Şimdi Ara

Diablo 3 key sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar devamlı oynadığım diablo 3 oyunundaki battle.net hesabına girerken şöyle bir hata almaktayım ve oyuna giremiyorum ve tam sürüm oynayamıyorum.

The username or password is incorrect. Please try again.

yeni hesap açıp keyi girmeye çalıştığım zamanda zaten daha önceki hesapta oyun keyi girili olduğunu söylüyo elimde keyi girip oyunu tekrar nasıl açabilirim teşekkürler.

• Verdiği hata da şifre yada kullanıcı adı yanlış diyor sanırım ikisinden birinde yanlışlık yapıyorsun dostum.
  • Devamlı girdiğim şifre ama herhangi bir yanlışlık yok anlamadım yeni hesap alıpta açamıyorumda oyunu eski hesaptaki keyi görüyo zaten girili diyo oynayamıyorum şu an

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O key ile tekrardan başka bir hesap açamazsın. Artık birinden mi buldun keyi hesap mı çarpmaya çalışıyorsun bilemeyeceğim. Hesap yaratırken iyice kontrol edeceksiniz, oluştururken bir harfi yanlış girmiş olabilirsiniz. Muhtemelen ya email adresinde ya da şifrede.

-) Şifre oluştururken yıldızlı (***) olarak görüldüğü için yanlış yazma olasılığınız yüksek. Email adresini girip şifremi unuttum deyin ve sıfırlama işlemi yapın.
    -) Hesap oluştururken email yanlış yazıp, yazdığınızı sandığınız email ile giriş yapıyor olabilirsiniz. Bu durumda aktivasyon maili başka birine gitmiştir. Size mail geldi mi ? aktivasyon için ? Eğer tıklayıp aktif ettiyseniz hesabı yukarıdaki işlemi yapın.
    -) Hesabınızı aktif etmemiş iseniz email kutunuzu kontrol edip aktif edin. Hesap aktif olmadığı için oyun da aktif olmayacaktır.
    -) Eğer üyelik oluştururken email yanlış girdiyseniz, başka birinin posta kutusuna gitmiştir aktivasyon kodu. Bu durumda kimin postasına gittiyse o şahıs linke tıklayıp aktif ettiyse ve sen hangi email yazdığını bilmiyorsan geçmiş olsun :)
    -) Eğer üyeliğinizi oluştururken telefon numaranızı girip aktif ettiyseniz.https://eu.battle.net/account/support/login-support.html?ref=&theme=bnet&app=bam Adresine gidip son seçenek olan "Hesap ismini bilmiyorum" seçin ve bilgilerinizi girip hesap ismini öğrenin. Sonra ordaki email ile giriş yapın.
    -) Eğer o şahıs aktif etmediyse, hesap aktivasyonu otomatik bir daha mı gönderiliyor veya düşüyor mu bilmiyorum. Muhtemelen bir daha gönderiliyordur, ticket açman gerek diye düşünüyorum.https://eu.battle.net/support/en/help/product/diablo3/289/969/solution Bu linkten sana uygun olanları seçerek yardım iste. Mailleşerek durumu halledebilirsin, sana birkaç bilgi sorarlar hesaba dair muhtemelen key dahil kimlik bilgilerin, nüfus cüzdanı fotokopisi isteyebilirler uyuşuyorsa hesap ismini ve şifresini sana verirler.
    -) İlk 6 ay anne sütü önemli.

• quote:

Orijinalden alıntı: WaapS

O key ile tekrardan başka bir hesap açamazsın. Artık birinden mi buldun keyi hesap mı çarpmaya çalışıyorsun bilemeyeceğim. Hesap yaratırken iyice kontrol edeceksiniz, oluştururken bir harfi yanlış girmiş olabilirsiniz. Muhtemelen ya email adresinde ya da şifrede.

-) Şifre oluştururken yıldızlı (***) olarak görüldüğü için yanlış yazma olasılığınız yüksek. Email adresini girip şifremi unuttum deyin ve sıfırlama işlemi yapın.
    -) Hesap oluştururken email yanlış yazıp, yazdığınızı sandığınız email ile giriş yapıyor olabilirsiniz. Bu durumda aktivasyon maili başka birine gitmiştir. Size mail geldi mi ? aktivasyon için ? Eğer tıklayıp aktif ettiyseniz hesabı yukarıdaki işlemi yapın.
    -) Hesabınızı aktif etmemiş iseniz email kutunuzu kontrol edip aktif edin. Hesap aktif olmadığı için oyun da aktif olmayacaktır.
    -) Eğer üyelik oluştururken email yanlış girdiyseniz, başka birinin posta kutusuna gitmiştir aktivasyon kodu. Bu durumda kimin postasına gittiyse o şahıs linke tıklayıp aktif ettiyse ve sen hangi email yazdığını bilmiyorsan geçmiş olsun :)
    -) Eğer üyeliğinizi oluştururken telefon numaranızı girip aktif ettiyseniz.https://eu.battle.net/account/support/login-support.html?ref=&theme=bnet&app=bam Adresine gidip son seçenek olan "Hesap ismini bilmiyorum" seçin ve bilgilerinizi girip hesap ismini öğrenin. Sonra ordaki email ile giriş yapın.
    -) Eğer o şahıs aktif etmediyse, hesap aktivasyonu otomatik bir daha mı gönderiliyor veya düşüyor mu bilmiyorum. Muhtemelen bir daha gönderiliyordur, ticket açman gerek diye düşünüyorum.https://eu.battle.net/support/en/help/product/diablo3/289/969/solution Bu linkten sana uygun olanları seçerek yardım iste. Mailleşerek durumu halledebilirsin, sana birkaç bilgi sorarlar hesaba dair muhtemelen key dahil kimlik bilgilerin, nüfus cüzdanı fotokopisi isteyebilirler uyuşuyorsa hesap ismini ve şifresini sana verirler.
    -) İlk 6 ay anne sütü önemli.

Cevap verirken biraz daha düzgün konuşursan sevinirim kimseye bu şekilde hesapmı çarpmaya çalışıyosun gibi şeyler söylemeye hakkın yok yardım istedim sadece evet hesabı 2.el netten birinden aldım ondan dolayı zaten böyle oldu oyunun sıfırını gittim aldım zaten yardım ederken yazdıklarını tekrar tekrar oku bence milleti suçlama boş yere.

•  Diablo 3 key sorunu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILDI > Diablo 4 Key - Kod
    2 yıl önce açıldı
    PS3 GTA 4 TÜRKÇE YAMA SORUNU
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.