Şimdi Ara

Diablo 3 Hardcore Mod (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
7.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar hardcore oynayan herkes eklesin beni mirachetz#2296
  • Hardcore oyuncuları bir yere toplamak güzel fikir aslında. Özellikle waypoint ihtiyacı, exp/item farmlarda baya faydalı olur :p

Edit: Yanlış konuya yazmışım yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agamotto -- 6 Haziran 2012; 16:12:14 >
  • Merhaba ..

10m param var skorn mu alsam iyi olur yoksa immortal boulder breaker mi alsam hangisi daha iyi olur .
    yardımınız için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozdemir555

Merhaba ..

10m param var skorn mu alsam iyi olur yoksa immortal boulder breaker mi alsam hangisi daha iyi olur .
    yardımınız için teşekkürler.

hardcore'da 2h kullanmak riskli yalnız
  • hardcore oynaynalar battletag yazabilirmi
  • Hardcore de karakter ölünce üzerindeki itemler ne oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Target Human

Hardcore de karakter ölünce üzerindeki itemler ne oluyor?

karakterin ustundekiler ve inventrydekiler gidiyor karakterle.
    stashtakiler ve paran varsa duruyor yeni karakter acinca onlari kullaniyorsun ortak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsosyalBilgisayar -- 20 Eylül 2012; 21:39:34 >
  • Hiç hardcore oynamadım ama hardcore da yüksek level itemlar bulmak zor olduğu için ah ve rmah daha pahalıdır diye düşünüyorum? Doğru mudur?

Ayrıca 60 lvl bir karakter yapılabilirse çok sağlam rmah karı sağlanabilir gibime geldi¿
  • rmah yok hardcore'da.
  • Hani konuyu biraz geç gördüm gerçi ama.
    Aynı şeyi bende deniyordum ne yaparsak rahat olur ne yaparsak zorlanırız diyerek.
    Dün gece herşeyi denedim (Wizard hariç) .
    Monk ile inanılmaz şeyler başarılabiliyorsunuz ancak şöylede bir durum var daha önceki konuşmalarda'da yazdığı gibi takım olarak oynamak inanılmaz önemli tek başına nekadar uğraşırsan uğraş şahsen ben göremedim 21 level dan yukarısını...

Ondan sonra ise Demon Hunter denedim kaçmak için gerektiği zaman çok iyi vurmak için toplu kesim için gayet güzel özellikleri var yanlız tek sorunu Hatred ve Discipline . Hatred olmadan da çok başarılı işler çıkartırsıınız ancak eğer Discipline kalmadıysa ölmeye mecbur olduğunuz durumlar inanılmaz derecede fazla oluyor...
    DH ile takım oyununa gelirsek eğer yanınızda Barbar varsa sıkıntı olmadan baya uzun ve keyifli dakikalar hatta saatler geçirebilirsiniz...

Witch Doctor a gelirsek oyunda henüz çok ilerlemeye fırsatım olmadı ancak Demon Hunter a yakın özelliklerle karşılaşıyoruz oyunun en başlarında onun dışında mana ile beslendiği için gayet kısa sürede tekrar özellik kullanabilicek hali alıyor. Tek başına devam edebilicek bir karakter olmadığı ama kesinlikle bir Demon Hunterdan daha çok dayanacağı kesindir.

Barbar bana sorulucak olunursa oyunda eğer yapınız varsa "Kan!" diye bağırarak oynayacağınız inanılmaz keyifli dakikalar veriyor gerek savaşlara başlama şekilleriniz olsun gerek yapısıyla olsun gerekse diğer karakter şekillerine göre olan Health oranıyla olsun... Herşeyin (neredeyse) yakın dövüş üzerine kurulu olduğu bi karakter olduğu için 1vs 5416 gibi olduğu durumlarda inanılmaz dikkatli olunması gerekiyor ve oyunda böyle durumlarla sürekli karşılaşılma ihtimali olunduğu için tavsiyem bu karakterlede kesinlikle grup oyunu oynanmasıdır...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.