wow oynuyordum uzun bir süredir. fakat kısa bir süre önce de işten dolayı bıraktım. şimdi diablo 3 e başlayacağım. wow da biliyorsunuz ki farklı farklı paketler var lich king pandaria vs. alman gerekiyor. oyunu tam olarak oynamak için. diablo 3 oynamak için aşağıdaki linkteki oyununu almak yeterli midir ? yada nasıl olucak bilgi verebilirr misiniz. ayrıca diablo 3 diye aratınca oyun olarak 2 oyun cıkmaktadır. muhtemelen bir mantığı var yardım :)
Diablo® III Reaper of Souls™ sanırım en son cıkanı alttaki ise eskisi mi?
linkteki ilk oyun onu alırsanız 60lvl e kadar characterlerinizi kasabilirsiniz. Diablo® III Reaper of Souls™ en son çıkanı da( ilk oyunu almazsanız bu oyun tek başına çalışmaz) alırsanız extra bir class ve act eklenmiş hale geliyor ve 70lvle kadar kasılabiliyor yeni itemler vb oluyor.
JaqaJ
kullanıcısına yanıt
pc için alacaksan 2 sini birden almalısın oyun ros paketinden sonra adama benzedi
Wow daki mantık, sırf d3 alırsan oyundan tam zevk alamazsın. Pandaria patch inde vanilla wow oynamak gibi düşün.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme