Bildirim
Diablo 3 güncelleme ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
luncher a basınca kendi pach varsa yükler öyle upgrade oluyor. d3 ros olan oyunu da aldıysanız kutunun içinden çıkan numarayı play yazan ekranda redeem a code yazan yere girersen oyunu ros a upgrade eder sanırım. -
quote:
Orijinalden alıntı: warmkitty
luncher a basınca kendi pach varsa yükler öyle upgrade oluyor. d3 ros olan oyunu da aldıysanız kutunun içinden çıkan numarayı play yazan ekranda redeem a code yazan yere girersen oyunu ros a upgrade eder sanırım.
72 saat bekleme diye bir kural mı var oyunun aktif olması için? oyunun kodunu zaten girdim -
hiç öyle bir şey duymadım -
72 saat olayı var. Ama aktif olmasıyla alakalı değil. Eskiden yeni açılan accountlarda Trade ve AH yi hemen kullanamıyordun 72 saat içinde açılıyordu. Onun gibi birşey belki devam ediyordur.http://eu.battle.net/d3/eu dan Account Management a gelip Diablo 3 profilinde ne yazdığını söylersen kesin bir şey söyleyebilirim sana. -
Kardeşim yapmıştı. Yanlışlıkla Diablo 3 CE sürümünü almıştı. Diablo 3 ROS aldığınıza emin olun derim. -
quote:
Orijinalden alıntı: sarerer
Kardeşim yapmıştı. Yanlışlıkla Diablo 3 CE sürümünü almıştı. Diablo 3 ROS aldığınıza emin olun derim.
gidip d&r dan kutusuyla aldım.account management da standart edition diyor zaten ve upgrade avaible yazıyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X