Şimdi Ara

Diablo Immortal en kötü oyun olma yolunda (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
5.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mobil oyunlar iyice para tuzağı haline geldi..

Parayı verenler 4 yıl uğraştığın karakteri 1 günde yapıyor

• Mobilde en kral oyun olsa ne yazar. Para harcamadıktan sonra ilerleyememenin verdiği hazımsızlık yüzünden 3-4 ay sonra kimse yüzüne bakmicak. Zaten oyunayan sayısıda para verdik anasını satim bari oynayak edasıyla takılanlarla sınırlı olacak. Mobil oyunlar, kral oyun en iyi oyun yada en paragöz oyun argumanlarına takılmaz. Mobil oyun sektörü tamamen para söğüşleme mekanizmasına odaklanır. Çabuk tüketileceğini bildiklerinden kısa sürede kazancı maximumda tutmayı hedefliyorlar. Genel anlamda mobil oyuncular pc oyuncularından daha keriz olduğu için bu düzen değişmez. Kral oyun, babamın şirketi, beğenmeyen oynamasın gibi sözlerin bir önemi yok. Bununda pabucu dama atılacak.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Büyük beklentili olan oyunlarin selefleri genelde hayal kırıklığı oluyor.Sanirim bu da ona örnek.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Para vermezseniz on numara mobil oyun. Şu oyunları endgame için oynamayın.

• bu oyun bir MOBİL oyun arkadaşlar.
    Blizzard'ın suçu bence; bu MOBİL oyunu, PC portlayıp çıkartması oldu.
    keşke hiç PC portlamasaydı, sadece mobilde olsaydı bu kadar kötü puanlar almazdı bence.
    İnsanlar oyunu pc'den oynayınca, "pc oyunu ve mikro ödemesi var" sandılar bence.

• Endgame umrumda değil f2p kısmıda gayet mutlu etti. Arkadaşlarımla oynuyoruz muazzam keyif alıyoruz. Evet herkes eşit şartlarda oynasa daha iyi olurdu ama yapcak birşey yok. Kötü yorumlardan dolayıda Blizzard’ın oyun içeriğini değiştireceğini sanmıyorum. Gittiği yere kadar oynarım çerez niyetine.

• Adamlar rift için bot programı bile yazmış jewel ubgrate tamamen saçmalık oynanacak bir oyun değil p2w money trap oyun sadece.

• KaraMaraT kullanıcısına yanıt
    Bu oyun zaten PC icin duyurulmadı. Hiçbir zaman PC’de iddialı olacağız da demediler. Siz bluestacks vs ile uğraşmayın diye emulator altından veriyorlar

• bilen yazabilirmi 55ten sonra açılan 8v8 pvplerde herkes eşitmi yoksa item farkı belli oluyomu

• Mobil oyunda mikro ödeme olur arkadaş. Bunu hazmedemeyen 5000-10000 Pc oyuncusunun yaptığı metacritic puanlamasını me Blizzard takıodur ne de insanlar orda ki puana bakıp oyunu denememezlik yapıodur. Gir teline zaman öldür çık. Oyuncuların %1'i bile end game falan umursamıyordur

• Hem söverim hem oynarım modundalar

• Şu ergen mantığıyla pvp de en iyi ben olacam diye senelerce kasıp oynayabilir paranız varsa yatırıp 1 saatte en üst itemlere ulaşabilirsiniz seçim sizin. Ben 1 kuruş vermeden paragon 45 oldum ve hala devam ediyorum oyunu oynamaya. Pvp için artislik yapmaksa amacınız para yatırın ya da yatırmayın ama paralı olanlar pvp dışında benden farklı oyunu deneyimlemiyor bilesiniz. Hayatında diablo lore hakkında gram bilgisi olmayanlar oyuna çamur atmayı kessin..

• Kim ergen mantığıyla bu oyunu kötüledi? Mobil için alıp oynanabilir iyidir.Ama bu oyun diablo 3 ten sonra 4 e kadar arada gidecek bir oyun değildir.

Para basmadan para basanları yakalamak için hesaplamışlar sadece 52 yıl falan oynamanız gerekiyor.Pvp oynayanlar artislik yapmak için mi oynuyor?Ki bu oyunda pvp çok büyük bir yer kaplıyor,oyunu ona göre dizayn etmişler.Ayrıca para basanlar herkesten önce daha üst zorluk seviyelerinde ve dungeonlarda oynayabiliyor.Metacritic te boşuna 0.3 puan almıyor bu oyun.

• gran turismo 7'ye kardeş gelmiş :D

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunda olan kepazeliği normalleştirmeye çalışan kafasızlar oldukça d4 ün p2w olma ihtimali yükseliyor.

• D3'ü alıp mobile ve p2w'ye uygun hale getirmişler. Bu açıdan yeni bir oyun değil zaten. Blizzard mobil pastasındaki payını almak istemiş.

• Bu oyun para mı istiyor? En azından adamlar taş gibi grafik çıkarmışlar. Ne idüğü belirsiz, dandik oyunların sonuna ulaşmak için bile bir 1.000.000$ (evet dolar!) harcamak gerekiyor. Bu oyun bitirilmesi için 100.000.000$ bile istese hakkıdır.

Günümüzde oyunlara milyon dolar harcamak sıradan hale geldi. Mobil oyunların hemen hepsi milyon dolar para harcanacak içeriğe sahip. Peki firmaları kim böyle alıştırdı? Biz! Kusura bakmayın. Ben olsam Diablo'ya gelen tepkilerden sonra oyunu 30 dk dan fazla oynamak isteyen herkesin 10$ ödemesini isterim.

• Mylevi M kullanıcısına yanıt

kesinlikle katılıyorum blizzard activision ile birleşince en iyi developerlarına şutu cekmeyle başladı herşey . piyasaya baktılar pay to win oyunlar gayet güzel rağbet var genç kesim tarafından. adamlarda haklı olarak pastadan payımıza düşeni bizde almak istiyoruz dediler .bukadar basit . sektör şuan paytowin deki dönen paranın farkında .büyüklerden alamıyorsan cocuklarından al kafası.

bir sonraki seviye ne diablo 1 remaster cekip paytowin yapmak mı !?!?!

ayrıca mükemmel para kaldırıyorlar diyen arkadaşlar nasdaq girsin baksın nekadar mükemmeller görün. hisselerinin durumu kritik bir sonraki projede batırırlarsa durumları zor .

Herkez istediği yorumu yapabilir ama genel itibari ile bircok kişiyi hayal kırıklığına uğratığı ortada .

ama gene söylüyorum umarım yükselirler ve eski cizgilerine geri dönerler ama bu kafayla bu baya baya baya zor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3lixir -- 23 Haziran 2022; 22:35:35 >
  • Yahu abartılacak bir yanı yok. Pvp'de sadece bu para farkı çok belli ediyor kendini o kadar. Bunun dışında zindan ve raidler olsun yahut genel mob kesmede falan free oyuncular hiç zorlanmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPAWN-TheUndead -- 23 Haziran 2022; 22:59:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.