Şimdi Ara

Diablo 3 güncelleme ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Diablo 3 ü orjinal satın aldım ama starter edition olarak gözüküyor ? Nasıl güncelleyebilirim? oyundada upgrade now diyor ona basınca bir site açılıyor. Buy gift try diye 3 tane seçenek var. Buy a basınca zaten diablo 3 sizde var diyor.

• luncher a basınca kendi pach varsa yükler öyle upgrade oluyor. d3 ros olan oyunu da aldıysanız kutunun içinden çıkan numarayı play yazan ekranda redeem a code yazan yere girersen oyunu ros a upgrade eder sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: warmkitty

luncher a basınca kendi pach varsa yükler öyle upgrade oluyor. d3 ros olan oyunu da aldıysanız kutunun içinden çıkan numarayı play yazan ekranda redeem a code yazan yere girersen oyunu ros a upgrade eder sanırım.

72 saat bekleme diye bir kural mı var oyunun aktif olması için? oyunun kodunu zaten girdim
  • hiç öyle bir şey duymadım
  • M.O.D.O.K kullanıcısına yanıt
    72 saat olayı var. Ama aktif olmasıyla alakalı değil. Eskiden yeni açılan accountlarda Trade ve AH yi hemen kullanamıyordun 72 saat içinde açılıyordu. Onun gibi birşey belki devam ediyordur.http://eu.battle.net/d3/eu dan Account Management a gelip Diablo 3 profilinde ne yazdığını söylersen kesin bir şey söyleyebilirim sana.
  • Kardeşim yapmıştı. Yanlışlıkla Diablo 3 CE sürümünü almıştı. Diablo 3 ROS aldığınıza emin olun derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarerer

Kardeşim yapmıştı. Yanlışlıkla Diablo 3 CE sürümünü almıştı. Diablo 3 ROS aldığınıza emin olun derim.

gidip d&r dan kutusuyla aldım.account management da standart edition diyor zaten ve upgrade avaible yazıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.