Şimdi Ara

Diablo III alsam mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Path of Exile oynamıştım, 3 zorluk seviyesinde haritanın kendini tekrar etmesi haricinde fena değildi, diabloda böyle bir şey var mı?
    PvP ve oyun içi iletişim nasıl? PoE biraz yalnız bi oyundu, ne dersiniz?

Ayrıca fiyatı 100 küsür sanırım, indirimli olan site var mı bildiğiniz? Geçenlerde far cry 3 %75 indirimdeydi mesela bunun gibi etkinlikler var mı?

• Diablo gibi bi efsane kendi dalında hiç bir oyunla karşılaştırılamaz..poe ben de oynadım iyi oyun doğru ama diablo klasmanın da değil..eğer bi soruyu d3 çıktığında sorsaydın bu kadar net evet demezdim AH nin kaldırılması 2.1 patchiyle beraber ROS un çıkması oyunu çoook farklı yerlere taşıdı..iletişim clan sistemi var yani guild ve communties buradan ve ya arkadaş listen de olanlarla sağlıyorsun ..ayrıca general chat bölümü var o da kendi için de başlıklara ayrılıyor..hiç düşünme al çok beğeniceksin ayrıca 2.0.1 patchi geliyor yakında ladder sistemi başta bir çok yenilik olacak..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle deneme sürümünü oynayabilirsiniz.
    Bölüm 1 ilk boss'a kadar deneme sürümü açık bulunuyor. bu sayede denemenizde fayda var.
    ayrıca şuan D3 , 2 paket durumunda.
    iyi düşünmenizde fayda var
  • Rancodiey R kullanıcısına yanıt
    Ben de yeni satın aldığım için ilk sorduğunuz soruları deneyimli arkadaşlar cevaplasınlar. Oynamak için fazla vaktim olmadı ama oynadığım kadarıyla gayet memnunum.
    Yurtdışında cd-key satan bir siteden temin ettim oyunu, sanal kart ile satın aldım 65 TL'ye. Ama illa kutulu istiyorsanız 110 tl civarına buluyorsunuz sanırım.
  • Tamamdır, herkese teşekkürler.
    Hangi karakterle başlasam sizce? Warrior tarzı ağır silahlı şeyleri seçesim var, oyun rehberine daha bakmadım o yüzden soruyorum.
    Bir de, oyunun hikayesini bilmeme gerek var mı?
  • POE ile Diablo 3 arasında çok fark var. Öncelikle Diablo POE kadar detaylı bir oyun değil. Daha basit. Nasıl desem buildler daha çok giydiğin itemlere göre şekilleniyor. POE'deki gibi uçsuz bucaksız skill ağacı yok yani. Öte yandan Grafikleri ve hikayesi POE'den üstün olduğu özelliklerinden birkaçı.

Oyun şu anda 2 paketten oluşuyor. Diablo 3 + Reaper of Souls

Reaper of Souls ile birlikte oyuna birçok yenilik geliyor. Yeni bir class ve level sınırı 70'e çıkıyor. Ayrıca her classa yeni skill geliyor. Rift ve Adventure mode ise oyuna saatler harcatacak yeniliklerden bir kaçı. Yakında ise 2.1.0 paketi gelecek ve bu paket sayesinde oyuna Ladder sistemi başta olmak üzere bir çok yenilik daha gelecek. Bu sistem ile POE'de ki rekabetçi sisteme yaklaşacak oyun.

Bir kaç şey oluşmuştur umarım kafanda. Benim tavsiyem ilk önce Diablo 3 al. Sonra baktın sevdin Reaper of Souls'u da alırsın. Birde CD Key olarak almanı tavsiye ederim. Daha ucuza gelir. DurmaPlay'e bir bak derim.

• Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    sonsuz olasılıklı şeyleri seviyorum, sıkabilir beni.
    bi deneme sürümünü şey edeyim de
  • teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rancodiey -- 25 Haziran 2014; 17:44:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rancodiey

teşekkür ederim

diablo serisini seviyorsan sadece hikayesi için alınabilir ama seri ile alakan yoksa boşa bulaşma sıkılırsın 3-4 hafta içinde
  • Hikayeyi bilmiyorum, öyle çok sarmadı da okuduğum kadarıyla.
    Sanırım biraz zevksizim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.