Şimdi Ara

Diablo 3 offline lag sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar oyunda yeniyim de(13 level:) ) bi sorum var yani cevabını bulamadım açıkcası şimdi normalde offline bile oynamak için internet bağlantısı gerekiyor diabloyu oyuna giriyorum vs başlarda olmuyordu ama bu ara 15 dk da bir aşağı yukarı laga giriyorum kısa süreli , offline da olsa internetten alakalı olma durumu var mı bu lag olayının yoksa tamamen donanımsal mı , şimdiden teşekkür ederim

• Aynı şekilde bende de oluyor, hele online oynayınca kişi sayısı arttıkça lag da artıyor.
    Halbuki internetimde bir problem yok 720p filmleri bile rahat izleyebiliyorum.
  • offline oyun modu yok diabloda. Demek istediginiz Single yani tek kisilik oyun...

sorunun sebebi ise pinginizde. ping gec olursa, oyunda laglar olmasina sebeb olur... (tabi donanim olarakda yeterli olmazsa oyun icin, oda lag olmasina sebeb olabilir). Bu ping dedigim sey download hizi degil. yani 1080p filmleri izleyebilirsiniz ama pinginiz 200ms den yuksekse oyundan keyif alamazsiniz..
  • Windows 7 de ping düşürme:

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=50550280&p=1#50550280

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Diablo 3 offline lag sorunu
     Diablo 3 offline lag sorunu

Normal mi hocam bu pingler, bf3 multiplayer oynayınca lag olmuyor ancak bu oyunda arada bir takılma oluyor... Daha önce oynayan az kişi vardı sezon2 başlayınca biraz arttı oynayan sayısı onun etkisi var mı acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaapS -- 19 Mart 2015; 21:32:38 >

• Bi yerde okumuştum. Ayarlardan sounda girip 32 bite düşürünce lag azalıyormuş. O da olmazsa 16 ya düşürün diyorlardı. Bir dene istersen. ( Ben denedim önceden 128 de iken kalabalık oynarken çok kasıyordu 32 ye düşürdüm ve oldukça azaldı.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adanabeyli -- 19 Mart 2015; 23:24:49 >
  • Adanabeyli A kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten default ayarlarda 32bitte sound. Onun yaptığını sanmıyorum, ben bildiğin kısa süreli 15-20 dakikada bir takılma yaşıyorum. Oyun kasmıyor gtx750M ekran kartım, 6gb ram var. Şuan fiber yok ama evimdeyken fiber kullanırken bile takılma yaşıyordum. Tabi fiberdeyken çok çok kısa süreli bi lag oluyor sorun teşkil etcek kadar değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arma 3 Server Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    gta 5 online olamama sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaapS

Hocam zaten default ayarlarda 32bitte sound. Onun yaptığını sanmıyorum, ben bildiğin kısa süreli 15-20 dakikada bir takılma yaşıyorum. Oyun kasmıyor gtx750M ekran kartım, 6gb ram var. Şuan fiber yok ama evimdeyken fiber kullanırken bile takılma yaşıyordum. Tabi fiberdeyken çok çok kısa süreli bi lag oluyor sorun teşkil etcek kadar değil.

kardeş işlemci amd ise yapabilir.Bende fx8320 var bu işlemciler 8 çekirdek acıkken oyuna girince bi haltlar oluyor.oyuzden görev yoneticisinden diabloyu acmadan battle nete sağ tıkla / ayrıntılara git / battle net ve agent olanı sağ tıkla benzeşmeyi ayarla / tikleri kaldır en bastaki cpu yu seç onayla.Bu şekilde yapınca benim kasma problemi düzeldi.Bu tamamen amd işlemciyle alakalı.Eğer intel işlemci kulanıyorsanız başka çözüm yolu bilmiyorum.

