Şimdi Ara

Diablo 3 install problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar oyunu bu sabah D&R dan aldım. oyunun cd sini takıp install etmeye başladıgımda çok yavaş yükleniyordu ve %47de kilitlendi kaldı. installı baştan başlattıgımda %1 den ileriye gitmedi. oyunu battle.net ten indirmeye karar verdim. fakat yarısında download kendi kendine kapandı. bunun sorunu nedir çıldırmak üzereyim. sabahtan beri kuramıyorum oyunu

• Yalnız değilsin, dvd bende de bozuk. Clint indirmeye kalktım 4,5 gb indikten sonra bağlantı gitti geldi. Tekrar dlye başlayınca 2,3 gb'tan başladı. Üstelik AKK denilen saçmalık nedeniyle hızım 1 mbite düştü 14 saat oyunu indirmeye devam edecek özetle. Ettiğim küfürün hesabı yok blizzarda.. Tamamen epic fail bir durum. Üstelik bir de oyunu yükleme eziyetinin ardından yaşanacak tonla problem var.

Para veriyorsun sonuç olarak boşa geçmiş sinirlerinin tavan yaptığı bir akşam. Söz konusu diablo 3 olmasa zaten asla bilgisayarda oyun oynamayacağım ama bi d3 bir de sc2 nedeniyle bu saçmalıklarla uğraşıyorsun.
  • ben şu anda sitesinden installı indirdim. ama gene yüklenmiyor. %1 de kalıyor. anlamadım gitti. daha oyunu yükleyemedik
    edit : error 108 hatası alıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xasthur -- 16 Mayıs 2012; 1:24:42 >
  • bliz şaka yapıyor herhalde. 7.59 gb de kaldi , %99. gece gece iyi küfür ettim. cancel diyip yeniden mi başlatayım ne yapsam, cancel dersem boşamı yüklemiş olacam 7.59 u. tövbe tövbe.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xasthur

ben şu anda sitesinden installı indirdim. ama gene yüklenmiyor. %1 de kalıyor. anlamadım gitti. daha oyunu yükleyemedik
    edit : error 108 hatası alıyorum

o hatayı ben de alıyorum. Dvd rom olmadığı için install ettim. Ne yaptıysam olmadı. Tekrar install edeyim dedim Akk hızımı düşürdü. Oyunu alıp oynayamamak iyice saçma bir durum. Korsana çözüö bulmuşlar ama yükleme hatalarını düşünmemişler.
  • Yaw arkadaş şimdi oyunu alsak DVD den yükleyemiyormuyuz bu nasıl bir durumdur yaw anlamadım.
  • Dvdde bir sorun olcağını sanmıyorum ama yükleme gerçekten çok yavaş oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diablo 2 MultiRes Sorunu !!!
    14 yıl önce açıldı
    GTA 5 Save Game [YARDIM]
    5 yıl önce açıldı
    Mafia 2 Save sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: eurotrip

bliz şaka yapıyor herhalde. 7.59 gb de kaldi , %99. gece gece iyi küfür ettim. cancel diyip yeniden mi başlatayım ne yapsam, cancel dersem boşamı yüklemiş olacam 7.59 u. tövbe tövbe.

download ı kapatıp tekrar başlat boşa gitmiyor. client e girdigin zaman senden klasör oluşturmanı istediginde tekrar o dosyaları indirdigin klasörü seçersen download kaldıgı yerden devam edecektir. en azından bende böyle oldu. ben sorunu çözdüm. battle.net ten indirdigin zaman sorunsuz bi şekilde yükleme oluyor. ama client i kendiniz kapatmayın client kendiliginden kapanacak ve diablo 3 install ekranına yönlendirecek. client i kendiniz kapattıgınız halde error 108 adlı hatayı alıyorsunuz.
  • benim gibi oyunu ancak alabilenler ve bu install (kurulum) olayının yavaş olması sorunuyla karşılaşanlar için diriltiyorum. birçoğunuzda illaki girip bakmıştır battle.net forumunda aynı sorundan bahsedilmiş. ilginçtir ki ordakilerden birinin yazdığına göre setup olayına başladıktan sonra dvd içerisindeki dosyaları bilgisayarda herhangi bir yere ( ben c masa ustune kopyaladım mesala) kopyalamaya basmış. (tabi önce diskte gizli klasörleri görünür yapmak gerekli yoksa sadece setup.exe görünüodu benimkinde) install yapılırken bir yandan da bilgisayara dvdden kopyaladığımız dosyalar aktarılıyor, bir kaç dakika geçtikten sonra (ben kalan süre 16 dk yazana kadar kopyaladım) kopyalama işlemini durduruyor ve install görünür bir şekilde hızlanıyor. Şahsen ben denedim oldu.( öncesinde dvd deki butun dosyaları pc ye aktarıp ondan sonra pcdeki setupla kurim dedim olmamıştı, bunu da belirtim.) öyle hop diye %99 olmuyor.zaten yükleme bu işlemleri yaptıktan sonra 20 dakika içerisinde falan bitiyor.ilk 5 dakika falan %8-9 oluyor ondan sonra hızlanıyor.hala sorun yaşayan varsa google da arama yaptığında görsün baksın belki işine yarar diye düşünülerek yazılmıştır.

• Oyunu bende aldım buğün elime geçti 100kbyt indirme yükleme işlemi yapıyor bekliycem 12.45gb
    Yarına biter yüklesin sorunsuzda bekleriz ya :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.