Şimdi Ara

DiABLO III Multiplayer Topluluğu[PS3][ÇOK KİŞİYİZ :)] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
642
Cevap
4
Favori
13.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu gece 00:00 oyun açılacak galiba

Edit: Galiba yarın açılcak çünkü 09:03:2013. Yazıyor sitede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mortal-Gamer -- 1 Eylül 2013; 18:11:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psn uzerinden satin aldim

Psn : Beserser

Ekleyin oyun atariz pc den biraz deneyim var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar birkaç sorum olıucaktı.İlk defa oynamayı düşünüyorumda
    1)Oyunu online oynuyoruz belli bir levelda yada belli bir boss kesınce bitiyormu
    2)online da pvp sistemi gelicek deniliyordu gelmiş mi acaba
    Teşekkürler şimdiden :)
  • Şimdi anlamadığım şey hesabı aldığım account tan oyunu denediğimde şu tarihten önce kullanılamaz deniyor kendi hesabımdan denediğimde markete yönlendirip bu içerik şu an yok mesajı gösteriyor

• hadi ya yarın geceyemi kaldı oyun.
    Pc den baya bir tecrübeliyim ekleyin :D
  • Hangi class i kasmayi dusunuyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Crimson Fury

Şimdi anlamadığım şey hesabı aldığım account tan oyunu denediğimde şu tarihten önce kullanılamaz deniyor kendi hesabımdan denediğimde markete yönlendirip bu içerik şu an yok mesajı gösteriyor

Oyun aktif olmadığı için o şekilde farklı acountlarda farklı bilgi alıyorsun.Oyun aktif olduğunda istediğin hesaptan oynaya bilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercan_beser

Hangi class i kasmayi dusunuyorsun

Barbarian
  • Teşekkürler hocam bilgilendirmeniz için ilk defa ortak bi oyun aldık, dırf şu infernal helm için

• Diablo nun web sitesinde bazi extralarda gosteriyor onlar parayla satilcak heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: hightlander

arkadaşlar birkaç sorum olıucaktı.İlk defa oynamayı düşünüyorumda
    1)Oyunu online oynuyoruz belli bir levelda yada belli bir boss kesınce bitiyormu
    2)online da pvp sistemi gelicek deniliyordu gelmiş mi acaba
    Teşekkürler şimdiden :)

Oyunun sonu tabikide var 4 tane ana boss var . 4 farklı zorluk sevıyesınde oyunu 4 kere bitiriyorsun.Ama oyunun asıl amacı zaten bundan sonra başlıyor.İstediğin seviyede farm yaparak iyi itemler düşürerek karakterini güçlendiriyorsun.
  • quote:

Teşekkürler hocam bilgilendirmeniz için ilk defa ortak bi oyun aldık, dırf şu infernal helm için

Ben teşekkür ederim
  • Arkadaşlar oyun ilk çıktığında oynamaua başlayacak olanlar saat 000:00 da yani ve headseti olanlar mesaj atabilir mi psn ıd lerşyle birlikte2 kişi daha arıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: sercan_beser

Diablo nun web sitesinde bazi extralarda gosteriyor onlar parayla satilcak heralde

Linkini atarmısın bakim merak ettim
  • Birde daha önce para çekilmeye çalışılmış kartı eklememiştim bidaha denenecektir diye bir mesaj gelmiş şimdi hesaba parayı transfer ettim fakat çekim yapışmamış umarım problem olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Mortal-Gamer

Arkadaşlar oyun ilk çıktığında oynamaua başlayacak olanlar saat 000:00 da yani ve headseti olanlar mesaj atabilir mi psn ıd lerşyle birlikte2 kişi daha arıyoruz

headset derken bende jabra var zamanında almıştım ps3 için ondan bahsediyorsun dimi. Aslında ps3 7.1 headset almıştım kablosuz ama kulaklarımda çok ağrı yaptığı için sattım onu .
  • quote:

Orijinalden alıntı: clabnick

quote:

Arkadaşlar oyun ilk çıktığında oynamaua başlayacak olanlar saat 000:00 da yani ve headseti olanlar mesaj atabilir mi psn ıd lerşyle birlikte2 kişi daha arıyoruz

headset derken bende jabra var zamanında almıştım ps3 için ondan bahsediyorsun dimi. Aslında ps3 7.1 headset almıştım kablosuz ama kulaklarımda çok ağrı yaptığı için sattım onu .

Headset derken konuşulacak herhangi birşeyden bahsediyorum Sende 00:00 da aramızda olabilecek misin?

• quote:

Birde daha önce para çekilmeye çalışılmış kartı eklememiştim bidaha denenecektir diye bir mesaj gelmiş şimdi hesaba parayı transfer ettim fakat çekim yapışmamış umarım problem olmaz

Ön ödemeli işlemlerde sana tavsiyem. Almış olduğun oyunun tutarını bakiyene eklemen ve sonrasında kk bilgini silmen.
    Ön ödeme satışlarda sistem ödeme tahsil edeceğinde ilk bakiyene bakar bakiye yetersiz ise kk dan tahsil eder.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: clabnick

quote:

Headset derken konuşulacak herhangi birşeyden bahsediyorum Sende 00:00 da aramızda olabilecek misin?

Olmam mı ya tabikide olacağım.

• http://eu.battle.net/d3/en/blog/10174614

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.