Şimdi Ara

Diablo II [ANA KONU] (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.911
Cevap
11
Favori
104.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @eray bro ben oynamak istiyorum da benimki orjinal değil oynayabilcek miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glamdring26

@eray bro ben oynamak istiyorum da benimki orjinal değil oynayabilcek miyiz?

Beyler istiyorsanız 3 kişi oynayalım pm gönderebilirsiniz nasıl olacağıyla ilgili.
  • quote:

ben korsanken oynayamamıştım. o yuzden oynarmı bilemiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraysenol

quote:

ben korsanken oynayamamıştım. o yuzden oynarmı bilemiyorum...

oynuyor hamachi miydi öyle birşeyler oynamıştım ben geçen sene. gene oynarız ama daha önce oynadığım arkadaş hackli itemlerle gelmiş, çatır çatır kesiyordu zevki çıkmıyor o şekilde oyunun
  • quote:

Orijinalden alıntı: canerx1234

quote:

Beyler istiyorsanız 3 kişi oynayalım pm gönderebilirsiniz nasıl olacağıyla ilgili.

Benide alın.Benim orjinal ama lan yapcaksak olur hamachiden?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamacisiz olmuyomu bu ya. ben su anda hamacisiz oynuorum.
  • Gameranger var o daha güzel oynucagınız zaman yazarsanız bende zaten yüklü gireriz sıfırdan.Üstte arkadaşın dediği gibi hackli item kullanmıyalım zevki çıkmıyor
  • Oyunu tekrra kuruyorum orjinal battlenet serverlarında oynayacagım beraber oynamak isteyen pm atsın , barbar vardı 90 kusur level ama 3 yıldır online olmadıgım için silinmiştir karakter muhtemelen
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARES.

Oyunu tekrra kuruyorum orjinal battlenet serverlarında oynayacagım beraber oynamak isteyen pm atsın , barbar vardı 90 kusur level ama 3 yıldır online olmadıgım için silinmiştir karakter muhtemelen

Lod mu kurucaksınız yoksa sade D2 mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtnei -- 18 Şubat 2014; 12:55:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unshaken Darkness

quote:

Oyunu tekrra kuruyorum orjinal battlenet serverlarında oynayacagım beraber oynamak isteyen pm atsın , barbar vardı 90 kusur level ama 3 yıldır online olmadıgım için silinmiştir karakter muhtemelen

Lod u kurdum d2 de kimsenin kaldıgını sanmıyorum .Zaten lod da bile oyuna girince turk kanalına girdim 1 kişi vardı hardcore o da cevap vermedi bu saatten sonra oturup tekrar 90 olmam zor benim tek başıma birinin bizi rushlaması lazım ondan sonra tek başımıza farm yapmamız lazım veya bi kaç kişi beraber.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Unshaken Darkness

quote:

Lod u kurdum d2 de kimsenin kaldıgını sanmıyorum .Zaten lod da bile oyuna girince turk kanalına girdim 1 kişi vardı hardcore o da cevap vermedi bu saatten sonra oturup tekrar 90 olmam zor benim tek başıma birinin bizi rushlaması lazım ondan sonra tek başımıza farm yapmamız lazım veya bi kaç kişi beraber.

Aynen hocam d2 bomboş.Lod oynayabiliriz yeniden başlayacaksak.

• Beyler hort olucak ama oynamak isteyen varsa ekleyelim bnet'ten hellde cok zevkli oluyor rushsuz farm.
  • konu hortlamış ya la chestin yarısından çoğu dandik rünlerle doldu chipped gem olmadığı için birleştiremiyorum :/ hedef zod.
  • sınavlardan sonra oyun arıyorum d2 yede el atıyım dedimde korsan olarak oynucam ve hiç bilgim yok arkadaşlarla hamachi felan kurup yapabilir miyiz ?
  • yaparsınız, ama önce ne kasacaksınız ona karar verip build bakın netten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi villager -- 3 Mayıs 2014; 1:42:40 >
  • 15 mayısta yeni ladder açılmış galiba, haberi olan?

http://classic.battle.net/diablo2exp/
  • su win 8.1 de takilma problemini cozen arkadasa cok tesekkur edicem.
    3 sarmiyor, nerde o guzelim zealot paladin.
  • Beyler hala oynayan varmi

• Orijinal aldım oyunu hazır indirime girmişken Daha kurmadım, birkaç kişi olursak oynayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efrâsiyab

Orijinal aldım oyunu hazır indirime girmişken Daha kurmadım, birkaç kişi olursak oynayalım

oyunu orijinal almak istiyorum nereden aldınız acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.