Şimdi Ara

Diablo II LOD - Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Diablo III ' ün çıkıcak olmasının haberi herkes sabırsızlıkla bekletmeye başlamıştır sanırım :) Bende bu aralar biraz Diablo II ile vakit geçirmek istedim.

Benim daha önceden Diablo II oynamışlığım var ama hep SP olarak oynadım.Dolayısıyla karakter yapılandırma , stat yada skill dağılımı hakkında pek bilgim yok.İnternetten biraz araştırdım ve skill ağacını hemen hemen kafamda oluşturdum.Bir light sorceress yapıcam bu arada.

Benim asıl öğrenmek istediğim stat dağılımı.Sorceress ' ın en iyi itemleri için stat dağılımı nasıl yapılmalı ? Ne kadar str yada dex yeterli olucaktır ? Her yerde farklı şeyler yazıyor. Bir türlü karar veremedim bende.Daha yeni başladım ve şimdilik full vitality gidicem daha sonra ise burdan gelen cevaplara göre bişeyler yapıcam.

Birde dex. verince block şansı artıyormuş galiba ve max. %75 oluyormuş.Bunun hakkında da birşeyler yazarsanız sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesmerize -- 17 Temmuz 2009; 12:04:40 >

• Multi oynarken energy hiçbi characterde verme. itemların kadar str ver. Itemları tamamlayınca block una göre %75 olana kadar dex ver sonrada vitality git.

SP oynayacaksan energy azda olsa ver, bosslarda yararını görürsün. Itemları yavaş yavaş toplayacağın için str ve dex i dengeli olarak götür. Birazda vitality ver. Itemlarının tamam olduğunu düşündüğün zaman vitality e dayan block u falan önemseme.

Ayrıca warmth a ve frost armorlara vermeyi unutma. Warmth a ilk 40 lvl da kesin ver 1-2 tane ama armor gerekli olmaz ilk 40-50 lvl. Sonrasında vermeye başla armor a 3-4 lvl. Ayrıca her skile dengeli veriym gibi bi düşünceyle gitme. Örneğin özellikle chain lightning istiosan charged bolt vs fulle ondan sonra chain lightning i fulle. Bonus veren tüm skilleri fulle.

• FirstClass a ek olarak bi kac seyde ben tavsiye ediyim...Yanında mutlaka Merc bulundur , mumkunse act 2 spear kullananlar.gereken rune dagılımlarıyla güzel setini kılıcını giydir ortalarına at. gerek stat skill set vs.. oldugu zaman hell de bile rahatca hareket edersın.
  • first class Ben diablo 2 lod v1.12 single player oyunucusuyum ve sorc la baslamak istiyorum!Stat ve skill leri nasıl dagıtmalıyım?[ana elment:cold yan elment :lightinig]

bir de skill lere kısayol atama nasıl yapılıyor?

cvp werirseniz sevinirim simdiden tessekkurler!

ayrıca orada bahsettiginiz merc ne oluyor??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.