Şimdi Ara

DiABLO III Multiplayer Topluluğu[PS3][ÇOK KİŞİYİZ :)] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
642
Cevap
4
Favori
13.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Crimson Fury

Oyunu indiriyoruz fakat giremiyoruz değil mi şu an?

Evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok ağır iniyor yav böyle giderse 4 gündeanca iner.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi Class'ı seçmeyi düşünüyorsunuz?
  • Ben Monk'u çok sevmiştim PC'de oynarken, tekrar aynı class mı açsam acaba diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Hangi Class'ı seçmeyi düşünüyorsunuz?

Açıkcası bilgisayarda oynadım oyunu o yüzden hangisi gözüme hoş gelirse onu seçeceğim.

• XBox sürümünü gece oynadım ve oyunu çok beğendim, Pazartesi direk PSN'den alıyorum oyunu. Oyun çok akıcı ve kontrolleri çok iyi olmuş. Inventory'ye erişim, sınıflandırmalar, skill'ler her şey yerli yerinde. PC sürümünündeki RMAH ve GAH sisteminin olmaması ise mükemmel bir olay. PC'de oyunu iki defa bitirmeme rağmen en kıl olduğum özellikti, parayı sayan kral gibi karakter yapıyordu. Burada sadece etkileşimdeki oyuncuların bire bir takas yapmaları D2'deki gibi olmuş ve gayette iyi olmuş. Coop'ta ekran sınırlandırması inşallah yoktur diyorum ama izlediğim videolardan anladığım kadarı ile olacak gibi, eğer olmazsa kadayıfın üstündeki kaymak misali süper olacak. Türü seven arkadaşlar kesinlikle kaçırmasın, çıktığı gibi oynarım ben bu oyunu.
  • Bende katilmak istiyorum YGZ_BJK ekleyinn

• quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

XBox sürümünü gece oynadım ve oyunu çok beğendim, Pazartesi direk PSN'den alıyorum oyunu. Oyun çok akıcı ve kontrolleri çok iyi olmuş. Inventory'ye erişim, sınıflandırmalar, skill'ler her şey yerli yerinde. PC sürümünündeki RMAH ve GAH sisteminin olmaması ise mükemmel bir olay. PC'de oyunu iki defa bitirmeme rağmen en kıl olduğum özellikti, parayı sayan kral gibi karakter yapıyordu. Burada sadece etkileşimdeki oyuncuların bire bir takas yapmaları D2'deki gibi olmuş ve gayette iyi olmuş. Coop'ta ekran sınırlandırması inşallah yoktur diyorum ama izlediğim videolardan anladığım kadarı ile olacak gibi, eğer olmazsa kadayıfın üstündeki kaymak misali süper olacak. Türü seven arkadaşlar kesinlikle kaçırmasın, çıktığı gibi oynarım ben bu oyunu.

Psn den birlikte alabiliriz grid 2 yi verwbilirim kutulu

• Maalesef hesap paylaşımı gibi olaylara sıcak bakmıyorum, teklifiniz için teşekkürler.
  • Selamin aleykum arkadaslar, ben askerden yeni geldim ve diablo 3e baslamak istiyorum, forumda yeterli sayida referansi olan guvenebilecegim arkadaşlarla oyunu ortak alabiliriz, tam cikisi ne zaman bilmiyorum ama yeni guzel bi karakter kasmak isterim, bu tarz oyunlara uzun vakit harcamak gerekiyor ama olsu bakariz bisiler artik, almak isteyen varsa pm atabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pércussionist -- 31 Ağustos 2013; 18:54:52 >
  • Oyunu oynayan arkadaşlar grafikler hakkında biraz bilgi verebilirse iyi olur..Oyun akıcı mı ,fps düşmesi var mı özellikle bu ikisini çok merak ediyorum..Yağ gibi yaptılarsa helal olsun yani..
  • Demon hunter yada mage olabilir

• tarih ve saat olarak kaçta oynamaya hazır olacak oyun arkadaşlar ?
  • Benide ekleyin . ilk defa ps3 de oynayacagim ne acmami onerirsiniz?

• Dostum multi oynayacaksan 2 kişi biriniz tank biriniz mage kasmalı rahat olur yoksa sıkıntı

• hocam benı kımse eklememıs herhalde hıç arkadas felan goremıyorum ps3 de
    psn kımlıgım:cagrihan06 ekleyın arkadaslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: clabnick

tarih ve saat olarak kaçta oynamaya hazır olacak oyun arkadaşlar ?

Birde demo su varmı şuan oyunun ps3 de.
  • Hayırlı ugurlu olsun indirme bitti çok şükür şuanda kuruyor. Arkadaşlar ilk mesajda adresim mevcut oyun ilk çıktığı anda oynayacak olanlar eklesin saniyesinde başlayalım oyuna
     DiABLO III Multiplayer Topluluğu[PS3][ÇOK KİŞİYİZ :)]

• quote:

Orijinalden alıntı: Talat2106

Benide ekleyin . ilk defa ps3 de oynayacagim ne acmami onerirsiniz?

Dostum psn adresin ne acaba

• Tam yuklerken mahalledeki trafo patlar ve 1 hafta elektrik gider

Hangi claass i kasmayi dusunuyorsunuz

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.