Şimdi Ara

Diablo 3 dvd den kurulum hakkında bir soru 13 gb lık veri çekiyor normalmi(NORMALMİŞ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • meraba arkadaşlar.diablo 3 dvdsini yeni aldım toplamda 7.6 gb lık bir dvd install dedim battle.net clienti filan kurdu install devam ederken belirli bir yerde durup tam 13 gb lık veri çekmeye başladı bir yerde yanlışmı yaptım. netim kotalı olduğu için kaç gün bekledim kutulu sürümünü alıcam diye böyle olcağını bilseydim cd key alırdım.bu 13 gb patch mi patch dediğin 100 200 mb olur benim bildiğim bu heralde oyunun içinde bir oyun daha indiriyor sizdede aynı şey oldumu ?

Sonradan gelen edit ( varoş ekşi sözlük lafıdır gönderme yaptım sonradan gelen edit ne la edit yaz geç işte ) :eu.battle live chatten bi gamemaster la görüştüm işte sisteminizde bir problem yok bu durum normalmiş diablo 3 kullanıcılarının tümüne 10 gb lik reaper of souls patchi gelmiş eğer netiniz kotalıysa reaper of souls kutulu ek paketini alıp üstüne kurarsanız sorununuz çözülür dedi bilgilendiriyim dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woodnight2 -- 9 Nisan 2014; 16:07:21 >

• Bende RoS da dahil kurulu hali yanlış hatırlamıyorsam 14GB. Senin dediğin gibiyse eğer oyunu komple baştan çekiyordur :))
  • bende kurulu olduğu dosya ya sağ tık özellikler yapınca 14.1 gb gösteriyor ama hala veri çekiyor
  • ros alıcağız artık başka çare yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woodnight2 -- 9 Nisan 2014; 16:08:39 >
  • Bendede optimali filan bitirdi 14 gb diyor cd sen kurman daha iyi kotalıysan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.