Zamanında yaklaşık 300 saatDiablo 2 oymanıştım, şimdi Diablo 3'e başladım, bir kaç sorum olacak:
- Diablo 2'de oyundan "Save and Exit" seçeneği ile çıkardık ve kaldığımız yer kaydedilirdi. Diablo 3'de bu sistem nasıl işliyor? - Aynı şekilde Diablo 2'de oyundan " Save and Exit" seçeneği ile çıktığımız ve sonra tekrar girdiğimizde öldürdüğümüz tüm yaratıklar respawn oluyordu. Diablo 3'de bu sistem nasıl işliyor? - Diablo 3'de aynı anda 2-3 karakter yaratıp birbirinden bağımsız şekilde ve saveler etkilenmemek kaydıyla oynayabiliyor muyuz? - Diablo 3'de de actler var mı? Bu actler arasında istediğimiz zaman geriye dönüp geçiş yapabiliyor muyuz? - RoS eklenti paketi oyuna yeni karakter ekliyor mu? - Diablo 2'de kasabada stashimiz olur ve üzerimizde taşımak istemediğimiz itemları bu stashde tutardık. Diablo 3'de bu sistem nasıl işliyor? - Diablo 3'de level atlandıpında statlar otomatik dağılıyor anladığım kadarıyla, bu dağıtım neye göre gerçekleşiyor? - Diablo 2'de itemları kullanmak için bazı minimum stat gereksinimleri vardı, Diablo 3'de bu sistem nasıl işliyor?
Şimdiden teşekkürler, ilave sorum olursa ayrıca yazacağım.
- Oyun online olarak bilgileri saklıyor. Battle.net kullanıcı adı ve şifrenle giriş yapıyorsun. İnternet bağlantısı olmadan çalışmıyor. Yaptığın her şey hesabında kayıtlı tutuluyor. - Diablo 3'te de çıkış yapıp girdiğinde yaratıklar respawn oluyor ama haritalar her girişte karışık olarak yeniden oluşturuluyor. Işınlanma noktaları kaybolmuyor tabiki. - Karakterler açıp bağımsız oynayabilirsin. - Actler var. İstediğin zaman geriye dönüp geçiş yapabiliyorsun. - ROS paketi Crusader isimli yeni savaşçı karakter ekledi oyuna. Önceki konulardan araştırabilirsin. Diablo 2'deki Paladin e benziyor. - Kasabada stash in var, epeyce item alıyor. - Karakterin hangi statı kullanıyorsa ona göre. Mesela barbarian Strenght ve Vitality artıyor her lvl de. Güzel sistem, uğraşmana gerek kalmıyor. - Stat değil de minimum lvl ler var. Bir de her silahı her karakter kullanamıyor tabiki. Bir staff ı Barbarian kullanamaz örneğin.
zatoichiiZ
kullanıcısına yanıt
Çok teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme