Şimdi Ara

Diablo III: Reaper of Souls nerden en uygun alınabilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle cdkey veya kutulu fark yapmaz.Ek paketi alacağım ama nerden ve nezaman alsam bilemedim.Cdkeyi 89 tl ye satılıyor suanda ama ben delux editionda alabılırırım sızce deluz paketının ıse yarar değecek bir farkı varmı ? Sızın fıkırlerınızı almak ıstedım ?

Aynı sekılde battle.net den alırken euroyu dolar yapıp alma gıbı bır sans varmı ?

yardımlarınızı ve engın fıkırlerınıze ıhtıyacım var

teşekkurler şimdiden

• quote:

Orijinalden alıntı: Infernall

deluxda diablo 3 için bir ekstra yok,boşa yani
    cdkeyi nerede 89 valla ben hemen alırım
    battlenetde 39 euro yani 120 tl 30 lira kara giriyosun cdkey alsan,kanat verse yeter zaten diger herşey başka oyunlar için.

sanalsaray gamemarket bunlarda suan 89 tl

http://www.gamer-market.com/diablo-iii-reaper-of-souls-standart-cdkey.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clabnick -- 10 Mart 2014; 1:12:01 >
  • Daha önceki başlıkta bir arkadaş açıklamıştı, us.battle.net'ten girin, hesabınızla giriş yapın. RoS'u satın alma yerine gelin ve hediye olarak almak istiyorum'u işaretleyin. Orda giriş yaptığınız hesabınızın, yani RoS olmasını istediğiniz hesabınızın mailini girin. O maile key geliyor sonra, oyun global olduğu için $40'a almış oluyorsunuz. Şuanki kur ile 88 lira falan yapıyor. Çoğu kişi böyle aldı ve bir sorun olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkcank

Daha önceki başlıkta bir arkadaş açıklamıştı, us.battle.net'ten girin, hesabınızla giriş yapın. RoS'u satın alma yerine gelin ve hediye olarak almak istiyorum'u işaretleyin. Orda giriş yaptığınız hesabınızın, yani RoS olmasını istediğiniz hesabınızın mailini girin. O maile key geliyor sonra, oyun global olduğu için $40'a almış oluyorsunuz. Şuanki kur ile 88 lira falan yapıyor. Çoğu kişi böyle aldı ve bir sorun olmadı.

Riskli bir is gibi zaten suan 89 tl cdkeyi. Ben bu olayi delux paketi icin yapabilirim. Ama onuda almaya degmez diyor herkez.
    Sizcr delux paketin oyuna bit artisi varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Daha önceki başlıkta bir arkadaş açıklamıştı, us.battle.net'ten girin, hesabınızla giriş yapın. RoS'u satın alma yerine gelin ve hediye olarak almak istiyorum'u işaretleyin. Orda giriş yaptığınız hesabınızın, yani RoS olmasını istediğiniz hesabınızın mailini girin. O maile key geliyor sonra, oyun global olduğu için $40'a almış oluyorsunuz. Şuanki kur ile 88 lira falan yapıyor. Çoğu kişi böyle aldı ve bir sorun olmadı.

o gifti alan kişi başkasına satsa ileride sıkıntı olmazmı çünkü bir maile geliyor o mailden oyunum çalındı vs gibi mail atılsa sıkıntı yapar gibime geliyor dünden beri 3 4 tane gift key satışı geldi bana herkes gift olarak almış ama sanki sakat gibi.

kendi mailini kullandığınız taktirde sorun olmaz. yani benim battle.net hesabımın kayıtlı olduğu mail'e aldım. server sorunu yok zaten, global oyun olduğu için sorun olmaz.

quote:

Orijinalden alıntı: clabnick

quote:

Riskli bir is gibi zaten suan 89 tl cdkeyi. Ben bu olayi delux paketi icin yapabilirim. Ama onuda almaya degmez diyor herkez.
    Sizcr delux paketin oyuna bit artisi varmi

risk yok, oyun global. server farkı yok yani. yurt dışına bakınca 40$ ile 40€ arasında pek fark da yok zaten. deluxe paketin pek bi artısı yok. alacaksanız collector's edition tavsiye ederim ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkcank -- 10 Mart 2014; 22:42:36 >

