Şimdi Ara

Diablo 3 Sezon Karakterleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 30 Ocak 2015; 17:02:58 >

• Wd olacak :) hem pet hem support.

Yalnız başlığı 2.sezon diye yazsaydın daha iyi olurdu :)
  • Barbar veya Monk
  • Sezon 2 geldi mi ?
  • 1- DH
    2- Wizard
    3- WD
  • arkadaşlar seasonal barbar yarattım ama campaign başlattım. ilerliyorum. multi oynamak için seasonal olarak ayrı bir karakter mi yaratmalıyım ? single da ki multiye geçmiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulent35220

1- DH
    2- Wizard
    3- WD

hala mı barbar yok listede
  • ps3xbox360 kullanıcısına yanıt
    Single ya da multi ayrımı yok her karakterle her yerde oynayabilirsin, iki durum haricinde;

1-season açarsan sadece seasonda oynarsın
    2-hardcore açarsan sadece hardcore'da oynarsın. ( Hardcore demek karakterin öldüğünde tüm itemleriyle birlikte gider)
  • multide canavar öldürdükten sonra düşen itemler nasıl paylaşılıyor? mesela 1 tane legendary düştü onu kim alacak nasıl belirleniyor?
  • ps3xbox360 kullanıcısına yanıt
    online olarak oynadığında yere düşen item sadece sana görünür.diğer partydeki elemanlar onu görmez , yani uzun lafın kısası yerdekini çekinmeden alabilirsin o senindir
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulent35220

1- DH
    2- Wizard
    3- WD

1-sezon 2 barbar
    2-hardcore barbar
    3-non sezon barbar
  • 1-Season HC DH
    2-Season HC Monk
    3-Hangisi ölürse ondan tekrar
    4-Sonsuz döngü
  • Barbar , crusader ve diğerleri ;p
    İlk crusaderle baslarım sanırım.
    Barbar sezon 2 de daha iyi olacagını düşünüyorum. Ptr de baya bi çılgındı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu sezon gelsin artık, fakülte ders kayıtları başlayacak yarı yılda oynarım diyordum hiç değilse.
  • Beyler bu sezonun normal oyundan artısı nedir?Sanırım fazladan item veriyor ama neye göre veriyor?Sezon olayının başka ne özellikleri var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silvérlight

Beyler bu sezonun normal oyundan artısı nedir?Sanırım fazladan item veriyor ama neye göre veriyor?Sezon olayının başka ne özellikleri var?

Fazladan iten verme diye bir olay söz konusu değil. Sadece seasona özel itemler çıkıyor onları düşürme şansın oluyor. O itemlerde season bitince non seasona aktarılıyor. Artısı herkes 0 dan oyuna başlıyor, bana göre bu bir artı mı değil oyunu bilmeyen biri bile max 1 aya t6 seviyesine çıkar rahatça.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KekiR

quote:

Beyler bu sezonun normal oyundan artısı nedir?Sanırım fazladan item veriyor ama neye göre veriyor?Sezon olayının başka ne özellikleri var?

Fazladan iten verme diye bir olay söz konusu değil. Sadece seasona özel itemler çıkıyor onları düşürme şansın oluyor. O itemlerde season bitince non seasona aktarılıyor. Artısı herkes 0 dan oyuna başlıyor, bana göre bu bir artı mı değil oyunu bilmeyen biri bile max 1 aya t6 seviyesine çıkar rahatça.

Peki seasonda düşürdüğün item daha mı iyi nonseasonda düşürdüğüne göre?Birde tierler nasıl oluyor.Zorluk derecesi mi master,torment gibi?

• DH ya da wizard ile ilk başlarım sanırım sezon 2'ye. WD da olabilir değişiklik açısından, hem tank olma durumu çok tercih ediliyor, henüz bu şekilde oynamadım,belki bu tankı zorlayabilirim. Crusader-Monk diye devam edebilir ve barbar'a yine fırsat kalmaz diye düşünüyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KekiR

quote:

Peki seasonda düşürdüğün item daha mı iyi nonseasonda düşürdüğüne göre?Birde tierler nasıl oluyor.Zorluk derecesi mi master,torment gibi?

Hayır sezonda daha iyi item düşüyor diye bir durum yok, şansa bağlı olarak düşenler değişiyor. Sezonda sıralamayı greater rift üzerinden bitirme zamanını dikkate alarak yapıyor sistem, daha yüksek grift'i daha kısa sürede yapanlar üst sırada oluyor. Grift de şans işi, çünkü yoğunluk, güzel harita, düzgün boss gelmesi, doğru zamanda doğru shrine gelmesi, planlı hareket etmek gibi birçok etken var.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.