar vvar. Ben 21 yaşındayım bir çok korsan oyun indirdim ve ilk defa d3 ü aldım... Pişman olacağımı sanmıyorum çünkü gerçek bir efsane çok değil dün gece bu saatlerde doğdu

Diablo er yada geç cracklenecek Razor, Skidrow, Reloaded, FLT bunlardan biri kesinlikle kıracaktır emin olabilirsin. Crysis 2 de cevat yerli razor ve skidrow ile anlaştı denmişti fakat bir çok kişi inanmadı olur mu öle şey dendi fakat farkındaysanız crysis 2 yi razor da kırmadı skidrow da. FLT kırdı Eğer diablo da böyle bir anlaşmaya giderse ki ben sanmıyorum gitse dahi elbet biri gene kıracaktır kafana fazla takma hayatında ilk defa orijinal almış arkadaşım

Cidden acıdım şimdi sana... Crysis 2 oyun çıkmadan önce craclenmişti zaten Eminim bunu benden iyi bilemezsin... Dİablo 3 cracklenir belki 1 sene sonra belki 2 sene sonra... Ama bizim burda bahsi geçen konu D3 ü singledan kuru kuruya bitirmek değil... Sen 12 yıl önce diablo oynamıs biri olsaydın ? Yada diablo oynayabilecek kapasitede olsaydın zaten saygı gösterirdin. Bu oyun singlle oynamakla zevkli hale gelmez. Co-op ortamında oynanan bu oyun yıllarını yer götürür... Neyse sen torrentini bekle , kıracaktırlar kafana fazla takma hayatında ilk defa Diablo görmüş arkadaşım

Ben aslında oyunu almayı düşünüyordum fakat online oynamayı düşünmediğim için daha doğrusu online olarak başlayıp senelerce bağımlısı olmak istemediğim için almadım ve online oynamadığım oyuna 100-150lira para vermekte bana enayilik gibi geliyor. O yüzden korsanı bekliyorum en azından senaryo modunu oynar bitiririm o bana yeter.

Okuduysan eğer yukarı da yazdığım mesaj. Allaha şükür oyunu alacak param da var çok rahat şekilde kaldıracak bilgisayarım da. Bundan 3-4 sene önce de diablo 2 LOD u bitirdim fakat hiç özenip online oynama gibi bir hava içine girmedim. Diablo 3 de umrumda değil arkadaşlarımla sabaha kadar coop yada online olarak zindanlarda akmak istemiyorum zerre kadar umrumda değil bir eksiklikte değil hatta eksikliğin dışında bu yaştan sonra bir oyunun başında yılları mı harcıyamam yılları mı geçtim günleri mi dahi harcıyamam. Benim merak ettiğim 12 yıl aradan sonra çıkan ve bu kadar ortalığı ayağa kaldıran bir oyunu en azından single olarak oynamak ve gerçekten 12 yıla değmiş mi değmemiş mi onu görmek. Sana da lafım yok istersen 5 tane orjinal al umrumda mı? tabi ki değil. Ben orjinal almayın gidin korsan bekleyin demiyorum kimseye. Ama benim gibi online ve coop a zerre kadar değer vermiyen insanların da gidip bi ton para bayılıp orjinal alması da saçma olur.

Diablo 3 umrunda değilse burda işin ne ? 12 yıl aradan sonra beklenen ve çıkan bu oyunu merak etmişsin , bu güzel bir şey tamam... Belki korsan bekleyip, single alıp oynayacaksın o da tamam... Ama buradaki insanlara saygılı da olacaksın ? Benim bu oyunu orjinal alıp oynamam sana göre enayilikse ? Diablo 3 ü single oynayıp co-op a bir kere bile girmemek benim içinde aptallıktır ? Ha bak ! Senin diablo 3 ü single oynaman benim umrumda mı ? Asla !. Sen coop ve online ye zerre kadar değer vermiyorsan buradaki insanlara da saygılı olacaksın ! Sonuçta benim cebime paramı sen koymuyor yada kazandırmıyorsun ! Seninle tartşmak yada burayı böyle bir havaya sokmak istemiyorum... Bir sonraki cevabına, cevabımı özelinden yazarım...

