Şimdi Ara

Diablo 3 Legendary Farm Stream (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
3.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

quote:

Orijinalden alıntı: KtySzn

quote:

Orijinalden alıntı: cadavaros

legendary farma devam ediyorum

Ediyosun ama sanirim yanlis yerdesin :D Surekli orayi yapmak pek mantikli degil aklinda bulunsun daha iyi yerler var. Ama yayin kalitesi iyi

daha iyi yerler nelerdir mesela ?

Riftler ver Core Of Arreat chestleri cok populer bugunlerde :D
  • ac3 chest farmındayım suanda 10 adet leg dustu
  • Yayın Aktiftir...
  • quote:

Yayın Aktiftir...

Dostum chate bakman gerek o kadar yazdım twitch chate sen chatde bile değilmişsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiefDunklen

quote:

Yayın Aktiftir...

Dostum chate bakman gerek o kadar yazdım twitch chate sen chatde bile değilmişsin

oyundan ekliyip yazabılırsınız chata nasıl bakıyım farmlarken?
  • İzleyicilerle iletişim içinde olmadıktan sonra yayın yapmanın anlamı nedir ? Ayrıca chat'e bakmayan yayıncıyı kim neden izlesin .
  • 2 monitör yok onun icin durup bakmak gerekir oyun ici ekledıgın zaman real timeda cevap verıyorum zaten
  • toplam 23 leg...Yayın devam ediyor
  • İlginç bir uğraş. Şöyle biraz baktım; wiz ile denerken bubble kullanmadığını gördüm. Bubble'ı stun rune ile olabilir, elite'i güzel zamanlama ile hapsedersen biraz daha rahatlarsın; frozen orb yerine koyulabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

İlginç bir uğraş. Şöyle biraz baktım; wiz ile denerken bubble kullanmadığını gördüm. Bubble'ı stun rune ile olabilir, elite'i güzel zamanlama ile hapsedersen biraz daha rahatlarsın; frozen orb yerine koyulabilir.

pek ölmüyorum aslında ölürsemde pek birsey farketmiyor repair parası yok item yüzünden bugun toplamda 25 adet legi dusurdum
  • quote:

quote:

İlginç bir uğraş. Şöyle biraz baktım; wiz ile denerken bubble kullanmadığını gördüm. Bubble'ı stun rune ile olabilir, elite'i güzel zamanlama ile hapsedersen biraz daha rahatlarsın; frozen orb yerine koyulabilir.

pek ölmüyorum aslında ölürsemde pek birsey farketmiyor repair parası yok item yüzünden bugun toplamda 25 adet legi dusurdum

Valla benim izlediğim 8 run'ın 6'sında ölmüştün. Ayrıca demek istediğim ölmek değil, biraz daha rahat ve seri olması; keza 2 kez ölüp dirilmen bile sana 1 tur eksik dönmek olarak geri dönüyor yaklaşık olarak. =P
    Tabi ki bu olayı 100'lerce kere yaptığın için çok sabırlısın demektir; aradaki ölüp dirilmelerin o kadar canını sıkmadığını tahmin etmek zor değil.

• quote:

quote:

quote:

Valla benim izlediğim 8 run'ın 6'sında ölmüştün. Ayrıca demek istediğim ölmek değil, biraz daha rahat ve seri olması; keza 2 kez ölüp dirilmen bile sana 1 tur eksik dönmek olarak geri dönüyor yaklaşık olarak. =P
    Tabi ki bu olayı 100'lerce kere yaptığın için çok sabırlısın demektir; aradaki ölüp dirilmelerin o kadar canını sıkmadığını tahmin etmek zor değil.

Ölmek sıkıntı degıl ki 30 sn süren run zaten maksat item düşsün fakat bunada nerf geldi :D

• Yayın Aktif
  • Yeni ac5 farm icin yayın aktif
  • Yayın Aktif
  • Yayın Aktif Bounty Chest Farm
  • Legendary Farm Son Hızda Devam Etmektedir...
  • yayın aktif
  • Yayın Aktif Yeni Witchımle oynuyorum :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.