S.a arkadaşlar gerçekten çok ihtiyacım var şuanda guest pass'a. gönderebilcek olana minnettar kalırım..
cdkeyshere.com gir 10 tl ye al bitane ben alıp bütün karakterleri 13 lvl a kastım cokta güzel farm yaptım. sonra full oyun devam
quote:Orijinalden alıntı: Komi Zaten bedava olcak.15 haziranı bekleyin Bugün 15'i değilmi zaten Deneyim diyorum almadan önce ama hala aktif edilmemiş Started Edition Downloand battle.net de.
quote:Orijinalden alıntı: c@ge quote:Orijinalden alıntı: Komi Zaten bedava olcak.15 haziranı bekleyin Bugün 15'i değilmi zaten Deneyim diyorum almadan önce ama hala aktif edilmemiş Started Edition Downloand battle.net de. bende oyunu alacağım ama önce denemek istiyorum.110 lira az değil alıpta beğenmemek var :)
quote:Orijinalden alıntı: c@ge quote:Orijinalden alıntı: Komi Zaten bedava olcak.15 haziranı bekleyin Bugün 15'i değilmi zaten Deneyim diyorum almadan önce ama hala aktif edilmemiş Started Edition Downloand battle.net de. Yanlışlık olmuş 15 haziran zaten.Ben oyunu kargo ile almayan mağzalarda aramaya mahkum oyuncu gurubundanım