• quote:

gifti alırken kendi mailine almışsa sonra başkasına satıyorsa risk olmazmı ? benim verdiğim maile alsa neyse ama önceden alıp satılanlar bence riskli olabilir.key elinde olduğu ve ilk mail ona ait olduğu sürece sıkıntı

eğer öyle olursa, evet sıkıntı olur. öyle bi durumda gift'i kendi mailinize istemenizi tavsiye ederim.
  • quote:

quote:

quote:

gifti alırken kendi mailine almışsa sonra başkasına satıyorsa risk olmazmı ? benim verdiğim maile alsa neyse ama önceden alıp satılanlar bence riskli olabilir.key elinde olduğu ve ilk mail ona ait olduğu sürece sıkıntı

eğer öyle olursa, evet sıkıntı olur. öyle bi durumda gift'i kendi mailinize istemenizi tavsiye ederim.

benim demek istediğim oydu
    dün alıyordum 2kişi bu talebi yaptı bana ,sonra vazgeçtim.gidip 89a temiz temiz aldım birtane en iyisi böyle.

gift yöntemi ile deluxe edition aldım 131 TL ye geldi teşekkürler

• Diablofanturkiye.com sitesine üye ol ve indirim kuponunu iste, daha sonra araldan bu kupon ile 93 lira sanırım alabilirsin..
  • beyler bana da bir yardımcı olur musunuz? benim hesapta 19 euro var, bunu Ros almak için nasıl kullanabilirim?
    Benim aklıma gelen fikir şöyle: 19 euro yu paypal a aktararak , paypalla satılan bir siteden oyunu almak. Biraz kesinti olacak ama En azından o parayı kullanmış olurum.
  • balance bakiyesi paypal'a aktarılamıyor. Senin yapacağın tek şey, 1 euroluk daha item satıp balance'yi 20 ye cıkarmak. 20 yapınca kredi kartınla balance hesabına bi 20 euro daha ekleyip 39.99'a ros paketini alacaksın.
  • Gift işi kafama yattı ama bu bakiyelerde sıkıntı çıkarmaz mı ? Yani adamlar bilmiyor mu 39 dolar ile 39 euro arasındaki farkı.. Ben eu.battle.net ten girip satıştan bağımsız olarak kuru Dolara çeviremiyorum. Çevirmek istediğimde de not olarak " North America" ifadesi yer alıyor. Yani demek istediğim sizin us.battle.net ten aldığınız GİFT lere bölge kısıtlaması getirirlerse ne olacak?
  • darknorrec kullanıcısına yanıt
    Balance hesabına 20 Euro daha ekleyip oyunu digital olarak alabilirsiniz.
  • fahrettin75 F kullanıcısına yanıt
    Valla haci abi bu oyun ilk cıktıgında rus keyi satın aldım o zaman oyun 120 130 lira falandı ben 60 liradan satın aldım aradan 1 ay gecti rus keyi rusca oynanacak ingilizce olmayacak dediler ve elimde patladı gittim tekrar ingilizce key satın aldım. Acıkcası korkuyorum gift olarak almaya.
  • arkadaşlar Diablo III RoS hepsiburada da satılmaya başlandı. 108 tl görünüyor. 100/25 çeklerini kullanıp 83 Tl ye alabilirsiniz sanırım.
  • ben araldan kampanya ile 15 tl indirim (yakın zamanda sona erdi bir sitede vardı) 93 tl (kargo bedava) kutulu olarak aldım. d3 de kutuluydu. arşivde kalsın seviyorum kutulu oyunu... :)
  • Nedir bu 100/25 çekleri ? Onu nerden nasıl bulucaz ?
  • Oyunu şu anda kutulu olarak alabileceğimiz en uygun yer neresi acaba?
  • oyunun distribütörü aralgame en uygun bildiğim diablofanturkiye den indirim kuponuyla aral üzerinden almanız 93 tl kargo dahil sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carnesir

oyunun distribütörü aralgame en uygun bildiğim diablofanturkiye den indirim kuponuyla aral üzerinden almanız 93 tl kargo dahil sanırım

Diablofanturkiye 250 adet dağıtmış artık dağıtmıyor maalesef Kutulu olsun diye 108 lirayı bayılacağız anlaşılan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diablomania -- 17 Mart 2014; 17:34:57 >
  • Konuyu hortlatayim, yeni baslayacak biri icin en uygun ve en mantikli secenek hangisidir, deluxe ve standart var sanirim, extra character slotu veriyor sanirim tek yarari bu. Ayrica standart olan sanirim 20 euro suanda battle.net uzerinde. Fakat nette soyle 45 tl gibi fiyatlar var dikkatimi cekti, beni bi aydinlatin lutfen arkadaslar. Öm de atabilirsiniz. Simdiden tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.