Şimdi Ara

Diablo 3 hesabımın şifresini unuttum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu ilk aldıktan sonra oynama fırsatım olmadığı için rafa kaldırmıştım. Şuan oynamak istiyorum ama ne şifre ne email hatırlamıyorum. Sadece elimde cd ve cdnin yanında verilmiş kod var. Kimlik fotoğrafı yollayarak fln alabilir miyim geri? yada tek çözüm yeni bir cd mi

• tabiki alabilirsin. mesaj at unuttuğuna dair cd keyini filan resimle yolla yarım saat yada 1 saat içinde dönüyorlar.
  • Benim başıma gelmedi fakat zamanında böyle durumda olup da hesabını alanlar vardı diye hatırlıyorum.
    Yeni bir battlenet hesabı açın. Oradan supporta durumu açıklayan bir ticket atın. Zaten sizden kimlik, CD Key bilgilerini vs. isteyecekler ve eğer kanıtlarsanız bilgileri size vereceklerdir.
  • Bende unutmustum sifreyi ama onceden cep telefonunu battlenete kaydettigim icin sifre sıfırlama kodu telefonum telefonum geldi .boylece sifreyi degistirerek girdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diablo CD key'ini göndermene gerek yok. Şifreni unuttum linkinden devam ettiğinde CD keyi girerek resetleyebiliyorsun.
  • Dostum peki cd key haricinde başka soru soruyor mu? sadece gizli soruyu hatırlıyorum. O da kesin değil gerçi :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.