Şimdi Ara

Diablo 3 ve Diablo RoS Hakkında..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba oyuna yeni başladım paketlerin ikiside mevcut bende. aslında ılk cıktıgında bıraz oynamıstım ama 2 sene oldu oyun cok degısmıs..

Monk actım ve level 40 ta dıabloyu normal olarak kestim..sımdı ne yapmam lazım hard moda alıp quest lıne resetleyıp bastan mı farm yapmalıyım ıtem acısından bı gelısım olurmu boyle yaparsam..Eskiden normal , hell , nıghtmare , inferno modları vardı ve bır modu bıtırdıgınızde otomatık bır ust zorluk derecesıne gecıyordu..

Neyse kafam cok karısık bana yol gösterebilir misiniz ve yardımcı olabıleceğinizi umuyorum teşekkürler şimdiden.. Bu arada cok arastırdım ne yapmam gerektıgını fakat bulamadım rehberler hep eskı 2 yıl oncsıne aıt.. Bende konu acmaya karar verdim..

Edit : RoS paketi olmasına rağmen crusader char acamıyorum nıck yazdıgımız kısımda upgrade dıye bı ıbare cıkıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ustumegelme -- 6 Şubat 2015; 21:40:53 >

• Crusader açamıyorsanız RoS'u aktif etmemişsiniz demektir. Nasıl olduğunu hatırlamıyorum ama upgrade'e tıklayınca ürün anahtarını girebileceğiniz bir sayfa çıkacaktır mutlaka.

Lvl 70'e gelmeye çalışın yapabildiğiniz zorluk seviyesinde. İllaki resetlemeye gerek yok oynadığınız yerleri baştan oynayabilirsiniz.
  • Demek ki rosu aktif edememissiniz sitesinden bir girmeyi deneyin kodu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • RoS eu.battle.net den aktif etmistim hesabim RoS olarak gozukuyordu bunun için ticket actim sorun düzeltildi hesabimi refreshlediler ve ozur dilediler.. bu arada 70 lv oldum torment 3 biraz zorlanıyorum ama rahat bitiriyorum ilginiz icin tesekkurler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diablo 3'ün eu veya us official forumlarına bak oyun ile ilgili son bilgilere ulaşmak için. Reddit ve diablo fans da bu konuda faydalı bayağı. Diabloyu sadece kendi çapında oynamaya çalışıyorsan zevk almazsın yanlış oynarsın. Her zaman partylerle girip Rift veya GRift yap. Split Bounty farm yap yine. Hem daha çok xp gelir hemde legendary toplama şansın artar. Oyundaki statlar legendary eşyalar her build için değişiyor. Herkes D2 tadı yok desede Ros sonrasında oyun bayağı toparladı. 13 Şubatta Seasons tekrar başlayacak. Season 2 yanlış kalmadıysa aklımda ona başlayabilirsin mesela.

Legendary item konusunda oyunda olmazsa olmaz dediğimiz bazı legendary itemler var. Hellfire Neck - Ring. Bountylerden gelen legendaryler gibi. Unique özellikleri olan legendaryler bunlar. Oyunda ayrıca son olarak Ancient Legendary sistemi geldi. Wow oynuyorsaydın Warforged sistemi veya Thunderforged da olabilir bırakalı oldu bayağı :) şansla yüksek statlı legendaryler düşüyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.