Şimdi Ara

Diablo 3 Goldları Ne Yapıcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sorum çok net 200.000.000.000 gold var bunları ne yapıcam harcıyamıyorumda yani sinir oluyorum goldla alıncak bir şey yoksa ne diye yapmışlar bunu anlamıyorum 1350 paragon oldu hedefim 2000 paragon yapmak 2000 olana kadarda 800 milyar gold olur heralde bu goldlarla item alabilirmiyim neler yapabilirim yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben aşağı tristram'da bi pavyon biliyorum, üff şahane. Gel senle yiyelim orda parayı.

• çok sağlam güldüm kanka karıya kıza yedirmezsem bu servet bitmicek galiba

• greater riftlerde harca bol bol 80+ gir hemencik biter. Gerçi yeni patchte gr empower için istenen goldlar bayaaa bi düşücek
  • Senzafiné kullanıcısına yanıt
    Çok mantıklı bir cevap vermişsin kankide kafama bir şey takıldı şimdi ben max solo 81 gr yapabildim acaba oyunculuğummu kötü yoksa item dizilişimde damagede bir sorunmu var birde hiç grde party bulamıyorum ne zaman public gr girsem 600-800 arası paragornlu adamlar geliyo 70 zor yapıyolar bende o yüzden partyle girdiğim zaman hiç kasılamıyorum fotoğrafıda atıyım eğer itemlerde damagede bir sorun varsa söylermisin Diablo 3 Goldları Ne Yapıcam

• Party greater riftler için sezon 6 için konuşursak yani bu patchte en çok kullanılan 4 class var dps olarak sadece Wizard ve yanına 3 support. Wd-monk-dh yada barbar. Demon hunter ı support olarak kullanıyorlar Seninde bu karakterlerden biri olması lazım daha kolay party bulabilmen için. Ben genelde support yapıyorum her sezon daha rahat oluyor oynamasıda :) Senin karakterin dps olduğu için pek hatta hiç tercih edilmiyor ne yazık ki.
    şimdi anladım ben sezon dışı oynadığım için bu durum oluyor galiba bende başlıyım bari sezon 6 ya çokmu geç kaldım

• Bence evet çoğu oyuncu 2k paragon oldu bile :) dahada kasıyorlar. Bence sezon 7 den başla twitchten takip edersin yeni meta da 4 kişilik partyler nasıl olucak ona göre dps yada support karakter yaparsın.
    çok teşekkür ederim cevaplarınız için baya yardımcı oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.