Şimdi Ara

Diablo 3: Reaper Of Souls Collector's Edition PC Hakkında Bakarmısınız !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bende diablo3 + Reaper Of Souls var, fakat
    Diablo 3: Reaper Of Souls Collector's Edition PC ıda alsam, wings gelirmi (beyaz veya sarı kanat)
    ve eğer kanat gelicekse paketi alıcam, paketle gelen kodu upgrade olarak mı girmem gerek ?

• Beyaz kanat hakkında tam bir bilgim yok fakat sarı kanat yalnızca RoS paketini ön sipariş ile alanlara verildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçmi yakın zamanda diablo 3 ce alan yok, yardım edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende diablo3 + Reaper Of Souls var
    sarı kanat geldı
  • Paket içeriğine baktım kanat gelmiyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnscrutability -- 6 Nisan 2015; 0:25:29 >
  • beyaz kanat ilk diablo 3 collector editionla geliyor. sarı kanat da reaper of soul çıkmadan pre-order yapanlara geldi. yanisi sarı kanat daha alınamıyor, beyaz için de vanillayı collector edition almak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: eryanzo

beyaz kanat ilk diablo 3 collector editionla geliyor. sarı kanat da reaper of soul çıkmadan pre-order yapanlara geldi. yanisi sarı kanat daha alınamıyor, beyaz için de vanillayı collector edition almak lazım

+1

Diablo 3 ROS Collector Editor'ün kutulusu da mevcut değil.
  • Bence ona para harcamayın, yakında para ile kanat v.s alımı başlayacak, Asya serverında başladı...
  • arkadaşlar merhaba,
    ben ps3 için diablo 3 reaper of souls aldım, ancak online oynamak için ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilecek kimse var mı?
    anca evde iki kişi falan oynayabiliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.