O kadar saçma ve basitce bir cevap vermissin ki inan yarısına kadar okudum yazdıklarını Ben burada orijinal alan kimseye saygısızlık yapmadım bir tane buna ait mesajımı bulursan bu foruma bir daha girmem. Kimseye orijinal aldığı için tek bir laf dahi söylemedim üstene üstlük verilen parayı hak edecek bir oyun dedim bunu kabul etmiyor da değilim fakat ben online oynamıcağım için en azından merakımdan single modunu deniyecem diyorum inşallah bu sefer algılayabilmissindir ve lütfen kes artık şu saçma sapan sırf laf olsun diye yazmış oldugun mesajlarını Anladık oyunu orijinal aldın anladık oyuna para bayıldın ve gelip burada senin para bayıldığın oyunu bazılarının bedavaya oynamaya çalışmasını yediremiyorsun, dayanamıyorsun, sinir oluyorsun o insanlara. Hepsinin farkındayım merak etme ve sakin ol 3 yaşında ki çocugun ağzından alınan emzik misali kimse gelip senn elinden oyunu almıcak rahatla biraz oyuna para verdim diye bu kadar kasmana gerek yok. Blizzard bile senn kadar korsana tepki vermiyor. Senin tepkin korsana da değil aslında. Ben bu oyuna para verip oynuyorsam, para vermeden kimse oynayamaz mantığın bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Braymm -- 16 Mayıs 2012; 17:31:31 >

• arkadaslar suan stogunda diablo 3 olan guvenilir ve digerleriyle ayni (110 tl civarinda ) fiyata satan bir yer biliyormusunuz bilindik sitelrin hepsinde stok tukenmis 15 gun sonraya vermisler siparis tarihlerini
  • oyunu bulabileceğim bi yer bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer

quote:

Orijinalden alıntı: Muten Roshi

quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer

quote:

Diablo 3 ü cracklemek çok zor ? neden derseniz koskoca blizzardın alt tabanını tasarlamak zorundalar... Yani diablo 3 te çıkan tüm itemler şansa dayalı ki buda blizzard tabanlı... Blizzard bunu için önlemini sıkı sıkı almış... Bu oyun online oynamadanda bir hhalta yaramaz
    Ayrıca enayi diyen arkadaşlar vvar. Ben 21 yaşındayım bir çok korsan oyun indirdim ve ilk defa d3 ü aldım... Pişman olacağımı sanmıyorum çünkü gerçek bir efsane çok değil dün gece bu saatlerde doğdu

[sizer]DIABLO 3 Canlı Yayınımız Sona Erdi. Teşekkürler.

Onunla uğraşma gel ben sana vereyim oyunu direk.Ama giriş yapabileceği sanıyorsan yanılıyorsun.Harddiskte yer kaplamaktan başka bişey değil bu yaptığın.
    Oyunu korsan olarak oynamak isteyenler, rüyalarında görürler

Tamam anlaştık uğraşmadan sildim direk.

paylastıgın torrent in cracki yok.cıkmasıda zor.8 gb indirip setup haline bakabilirsiniz

• Mesut abi ! Yüklemediniz mi hala tekrarını ? Ceylan muhabbetini de kesmeyin. En önemli kısmı orası
  •  [sizer]DIABLO 3 Canlı Yayınımız Sona Erdi. Teşekkürler.
  • ne zaman yüklenecek bilen varmı ?
  • Crack çıkmaz çıkmaz dediniz bak ne oldu şimdi Adamlar 2-3 güne cracklemişler

İndirme Linki
  • Evet canlı yayının tekrar videosu çıkmadı hala ? İzlemeyi kaçıranlar için yayınlamıycakmısın ?
  • Hala izlemedim ve ceylanları merak ediyorum
  • 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.