Şimdi Ara

Diablo 3- D3 ROS Arası Farklar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben yeniden bu oyunun bir ek paketine 100 lira vermek gerçekten istemiyorum. Çok pahalı geldi gözüme. Merak ediyorum, patch 2.0.1 geldiyse arada bu ek paketi mutlaka almamızı sağlatacak olan unsur ne? Sadece Act 5 ve Crusader için bu para verilir mi?

• Sanırım yeni moblar yeni oynanış stilleri ile birlikte gelecek RoS.
    Benden daha fazla bilgisi olan büyüklerim konuya gelir bilgilendirir zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Komi

Ben yeniden bu oyunun bir ek paketine 100 lira vermek gerçekten istemiyorum. Çok pahalı geldi gözüme. Merak ediyorum, patch 2.0.1 geldiyse arada bu ek paketi mutlaka almamızı sağlatacak olan unsur ne? Sadece Act 5 ve Crusader için bu para verilir mi?

ROS ile sadece ACT 5 ve Crusader gelmeyecek. Yeni item sistemi gelecek.

3400-3500 dps veren itemler olacak ayrıca oyuna yeni eklenecek bir satıcı sayesin de itemler üzerinde değişiklik yapılabilecek. ROS Betanın oynanış videoları izledim ve bu gün çıkan 2.0.1 yamasının betasını oynadı. Gözlemlerine göre ROS ile 2.0.1 arasında farklar var. Zaten iki tanesini az önce yazdım.
  • Bende alsammı diyenlerdenim. Birde hiç diablo 3 almamış biri direk bu ros u alıp oynuyabiliyormu yoksa hem d3 hemde ros u ayrı ayrımı alıcak.

Birde bu item olayını daha desaylı öğrenebileceğimiz bir kaynak varmı yada anlatıcak arkadaşlar.
  • Yenilik çok, fark var fakat bence bu oyun da çok hızlı tüketilecek..Ros çıktıktan 1 ay sonra tekrar oynayanların oyunu bırakacağını düşünüyorum.. Umarım öyle olmaz..
  • 1ses1 kullanıcısına yanıt
    Ne yazık ki Diablo 3 olmadan ROS çalışmayacak. O sebeple Diablo 3 de beraberinde alman gerekiyor.
  • ana oyunla birlikte 80 oyro yaw. oy oy oy oy oy!
  • İkisinide birlikte almak isteyenler beklesin bence. ROS çıktıktan sonra Blizzard mutlaka ikisini beraber indirimli olarak satar WOW daki gibi
  • arasindaki fark:
    https://store.donanimhaber.com/3f/68/f1/3f68f14e9b517a3dcab2172c34281210.png

az once dustu... cok mutluyum... buna birde ias olaydi... offfff

• Yine de sadece fark yapacağımız bir oyun bana eksik geliyor. Bu farmların amacı olmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

arasindaki fark:
    https://store.donanimhaber.com/3f/68/f1/3f68f14e9b517a3dcab2172c34281210.png

az once dustu... cok mutluyum... buna birde ias olaydi... offfff

Daha ne olsun.

• Amaç malum: Daha iyi bir karakter oluşturmak, eğlenmek/tatmin olmak zaten; öncesinde amacı para olarak belirlemişlerdi ve gelinen nokta ortada, daha iyi eşyalar peşinde koşmaktan keyif almıyorsanız
    oyun türü size hitap etmiyor demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khoradasein

Amaç malum: Daha iyi bir karakter oluşturmak, eğlenmek/tatmin olmak zaten; öncesinde amacı para olarak belirlemişlerdi ve gelinen nokta ortada, daha iyi eşyalar peşinde koşmaktan keyif almıyorsanız
    oyun türü size hitap etmiyor demektir.

Diablo ruhunu biliyorum, çok da tatmin oluyorum ana bir süre sonra amacını yitiriyor gibi.

Ya da şu olabilir. Diablo 3'ü uzun zamandır oynamıyorum. Bu yüzden başka oyunlara kaydım. Bu oyunlardaki amacı benimsemiş olabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim için halen değişen bişey yok. Bence 100 lira verilmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nevi şahsına münhasır

Benim için halen değişen bişey yok. Bence 100 lira verilmez.

Madem yaptılar bir hata insan az paraya satar bre insafsızlar. Hayır anlamadığım şu zaten ek paket oyun kadar pahalı olabilir mi? Normal şartlarda olası değil. Üstüne rezalet bir şekilde para kazandılar Diablo 3'ten. Bunun telafisi için bir şeyler yapabilirlerdi.
  • AH den al-satla topladığım altınları euroya çevirip aldım oyunu. Normalde 100 lira vermeye niyetim yoktu. Hepi topu bir sınıf ve bir bölüm için bi oyun parası alıyorlar. Devrim niteliğinde bir yenilik de yok. 10la 100 arası olan ana statlar 200le 500 e çıkmış. Hala herkesin üstünde aynı eşyalar. Hala silahlar tek sokete bağlı. Rune yok. Bir horadric küp'ün heyecanını veren crafting yok. Milyarları dayarsan düşer illaki.

Ayrıca AH deki düzenlemeler ileride tekrar geleceği öngürümü de destekler nitelikte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nevi şahsına münhasır

AH den al-satla topladığım altınları euroya çevirip aldım oyunu. Normalde 100 lira vermeye niyetim yoktu. Hepi topu bir sınıf ve bir bölüm için bi oyun parası alıyorlar. Devrim niteliğinde bir yenilik de yok. 10la 100 arası olan ana statlar 200le 500 e çıkmış. Hala herkesin üstünde aynı eşyalar. Hala silahlar tek sokete bağlı. Rune yok. Bir horadric küp'ün heyecanını veren crafting yok. Milyarları dayarsan düşer illaki.

Ayrıca AH deki düzenlemeler ileride tekrar geleceği öngürümü de destekler nitelikte

Yine alır millet oyunu o yüzden istediklerini yaparlar.
  • Nephalem valora ne oldu?
  • kaldırıldı.
  • Torment zorluğunda düşüyor sanırım artık keyler falan...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.