Ediyosun ama sanirim yanlis yerdesin :D Surekli orayi yapmak pek mantikli degil aklinda bulunsun daha iyi yerler var. Ama yayin kalitesi iyi
daha iyi yerler nelerdir mesela ?
Riftler ver Core Of Arreat chestleri cok populer bugunlerde :D
ac3 chest farmındayım suanda 10 adet leg dustu
Yayın Aktiftir...
quote:
Orijinalden alıntı: cadavaros
Yayın Aktiftir...
Dostum chate bakman gerek o kadar yazdım twitch chate sen chatde bile değilmişsin
quote:
Orijinalden alıntı: TiefDunklen
quote:
Yayın Aktiftir...
Dostum chate bakman gerek o kadar yazdım twitch chate sen chatde bile değilmişsin
oyundan ekliyip yazabılırsınız chata nasıl bakıyım farmlarken?
İzleyicilerle iletişim içinde olmadıktan sonra yayın yapmanın anlamı nedir ? Ayrıca chat'e bakmayan yayıncıyı kim neden izlesin .
2 monitör yok onun icin durup bakmak gerekir oyun ici ekledıgın zaman real timeda cevap verıyorum zaten
toplam 23 leg...Yayın devam ediyor
İlginç bir uğraş. Şöyle biraz baktım; wiz ile denerken bubble kullanmadığını gördüm. Bubble'ı stun rune ile olabilir, elite'i güzel zamanlama ile hapsedersen biraz daha rahatlarsın; frozen orb yerine koyulabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death
İlginç bir uğraş. Şöyle biraz baktım; wiz ile denerken bubble kullanmadığını gördüm. Bubble'ı stun rune ile olabilir, elite'i güzel zamanlama ile hapsedersen biraz daha rahatlarsın; frozen orb yerine koyulabilir.
pek ölmüyorum aslında ölürsemde pek birsey farketmiyor repair parası yok item yüzünden bugun toplamda 25 adet legi dusurdum
quote:
quote:
pek ölmüyorum aslında ölürsemde pek birsey farketmiyor repair parası yok item yüzünden bugun toplamda 25 adet legi dusurdum
Valla benim izlediğim 8 run'ın 6'sında ölmüştün. Ayrıca demek istediğim ölmek değil, biraz daha rahat ve seri olması; keza 2 kez ölüp dirilmen bile sana 1 tur eksik dönmek olarak geri dönüyor yaklaşık olarak. =P Tabi ki bu olayı 100'lerce kere yaptığın için çok sabırlısın demektir; aradaki ölüp dirilmelerin o kadar canını sıkmadığını tahmin etmek zor değil.
quote:
quote:
quote:
Valla benim izlediğim 8 run'ın 6'sında ölmüştün. Ayrıca demek istediğim ölmek değil, biraz daha rahat ve seri olması; keza 2 kez ölüp dirilmen bile sana 1 tur eksik dönmek olarak geri dönüyor yaklaşık olarak. =P Tabi ki bu olayı 100'lerce kere yaptığın için çok sabırlısın demektir; aradaki ölüp dirilmelerin o kadar canını sıkmadığını tahmin etmek zor değil.
Ölmek sıkıntı degıl ki 30 sn süren run zaten maksat item düşsün fakat bunada nerf geldi :D