• Eğer wirless bağlantısıyla giriyorsanız modemden kanalınızı değiştirip bir deneyin

• kalpsiz23 ;
    Dostum intel benim işlemci. Tek çekirdekle çalıştırmak verimli oluyor mu bilmiyorum. Bu dediğin kasma problemini çözebilir belki ama ben lag yaşıyorum internetle alakalı ya da oyunun serverlarıyla.
    KekiR ;
    Kanal sayısı 4 yazıyordu 11'e çektim, sonra bi program buldum etraftakilerin freq.11-6-13-1 yoğunluktaydı sonra tekrar girdim baktım 4 yok ellemeseydim daha mı iyiydi bilmiyorum 8 yaptım ben de.
    Ping test yaptım bir değişme,azalma yok belki oyunda fark eder.
  • hocamhttps://us.battle.net/support/en/article/performing-a-traceroute
    burada anlattiklari gibi bir tracerout atabilir misin? bir de orada yazan diablo 3 server iplerine ping gonderdiginde kac ms oluyor?

google twitter vs bunlara ping surelerinde sorun yok gibi gozukuyor. ama bezen superonline ttnet vs yurtdisina cikislarda daha dolambacli bir yol izliyorlar. dolayisiyla buda lag sorununa sebeb olabiliyor.

Bir sorudaha sorayim arka planda Antivirus, windows, firewall vs.. updateleri calismiyor degil mi?
  • dedehakan D kullanıcısına yanıt
    Yazdım hocam fakat ping atılmıyor oradaki iplere bloke oluyor sanırsam.
    Bu dediklerin 7/24 update yapacak değil ya. 3 saniye kadar lag oluyor, o sürede alt+tab yapıyorum bakıyorum neti sömüren bir şey mi var diye ama yok.

Tracing route to 213-155-155-233.customer.teliacarrier.com [213.155.155.233] 
    over a maximum of 30 hops:

1 2 ms 1 ms 1 ms 192.168.1.1
    2 8 ms 9 ms 8 ms 78.164.176.1.dynamic.ttnet.com.tr [78.164.176.1]
    3 10 ms 9 ms 9 ms 81.212.77.241.static.turktelekom.com.tr [81.212.77.241]
    4 9 ms 9 ms 9 ms erzurum-t2-1-erzurum-t3-1.turktelekom.com.tr.222.212.81.in-addr.arpa [81.212.222.78]
    5 * * * Request timed out.
    6 * * * Request timed out.
    7 * * * Request timed out.
    8 72 ms 71 ms 71 ms fra-col-1-gayrettepe-t2-2.turktelekom.com.tr.101.156.212.in-addr.arpa [212.156.101.10]
    9 81 ms 80 ms 80 ms ffm-b11-link.telia.net [62.115.41.93]
    10 81 ms 81 ms 81 ms ffm-bb1-link.telia.net [62.115.143.92]
    11 207 ms 204 ms 87 ms hbg-bb1-link.telia.net [213.155.135.147]
    12 86 ms 87 ms 81 ms adm-bb3-link.telia.net [213.155.135.26]
    13 85 ms 82 ms 81 ms adm-b4-link.telia.net [213.155.137.197]
    14

• quote:

Orijinalden alıntı: WaapS

kalpsiz23 ;
    Dostum intel benim işlemci. Tek çekirdekle çalıştırmak verimli oluyor mu bilmiyorum. Bu dediğin kasma problemini çözebilir belki ama ben lag yaşıyorum internetle alakalı ya da oyunun serverlarıyla.
    KekiR ;
    Kanal sayısı 4 yazıyordu 11'e çektim, sonra bi program buldum etraftakilerin freq.11-6-13-1 yoğunluktaydı sonra tekrar girdim baktım 4 yok ellemeseydim daha mı iyiydi bilmiyorum 8 yaptım ben de.
    Ping test yaptım bir değişme,azalma yok belki oyunda fark eder.

etrafınızdakilerin kullanmadığı bir kanal seçerseniz ping değerlerinizde muhtemelen azalma görürsünüz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.